33. týden těhotenství - názory a pocity

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2178
6.1.13 11:20

To jako musím na matriku sepsat jaká jsme vybrali jména i když jsme oddáni???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
6.1.13 17:44

No to me taky zajima s tim prohlasenim.. Nic nevim.. :-( Ja bych rada na dva roky rodicak, protoze na materskou pravdepodobne nemam narok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6757
6.1.13 20:55

Prohlášení o jméně musí mít nesezdaní partneři, aby se dohodli na příjmení prcka ;)

já mateřskou mít taky nebudu, byla jsem na vysoké, takže po porodu nastupuju rovnou na rodičák a dám si ho na tři roky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrea841
6.1.13 21:13

Ahojky holky,

já začínám zítra 33tt. Na matrice jsme byli také kvůli jménu, protože nejsme oddání, tak aby mělo mimčo jméno po tatínkovi.
Na mateřskou též nemám nárok, protože jsem rok na neschopence. Ale doufám, že mi sociálka až do porodu prodlouží neschopenku a pak půjdu na rodičák.
A jak se cítím? Posledních 14 dní nic moc. Všechno se mi blbě dělá, špatně se mi spí, zadýchávám se a vše mi jde tak nějak pomalu. A hlavně si připadám strašně neohrabaná. Už aby byl prďousek venku, ale ať ještě pár týdnů vydrží… A jaká máte jména?

• Citovat
  • Upravit
142
7.1.13 00:38

Uf ja uz se lekla ze ke vsemu tomu okolo jeste nejaka dalsi starost… Andrea841: No pripadam si podobne.. Ani sedet, ani lezet a chuze trva veky.. Uz aby to bylo tady.. Jinak my budeme mit Natalii.. Co vy? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
7.1.13 04:48

Hlásí se andrea841, nějak jsem se tam blbě přihlásila.

Tak jsem šla spát po půlnoci a už tu v tuhle nekřesťanskou hodinu sedím… :twisted: Hrůza… :evil: Jak se v posteli převalím tak se hned probudím. A hlavně se mi na dnešek zdály tak divný sny, že je snad lepší být vzhůru…

Natálka je moc hezké…
My budeme mít Filípka… :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
7.1.13 06:31

Ještě bych se chtěla zeptat, po kolika týdnech chodíte teď na gyndu. Já byla minulý týden poprvé po 3 týdnech tak jsem si myslela, že už takhle budu chodit pořád než začnu po 14 dnech a doktor mi řekl, že jsem v pořádku a napsal mi to zase za 4 týdny. Zdá se mi to divné. Jsem ráda, že je vše v pořádku, ale dnes to může být O. k a zítra ne. Pořád na to musím myslet… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
7.1.13 07:02

@ajka123 No to znam.. Mala me kope snad non stop takze me asi pripravuje na nespani po porodu.. :-D Ja jdu na poradnu prave ted, tak jsem zvedava.. Moje doktorka je hrozna vzdycky jen sahne na bricho a je hotovo.. Mame malou vahu takze kdyby neco byli bychom v inkubatoru.. Doufam ze ta cuza udela co budu chtit ja.. Pry ultrazvuk skodi ve velkem mnozstvi.. By me zajimalo kde to vycetla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
7.1.13 07:13
@diiitik píše:
Ja jsem tedy dnes již 34tt pribrala jsem zatim 10kg a od 1.1. mame v loznici slozenou postýlku a pult a na balkone kocarek a uz se moc tesim tehotenstvi pedtim obe porod 36 tt tak snad vydrzim vic :)

V tom případě nechápu, jaké prohlášení o jméně myslela diiitik tak snad mi to brzy objasní :lol: :lol: :kytka:

Vím, že nesezdaní chodí na matriku, ale tady v textu je psáno o oddacím listě a prohlášení o jménech 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6757
7.1.13 12:14

@ajka123 já jsem doteď chodila po 4 týdnech…naposledy jsem byla 27.12. a půjdu 17.1. takže teď mi to už dal po 3 týdnech, jak dál, to nevím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
7.1.13 12:19

Taky jsem zmatena maminky.. Celkove ze vseho.. Dneska odber krve a poradna… Moje doktorka je asi vazne vadna.. Taky jdu za tri tydny a pak uz po tydnu, takze asi to staci.. snad do te doby. porodim abych k ni uz nemusela… :-) Jak se citite jinak? Chodite na prochazky? Jde vam vareni a pece o domacnost? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
7.1.13 19:36

Ahojda já jsem vdaná a prohlášení o jméně mě dala sestra na gyndě že to mám mít do porodnice Pardubice jméno pro kluka a holku a na kontrolu chodím už po týdnu a k tomu vždy monitor tet jsem 34+4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1217
30.1.13 22:28

Koukam, ze uz pro vas neni aktualni ten tyden…jak jste na tom ted? zadna jeste neporodila? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
31.1.13 12:16

Ahoj :) já byla dneska na kotrole (37.tt ) už chodím co týden :?
těším se až to budu mít za sebou a budu chodit jen co půl roku, už se mi ten doktor „hnusí“ :P
jinak mě pořád straší, že kdyby se mi něco nelíbilo tak ať hned jedem do porodnice, že je lepší dorazit s planým poplachem než rodit na parkovišti :P :P
je tady některá z vás, která bude rodit v Ostravě???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
31.8.14 23:21

Někdo aktuální v 33tt? Taky si někdo z vás už tak hrozně moc přeje, ať je tomu už konec? :D Malej se pořád vrtí, mám pocit, že se mi brzo prorve břichem ven, bez jakéhokoliv porodu :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí