Mobivenal v těhotenství

8071
3.1.13 16:46

Mobivenal v těhotenství

Prosím o radu, gynekolog mi chtěl napsat Detralex, protože mi těhotenství utiskuje žíly v levé noze. Ale obvoďák mi radil, ať si radši koupím volně prodejný Mobivenal se stejným složením, vyjde to levněji. Jenže v lékárně jsem zjistila, že Mobivenal obsahuje kromě účinných látek Detralexu ještě aescin. Je tu někdo, kdo bral nebo bere v těhotenství Mobivenal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Niou
4.2.13 07:12

Muzu se zeptat, jestli jsi zacala uzivat ten Mobivenal? Ja uz jsem se rozhodla jit taky neco koupit krecaky me bolej cim dal vic, tak vahanm jestli detralex nebo mobivenal. Poradis?

• Citovat
  • Upravit
8071
4.2.13 11:05
Beru Mobivenal simple a řekla bych, že to pomáhá, aspoň noha nebolí a nezhoršuje se to. Je to úplně stejné složení jako Detralex, podle doktora to vyjde levněji než psát Detralex.
@Niou píše:
Muzu se zeptat, jestli jsi zacala uzivat ten Mobivenal? Ja uz jsem se rozhodla jit taky neco koupit krecaky me bolej cim dal vic, tak vahanm jestli detralex nebo mobivenal. Poradis?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niou
4.2.13 11:41

Ok diky za radu, ja teda sla jeste dnes pro recept a napsal me detralex, tak uvidim. Kdyztak priste vemu mobivenal simple.

• Citovat
  • Upravit
Janinka Janíková
30.5.13 21:15

Mobivenal

Beru taky mobivenal, nejen že vyjde levněji než detralex, ale účinné látky jsou zde ve vyšším množství. A nohy nebolí. I když v pokročilejším stadiu těhotenství se bez kompresní punčochy určitě neobejdu. A po porodu chci tuhle nepříjemnou záležitost vyřešit už ne sklerotizací, která po druhém porodu na pár let pomohla, ale už rovnou operací. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Derolino
24.11.13 17:12
@Cuarentena píše:
Prosím o radu, gynekolog mi chtěl napsat Detralex, protože mi těhotenství utiskuje žíly v levé noze. Ale obvoďák mi radil, ať si radši koupím volně prodejný Mobivenal se stejným složením, vyjde to levněji. Jenže v lékárně jsem zjistila, že Mobivenal obsahuje kromě účinných látek Detralexu ještě aescin. Je tu někdo, kdo bral nebo bere v těhotenství Mobivenal?

@Cuarentena Ten aescin, o kterém píšeš, je koňský kaštan a používá se na otoky. Jinak Mobivenal je podle toho, co jsem slyšel fakt doktory často doporučován, ale v těhotenství je potřeba tohle probrat s doktorem, protože se účinné látky v těchto přípravcích nedoporučují, ale to se týká určitě i Detralexu.

• Citovat
  • Upravit
Niou
24.11.13 18:34

Tak ja mam za konecne uspesne operaci, nechtelo se me do toho, ale i pres strach jsem to zvladla a v pohode :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky