Prvotrimestrální screening Třebíč

Anonymní
2.1.13 20:27

prvotrimestrální screening Třebíč

Ahoj holky,
těhotenství ještě není vytroubeno :mrgreen:, tak anonym. Jsem v 7tt, a přemýšlím o nadstandartním prvotirmestrálním screeningu. (nejedná se o klasické vyšetření) Chodím k dr. Janíčkovi, a on to prý už taky dělá. Byla jste tam nějaká? Má to stejnou váhu jako např. vyšetření v prenatalu v Brně? Nerada bych tam vyplázla 1500 (nebo kolik to stojí), a pak byla zklamaná a co víc, neinformovaná tak jak si představuju. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2604
8.1.13 22:39

U Janíčka jsem nebyla, ale na tom prvním screeningu ve 13tt jsem byla v tom Brně a řeknu ti, že těch peněz vůbec nelituju :palec: Sice to tam berou jak na běžícím páse, ale byla jsem tam s chlapem a oba jsme byli nadšení. Všechno nám promítali na velkou obrazovku a dokonce nám už v tom 13. týdnu řekli, že to bude na 90% holčička a taky to tak bylo. :pankac: :kytka: Pak na další už jsem chodila do nemocnice v Třebíči na ty velký ultrazvuky a tam už jsem z toho tak nadšená nebyla. :nevim: Ani pořádnou fotku mi nebyli schopní dát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
9.1.13 09:19

Já tam byla a dělala mi ho paní doktorka Kopřivová. Normálně ale chodím k jiné mudr. Myslím, že to bylo dost odborné. Ale srovnání s jiným zařízením nemám. Na obrazovku dala i 3d a fotka 3d zdarma, ale spíš to je v ceně toho vyšetření. Lepší než velký UTZ v nemocnici. Mohli u toho být i manžel a 3-letá dcera :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
digynka
8.2.13 13:33

Ahoj, já byla u dr. Janíčka tento týden a bylo to bezva :) všechno nám krásně vysvětlil, přítel byl u utz také, celkově jsem s panem doktorem moc spokojená, takže za mě nemusíš mít strach, že by to nemělo takovou,,váhu" jako v Brně :mavam:

• Citovat
  • Upravit
937
17.12.14 15:34

Ahoj holky, prosím vás, chodím k MUDr. Kóňové, teda nyní mě pořád objednávají k MUDr. Göthové, která se s ní střídá. Chtěla jsem ten kombinovaný screening, ale říkali, že stačí screening u nich v ordinaci. Ale nejsou certifikovaní, tak nevím, jestli teda je to to samé nebo ne… Jsem teď 9+4. Platí se tam 1000,– Kč také, tak nevím, jestli je to stejné… Poraďte, já se v tom zatím moc nevyznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
14.2.19 21:10

Ahoj,
ráda bych diskuzi oživila. Čeká mě za měsíc prvotrimestrální screening v Třebíči. Co mám čekat? Berou krev před ultrazvukem? Za jak dlouho budou výsledky? Sestřička mi při objednání řekla jen, že nemusím být na lačno.
Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
14.2.19 21:21

@smoule.koule krev ti brat nebudou. Teda, me ji nebrala v nemocnici, ale na kontrole u Dr. A pokud jdes do nemocnice tak normalne pujdes na informace, tam se nahlasis a daji ti papirek. Potom pujdes k prvnim dverim a kdyz si me pozvali dovnitr, vzala jsem partnera, vyslikla se od pasu dolu pac chtel Dr. vnitrni UTZ, ale malej byl blbe natocenej tak to slo pres normalni… pak jsme se asi 8min kochali (udelaji ti i fotku 3 za 120kc) no dali mi papir, ten jdem donesla na gyndu a do tydne bylo jasno:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
14.2.19 21:22

Doufam, ze jsem odpovedela na co jsi se ptala:) kdyby cokoli, rada odpovim… mam to ted projity… tak rada se vsim poradim:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
14.2.19 21:27

@Adula99 Takže krev mi vezme normálně na kontrole moje doktorka? A ta mi vlastně pak řekne konečný výsledek? Já jsem totiž čekala, že mě objednají už třeba za 14dní, i doktorka říkala, že malý uvidíme v mezičase před kontrolou. A ono to bude opravdu před kontrolou. Screening mám 11.3. a kontrolu 12.3..
Určitě se pak budu ptát, nakonec jsme se 100% rozhodli pro Třebíč, takže budeš nejspíš moje studnice vědomostí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
14.2.19 21:34

@smoule.koule a co jít k doktoru Janickovi?
Vezmou Vam krev cca 14 dní před ultrazvukem, udělá mnohem podrobnější ultrazvuk přímo na jeho pracovišti. Výsledek vám řekne hned. A navíc je to super doktor. Pečlivý, příjemný, vtipný. Kamaradka byla s 1. prckem v nemocnici a s 2. u Dr. Janicka a prý nesrovnatelne. Mnohem podrobnejsi. Já si ho nemůžu vynachválit u obou děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
14.2.19 21:36

@Adula99 8 minut trval screening? Opravdu? U nás nás přes 20minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
14.2.19 21:38

@Mallorka Kdo je doktor Janíček, netuším. Svoji doktorku mám, jinou nehledám. Spíš mi jde o to, co čekat na tom screeningu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
14.2.19 21:47

@smoule.koule pracuje v Centrum péče o ženu a dělají i 1. screening i jiným pacientkam. Stačí si zatelefonovat a domluvit. Nenutim, jen radim… má to u nich úroveň jako v Prenetalu v Brně. Podrobný screening trvá minimálně 20minut. Pokud v nemocnici trvá 8 minut, tak je to jen nějaký základ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
14.2.19 21:54

@Mallorka Já se v tom vůbec neorientuju, ale ono je více stupňů screeningu? Měla jsem za to, že se tam zjišťují určité hodnoty a ty se prostě zjistit musí, ať to trvá 8 nebo 20minut. V čem je tedy rozdíl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
14.2.19 22:06

@smoule.koule to, co mi bylo měřene, by se určitě za 8 minut nestihlo. Kouknete na stranky Centrum péče o ženu Trebic. Před screningem bere krev, to pak zadaji do PC a potom měří vše, co je potřeba. Potom dá program hodnoty dohromady a výsledek vám řekne hned. Řeknete si i o fotku. Jak říkala kamarádka, která byla v nemocnici i tam, ze to je nesrovnatelne. Proste v nemocnici to není nic moc a proto všichni chodí v Třebíči do centrum pečení ženu nebo do Brna na Veveři. Víc k tomu nemám. Teď to je na vas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí