33. týden těhotenství - názory a pocity

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2138
1.9.14 06:56

@Vickee presne;)!! A to prej 90% prospi jenom reci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
1.9.14 07:28

Ahoj, já mám dnes 33+1tt. A rovných 100kg 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
1.9.14 08:08

@Vickee já jsem 32-33tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
1.9.14 10:06
@Vickee píše:
Někdo aktuální v 33tt? Taky si někdo z vás už tak hrozně moc přeje, ať je tomu už konec? :D Malej se pořád vrtí, mám pocit, že se mi brzo prorve břichem ven, bez jakéhokoliv porodu :twisted:

Ja se hlasim :mavam: A neboj, nejsi sama, ja uz si strasne moooc porod preju, kazdou noc se mi o nem zda! Vsude ve snech same miminka a pak muj porod a pokazde trva par minut :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Kez by to nebyl jen sen. Dokonce se mi nedavno zdalo, ze jsem porodila dceru a ona ke mne splhala po brise a rekla mi 2× maminko :lol: :hug: :andel: Uplne me to dojalo, az jsem se z toho rozbrecela :lol: :srdce: Jinak uz me uprimne to tehu nebavi, nikde uz velice nedojdu, na wc se mi chce pravidelne kazdych 5 minut, v noci me budi paleni zahy, denne krvaceni z nosu a mala taky priserne kope :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
1.9.14 10:10
@maminka159 píše:
Aktuálně 34tt. Včera mě naštval manžel, sice nejde o žádné zásadní vztahové problémy, ale prostě perlil… nejdřív nepřiklopil řízky a nechal je na stole, máme doma mouchy :(, plácáme, ale prd platný, stejně pořád nějaký opruzujou :(. No, pak je mlátil v kuchyni, kde se vařilo :poblion: a nakonec mi položil plácačku na mouchy na vypraný miminčí věci :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: a když jsem se ozvala, tak jsem prej hysterka, jsou to přece jenom mouchy, že… takže naštvaná jsem pořádně ještě teď. Trochu jsem čekala v noci porod :lol:, i když mám ještě čas, ale s prvním to bylo to samé, jen ta osoba, co mě tak nakrkla, nebyl můj muž, ale jedna doktorka. Tenkrát v noci jsem se vzbudila, vzpomněla si na ní, koukla na hodiny, abych zjistila, že tam za 4 hodiny musím znova, stoupnul mi tlak a prdla plodovka :lol: :mrgreen:… takže tak nějak očekávám porod, až mě zase někdo nase.re, snažím se být v klidu, ale občas to nejde.
:lol: :lol: :lol: Tys me pobavila. No tak pokud je to tak jak pises, tak to ja uz bych rodila nescetnekrat :lol: Tebe manzel stve s mouchama a me zas kazdou noc nase*e pritel s komarama :cert: Je jak posedly. Ma AB+ a tvrdi, ze na tu krev jdou nejvic a pokazde ho ti komari dostipou a budi ho, kdyz mu bzuci kolem usi. Ok, ja to taky nemam rada, ale proste co se da delat. On zavira protestne na noc obe okna v loznici, takze ja jak mam jeste vecne ucpany nos, absolutne nemuzu dychat :nevim: Pak se on na to konto samozrejme vzbudi brzo rano a nemuze dychat taky, takze pro zmenu otevre obe okna dokoran, ze se vzbudim zimou :zed: :zed: :zed: A to nemluvim o tom, ze pravidelne tak 3-4× za noc bez varovani mi rozsviti svetlo do xichtu a hleda po pokoji klidne i hodinu komary a pak skace po posteli a zabiji je, takze je pak cela nase bila zed zakrvavena 8o :pocitac: :pocitac: :pocitac: Takze bud jeste rada za mouchy!!! :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
1.9.14 10:13

@Malvajs Drzim palecky :hug: :hug: :hug: No mas pravdu, ale ja uz z toho nicnedelani uplne siliiiim :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
1.9.14 11:21

@Malvajs Ajeje, to mas naprd… :roll: No ja vim, ale uz na to chci fakt vzpominat, protoze kazdy den to same dokola uz me dohani k silenstvi, nesnasim nicnedelani, ale uz nevim co vymyslet, uklizene uvarene, vybavicka nakoupena, knizky me moc neba ted a serialy vsechny zkouknute a venku je hnusne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
1.9.14 11:24

@Malvajs Ahoj,jsem dnes taky 33+1,na den přesně s tebou. Držím palce, ať ti to dopadne dobře s tou placentou a ať ti to v té nemocnici nějak slušně uteče. Máš to za pár. Co čekáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
1.9.14 11:52

@Malvajs No to mas pravdu :) Ale aspon uz se nebudu tak nudit. Na filmy a serialy koukam porad nooo… Varim a uklizim. Na prochazky jen kratke, protoze po par metrech nemuzu dychat a vse me boli :) Kamosky tu zadne nemaaam, bydlim v jinem meste a moc tu nikoho neznam… A fotky musim dat teprv vyvolat, dekuji za pripomneni :mrgreen: A taky jsem si rikala, ze si dnes vytvorim konecne nejake tehotenske sama :mrgreen: Protoze ty co mam jsou dost nudne a porad dokola, tim se zabavim, to bude sranda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
1.9.14 11:54

@Malvajs To věřím, že ti je smutno po domově. Hlavně ale, že to hlídají a mají to pod kontrolou.
Já čekám holčičku, taky dost odpočívám, ale včera jsem musela do lesa na houby, nedalo mi to Mám vybrané jméno Hedvika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
1.9.14 11:59
@Malvajs píše:
@smutná máma krasny :-) Hedviku mam kamosku- super baba to je :-))
My mate Stellinku, jeste od prvniho tehotenstvi a Teodora :-) prvni syn je Albert :-)

Stella je krasne jmeno :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
1.9.14 12:01

@Malvajs Jj, to mne radila i segra… To mas pravdu, pak budu za to vdecna… Ale uz mam domluveny rozvoz jidel, ale tak s mrazakem bych usetrila :-P :-D Ty jo uz darky k Vanocum, jooo? Nestras, to mi prijde ted depresivni, pred dvema tydny jsem se vratila od oceanu 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
1.9.14 12:01

@Malvajs Mohu se zeptat, jak kamarádce říkají? Mě totiž od toho jména dost odrazují. Jinak Stella a Teodor, moc pěkné. Taky pěkně originální. Hlavně že se dneska už nedávají jména jako Ivana, Pavel…To úplně nenávidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
1.9.14 12:33

Ahoj maminy:-) jsem teda ve 35tt, ale ono už je to stejný, jak ten 33 :-))) Jinak letos je to samá těhulka a samá holčička :-))) :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
1.9.14 12:38

@maminka159 no, toho se děsim už teď:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí