Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Vickee píše:
Někdo aktuální v 33tt? Taky si někdo z vás už tak hrozně moc přeje, ať je tomu už konec?Malej se pořád vrtí, mám pocit, že se mi brzo prorve břichem ven, bez jakéhokoliv porodu
Ja se hlasim
A neboj, nejsi sama, ja uz si strasne moooc porod preju, kazdou noc se mi o nem zda! Vsude ve snech same miminka a pak muj porod a pokazde trva par minut
Kez by to nebyl jen sen. Dokonce se mi nedavno zdalo, ze jsem porodila dceru a ona ke mne splhala po brise a rekla mi 2× maminko
Uplne me to dojalo, az jsem se z toho rozbrecela
Jinak uz me uprimne to tehu nebavi, nikde uz velice nedojdu, na wc se mi chce pravidelne kazdych 5 minut, v noci me budi paleni zahy, denne krvaceni z nosu a mala taky priserne kope ![]()
@maminka159 píše:
Aktuálně 34tt. Včera mě naštval manžel, sice nejde o žádné zásadní vztahové problémy, ale prostě perlil… nejdřív nepřiklopil řízky a nechal je na stole, máme doma mouchy, plácáme, ale prd platný, stejně pořád nějaký opruzujou
. No, pak je mlátil v kuchyni, kde se vařilo
a nakonec mi položil plácačku na mouchy na vypraný miminčí věci
![]()
![]()
![]()
a když jsem se ozvala, tak jsem prej hysterka, jsou to přece jenom mouchy, že… takže naštvaná jsem pořádně ještě teď. Trochu jsem čekala v noci porod
, i když mám ještě čas, ale s prvním to bylo to samé, jen ta osoba, co mě tak nakrkla, nebyl můj muž, ale jedna doktorka. Tenkrát v noci jsem se vzbudila, vzpomněla si na ní, koukla na hodiny, abych zjistila, že tam za 4 hodiny musím znova, stoupnul mi tlak a prdla plodovka
![]()
… takže tak nějak očekávám porod, až mě zase někdo nase.re, snažím se být v klidu, ale občas to nejde.
@Malvajs Drzim palecky
No mas pravdu, ale ja uz z toho nicnedelani uplne siliiiim ![]()
@Malvajs Ajeje, to mas naprd…
No ja vim, ale uz na to chci fakt vzpominat, protoze kazdy den to same dokola uz me dohani k silenstvi, nesnasim nicnedelani, ale uz nevim co vymyslet, uklizene uvarene, vybavicka nakoupena, knizky me moc neba ted a serialy vsechny zkouknute a venku je hnusne ![]()
@Malvajs Ahoj,jsem dnes taky 33+1,na den přesně s tebou. Držím palce, ať ti to dopadne dobře s tou placentou a ať ti to v té nemocnici nějak slušně uteče. Máš to za pár. Co čekáš?
@Malvajs No to mas pravdu
Ale aspon uz se nebudu tak nudit. Na filmy a serialy koukam porad nooo… Varim a uklizim. Na prochazky jen kratke, protoze po par metrech nemuzu dychat a vse me boli
Kamosky tu zadne nemaaam, bydlim v jinem meste a moc tu nikoho neznam… A fotky musim dat teprv vyvolat, dekuji za pripomneni
A taky jsem si rikala, ze si dnes vytvorim konecne nejake tehotenske sama
Protoze ty co mam jsou dost nudne a porad dokola, tim se zabavim, to bude sranda ![]()
@Malvajs To věřím, že ti je smutno po domově. Hlavně ale, že to hlídají a mají to pod kontrolou.
Já čekám holčičku, taky dost odpočívám, ale včera jsem musela do lesa na houby, nedalo mi to Mám vybrané jméno Hedvika
@Malvajs píše:
@smutná máma krasnyHedviku mam kamosku- super baba to je
My mate Stellinku, jeste od prvniho tehotenstvi a Teodoraprvni syn je Albert
Stella je krasne jmeno ![]()
@Malvajs Jj, to mne radila i segra… To mas pravdu, pak budu za to vdecna… Ale uz mam domluveny rozvoz jidel, ale tak s mrazakem bych usetrila
Ty jo uz darky k Vanocum, jooo? Nestras, to mi prijde ted depresivni, pred dvema tydny jsem se vratila od oceanu
![]()
@Malvajs Mohu se zeptat, jak kamarádce říkají? Mě totiž od toho jména dost odrazují. Jinak Stella a Teodor, moc pěkné. Taky pěkně originální. Hlavně že se dneska už nedávají jména jako Ivana, Pavel…To úplně nenávidím
Ahoj maminy:-) jsem teda ve 35tt, ale ono už je to stejný, jak ten 33
Jinak letos je to samá těhulka a samá holčička
![]()