Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Malvajs píše:
@sagittarius nestrasimje to za par… Jo a taky ja so zasla ke kadernick, pedikura, manikura, masaz. Proste se nechat rozmazlit
Tak s obedama to mas vyreseny, tak super…
@sagittarius a vy budete mit co? A jaka jmena mate?
Jo, to mas pravdu, je to uz za par vazne… Jen mesic a kdovi, jestli to neprijde driv
Jinak s tou kadernici a tak dobry napad! Na tehotenske masazi jsem byla a byla super, tj pravda
Pedikuru manikuru si delam sama, ale tu kadernici zvazim, vlasy mam naprosto strasne
A v sobotu jdu na oslavu, tak by bylo fajn se vylepsit
Jinak my cekame holcicku
A jmeno Sofia (ted sem kazdy napise, ze je to strasne ohrane a dava to ted kazdy, ale me nezajima
To jmeno se mi libi, navic nebude Sofie ale Sofia a ja osobne neznam ani jednu, ikdyz je pravda, ze bratranec bude davat Sofii v prosinci
)
@maminka159 Rozvoz jidel z restauracky
Denni menicka… Rozvoz je zdarma, ale uctuji si za krabicky, to je fakt… Ale jinak nevim jak bych to dlouhodobe resila, protoze pritel chodi z prace pozde vecer a silne pochybuju, ze mi bude denne vyvaret a babicky tu bohuzel nemame ![]()
@luc2ka píše:
Ahoj maminy:-) jsem teda ve 35tt, ale ono už je to stejný, jak ten 33Jinak letos je to samá těhulka a samá holčička
![]()
![]()
To mas pravdu! ![]()
@maminka159 No tak klid, to ja nemam taky dozehlene a vyprane vse a kocar taky nemam vyprany, protoze ted je stejne ve sklepe, takze na to je jeste cas… Prebalovak mam objednany, monitor dechu a to co mi jeste chybelo a cekam az to dojde…
Jinak postylku mame doma, ale jeste neni ani slozena… Takze taky jeste je co dodelavat… Jinak vybavicka kompletni, jedine co chybi je cumel a kojenecka kosmetika, to uz mam naplanovane kdy to zajdu koupit a posledni vec sbalit tasku do porodnice
Vlozky normalni i do podprdy mam, no snad uz mi toho moc nechybi…
Hlavne nesmim zapomenout tam pribalit nabitou kameru a fotak!
Ale uz se na ten porod tesim, asi proto, ze je to muj prvni a nevim co me ceka
![]()
Tak mi čekáme chlapečka Samuela, dnes 33tt+1. Mám dejme tomu uklizeno, vypráno, nachystáno, navařeno se mě netýká, neboť sama si vždy jen vezmu nějaký rohlík nebo něco rychlého a manžel chodí z práce pozdě, takže doma jen snídá. Jsem doma už od března, takže už vážně nevím co s roupama. Vlasy hotové, na manikúru jsem nikdy moc nebyla, na masáž bych si zašla ale nenašla jsem žádnou, co by se mi líbila ![]()
Takže se modlím, aby ten čas někdo zrychlil ![]()
@maminka159 To s tím časem už jsem si taky všimla… Najednou má i den tak 48 hodin, což jsem si vždycky přála, jen teď už prostě ne ![]()
Holky me dneska chytla hnizdiciii
takze suruju.. a to sem jinak bordelar
![]()
@Vickee píše:
Tak mi čekáme chlapečka Samuela, dnes 33tt+1. Mám dejme tomu uklizeno, vypráno, nachystáno, navařeno se mě netýká, neboť sama si vždy jen vezmu nějaký rohlík nebo něco rychlého a manžel chodí z práce pozdě, takže doma jen snídá. Jsem doma už od března, takže už vážně nevím co s roupama. Vlasy hotové, na manikúru jsem nikdy moc nebyla, na masáž bych si zašla ale nenašla jsem žádnou, co by se mi líbilaTakže se modlím, aby ten čas někdo zrychlil
Krasne jmeno
Ja chtela Sebastiana, ale budeme mit holcicku no
Jinak ja jsem doma uz od rijna… Takze silenost. A taky uz pocitam kazdy den ![]()
@maminka159 píše:
Aha, restauracový jídlo nedám dvouletýmuNo, nějak se to vyřeší, v nouzi nejvyšší dávám rychlovky typu ikea kuličky. Nevím, jak moc je to pro něj vhodný, ale miluje je. Dostane je ale fakt, když nestíhám jinak uvařit, brambory jsou za 20 minut a ty kuličky v mikrovlnce za 4 minuty
. Když budem mít nějaký přebytky, tak to ještě zamrazím, ale nevím, zda něco zbyde, tady se sní všechno
No ja myslela to jidlo jen pro me samozrejme. Jeee, tak to jsme dva, ja ty kulicky taky miluju
Hmmm a s tou omackou a brusinkama a malinkyma bramburkama, sakra, ted mam chut zajet si do Ikea ![]()
@maminka159 píše:
Tak tašku do porodky mám sbalenou dlouho. S prvním jsem tam byla jednou přenocovat kvůli tlaku ještě před porodem a byla jsem ráda, že mám věci pobalené, ačkoli tam byly věci na mimčo, co v tý době ještě třeba nebyly… Mám dvě tašky teda, jednu na sál a jednu pak na šestinedělí. Fakt nechci, aby mi to musel balit manžel, kdyby něco… kdyby pro nic jinýho, tak půlka věcí je mi teď malá, že a už vidím, jak je tahám z tašky… prostě zabaleno pod postýlkou a kdyby cokoli, tak ví, že tuhle má dovéz.
Jo, to mas pravdu, taky si to radeji zaridim sama
A tu tasku si za chvili taky sbalim asi, clovek nikdy nevi
![]()
@Menorka píše:
Holky me dneska chytla hnizdiciiitakze suruju.. a to sem jinak bordelar
![]()
To ja taky a porad dokola a uz nevim co
Pradlo vse vyprane, vsechno uklizene, jen teda to vareni dokola je vec, ktera me nebavi :-/ Aj buchtu jsem pred par dny upekla a uz taky nevim fakt coby…
@sagittarius Sebastiana máme připravený pro dalšího, nebo Emmu… Ale Samuel byl teď prostě vítěz ![]()
Jeidné co ještě nemám je ta taška do porodky, protože se bojím, že když ji sbalím, začne mě porod děsit
Takže stále dělám, že žádný porod nebude, že se prostě jednou ráno vzbudím a malej bude ležet v postýlce ![]()
@sagittarius u nas ve skupine zacala holky hackovat
taky uz mi to napadlo ![]()