Kopie Dvojčáta 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12.1.13 15:19

Jalemina: Díky, já si to z předchozích těhu už namatuju, kdy se dělá, ale vim, že jsem těhu cukrovku neměla. Držim palečky, aby ti to dopadlo dobře :palec:

monaxx: Já jswm teď 21+4 tt a taky jsem právě ještě nebyla. Tu slazenou vodu snesu, ale to vstávání mi vadí :-D ale taky mi po sladkém poslední dobou pálí žáha :-( Jenom nevim co by mi na to pomohlo, ze sody se mi zvedá žaludek. Jinak ten kočárek, jak si sem dávala fotku je vážně hezký :-)

• načítám...
419
12.1.13 16:06

@PrcekVladka Hezky, ale drahý a hlavně mám strach, jak se s ním bude jezdit. je dlouhý jako autobus… :D :D :D

• načítám...
12.1.13 16:09

:-) tak po obchodě se s nim mužeš kusit projet, ne? Teda jasný, že když v něm pak budou miminka bude to trochu jiný, ale aspoň zjistíš jak dobře se bude ovládat, ne? :-)

• načítám...
419
12.1.13 17:06

@PrcekVladka No právě, že už jsem si to zkusila… Opravdu je šíleně dlooooouhý…
:roll:
No uvidíme - do července je ještě daleko…

• načítám...
12.1.13 18:15

@monaxx : tak to je určitě ještě daleko :-) ale prosim tě, jak se ovládá? Já když byla u nás v obchodě s kočárkama, tak pro dvojčata tam měli jen jeden a jen ten vedle sebe. Přemýšlela jsem, jak je přes ten tandem vidět před kočárek vidět?

• načítám...
419
12.1.13 20:02

Byl tam dokonce jeden tandem a volantem… :lol:
jak je před něho vidět jsem nezkoušela, ale taky jsem přemýšlela, jak pojedu přes přechod… :jazyk:

• načítám...
12.1.13 20:15

O tom s volantem jsem někde četla, prý se líp ovládá a řídí :-) právě kvůli tomu přechodu jsem přemýšlela jak je přes ten kočárek vidět a nebo třeba díry na chodníku, louže a tak, není příjemný mít zacákaný kočárek nebo vyjet každý výmol nebo nechutnost na chodníku :-)

• načítám...
2816
13.1.13 09:17

S volantem jsem viděl že dělá peg perégo. ten je pěknej. Ale vyštudovala jsem že na něj nejdou nasadit 2 korbičky. Mám doma GT3 celej komplet, korbu a sedačku nepoužitou, tak jsem myslela že bych prodala jen sporťák a sedačku a korbu využila na ten duo. Takže pešek. tak nevím jestlimám prodat komplet celej, nebo si nechat sedačku… Já mám vůbec dilema kterej kočár pořídit. Do baráku vjedu, ale hned u dveří máme schody nahoru, chodbička je pidi… problém bude velikej. Asi budu muset nechat kočár před vchodem, sundat - vyndat děti, odnést je nahoru domů, kočár složit a dát do mezipatra. jinak se na tý chodbičce neprojde :D. nebo budu parkovat v garáži :D. proto taky uvažuju jestli pořídit s korbičkama kočár, nebo jen s vložnýma taškama. :think:

• načítám...
1520
13.1.13 09:28

Ahoj všem, s dovolením se taky přidám do čekatelek na dvojčátka :srdce: :srdce:
Termín máme v červenci, první týdny jsem byla docela v šoku, teď už si na tu myšlenku zvykám. Doma máme už dvě děti, se čtyřmi jsem poněkud přešvihla plán :lol:
Kočárek - rozhodla jsem se pro vedle sebe, nejvíc se mi líbí TFK, Bumbleride a Easy Walker.

• načítám...
2816
13.1.13 09:39

Ahoj draculko, tak to máme termín stejně :D. u nás se s dvojčátky taky už smířili všichni. teda všichni se jen těší jak to bude super. :D Nervy s výbavou, kočáry a bydlením nechávají na nnás :D.

kočáry projíždím pořád, zatím mě zaujal http://www.kocarky-tako.cz/…-04-352.html , barvu možná změním :D. Na kluka jsem měla červený :).

• načítám...
13.1.13 09:42

Ahoj Drakulko, vítám tě :-) nic si z toho nedělej, taky mám doma dvě děti :-) kolik je těm tvým dětem? Ten easy walker se mi taky líbí, ale nějak na něj nemáme :-( je drahý jak čert :-(

• načítám...
1520
13.1.13 09:53

Vlaďko mám dva kluky deset a osm let. Nový kočár nemíním kupovat, chci sehnat dva roky starý, to by neměl být problém, a tam už se cena pohybuje kolem 10 tisíc v bazarech na netu. 25t za komplet fakt nedám, to je moc.

• načítám...
419
13.1.13 09:57

@Draculka Ahojky, vítám tě. to jsme na tom stejně já taky v červenci…

• načítám...
1520
13.1.13 09:58

@monaxx Super, tak to nás bude aspoň víc. My máme termín 22/7, ale dr. říkal, ať počítám tak o 2-3 týdny dřív.

• načítám...
13.1.13 09:59

Tak to už máš děti aspoň starší, já mám 3 letýho kluka a 2 letou holčinu :-) taky koukám spíš po bazarech ale našla jsem i na netu hezké nové kočárky do 10 tisíc s komplet příslušenstvím, a celkem i hezké :-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100