Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jalemina: Díky, já si to z předchozích těhu už namatuju, kdy se dělá, ale vim, že jsem těhu cukrovku neměla. Držim palečky, aby ti to dopadlo dobře ![]()
monaxx: Já jswm teď 21+4 tt a taky jsem právě ještě nebyla. Tu slazenou vodu snesu, ale to vstávání mi vadí
ale taky mi po sladkém poslední dobou pálí žáha
Jenom nevim co by mi na to pomohlo, ze sody se mi zvedá žaludek. Jinak ten kočárek, jak si sem dávala fotku je vážně hezký ![]()
@PrcekVladka Hezky, ale drahý a hlavně mám strach, jak se s ním bude jezdit. je dlouhý jako autobus…
![]()
tak po obchodě se s nim mužeš kusit projet, ne? Teda jasný, že když v něm pak budou miminka bude to trochu jiný, ale aspoň zjistíš jak dobře se bude ovládat, ne? ![]()
@PrcekVladka No právě, že už jsem si to zkusila… Opravdu je šíleně dlooooouhý…
![]()
No uvidíme - do července je ještě daleko…
@monaxx : tak to je určitě ještě daleko
ale prosim tě, jak se ovládá? Já když byla u nás v obchodě s kočárkama, tak pro dvojčata tam měli jen jeden a jen ten vedle sebe. Přemýšlela jsem, jak je přes ten tandem vidět před kočárek vidět?
Byl tam dokonce jeden tandem a volantem… ![]()
jak je před něho vidět jsem nezkoušela, ale taky jsem přemýšlela, jak pojedu přes přechod… ![]()
O tom s volantem jsem někde četla, prý se líp ovládá a řídí
právě kvůli tomu přechodu jsem přemýšlela jak je přes ten kočárek vidět a nebo třeba díry na chodníku, louže a tak, není příjemný mít zacákaný kočárek nebo vyjet každý výmol nebo nechutnost na chodníku ![]()
S volantem jsem viděl že dělá peg perégo. ten je pěknej. Ale vyštudovala jsem že na něj nejdou nasadit 2 korbičky. Mám doma GT3 celej komplet, korbu a sedačku nepoužitou, tak jsem myslela že bych prodala jen sporťák a sedačku a korbu využila na ten duo. Takže pešek. tak nevím jestlimám prodat komplet celej, nebo si nechat sedačku… Já mám vůbec dilema kterej kočár pořídit. Do baráku vjedu, ale hned u dveří máme schody nahoru, chodbička je pidi… problém bude velikej. Asi budu muset nechat kočár před vchodem, sundat - vyndat děti, odnést je nahoru domů, kočár složit a dát do mezipatra. jinak se na tý chodbičce neprojde
. nebo budu parkovat v garáži
. proto taky uvažuju jestli pořídit s korbičkama kočár, nebo jen s vložnýma taškama. ![]()
Ahoj všem, s dovolením se taky přidám do čekatelek na dvojčátka
![]()
Termín máme v červenci, první týdny jsem byla docela v šoku, teď už si na tu myšlenku zvykám. Doma máme už dvě děti, se čtyřmi jsem poněkud přešvihla plán ![]()
Kočárek - rozhodla jsem se pro vedle sebe, nejvíc se mi líbí TFK, Bumbleride a Easy Walker.
Ahoj draculko, tak to máme termín stejně
. u nás se s dvojčátky taky už smířili všichni. teda všichni se jen těší jak to bude super.
Nervy s výbavou, kočáry a bydlením nechávají na nnás
.
kočáry projíždím pořád, zatím mě zaujal http://www.kocarky-tako.cz/…-04-352.html , barvu možná změním
. Na kluka jsem měla červený
.
Ahoj Drakulko, vítám tě
nic si z toho nedělej, taky mám doma dvě děti
kolik je těm tvým dětem? Ten easy walker se mi taky líbí, ale nějak na něj nemáme
je drahý jak čert ![]()
Vlaďko mám dva kluky deset a osm let. Nový kočár nemíním kupovat, chci sehnat dva roky starý, to by neměl být problém, a tam už se cena pohybuje kolem 10 tisíc v bazarech na netu. 25t za komplet fakt nedám, to je moc.
@Draculka Ahojky, vítám tě. to jsme na tom stejně já taky v červenci…
@monaxx Super, tak to nás bude aspoň víc. My máme termín 22/7, ale dr. říkal, ať počítám tak o 2-3 týdny dřív.
Tak to už máš děti aspoň starší, já mám 3 letýho kluka a 2 letou holčinu
taky koukám spíš po bazarech ale našla jsem i na netu hezké nové kočárky do 10 tisíc s komplet příslušenstvím, a celkem i hezké ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat