Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj děvčata, těhulky ![]()
Tak mě napadlo jen tak založit tuhle diskuzi
, tak kdo chcete, pochlubte se svým bříškem ![]()
Přídávám mé aktuální foto
22+5tt
To né, vždyť si to může prohlížet celý svět, takovou fotku dám leda do uzavřené diskuze.
@Cuarentena píše:
To né, vždyť si to může prohlížet celý svět, takovou fotku dám leda do uzavřené diskuze.
Taky neee, to nedávám ani na FB pro přátele ![]()
Bože neukazujte prsa ale břicha
nevidím na tom nic špatného ale kdo nechce ať neukazuje, když je to někomu nepříjemné je blbost aby ukazoval… já ukážu je to něco okolo 22 týdne ![]()
Když jsem byla těhotná, tak jsem taky vystavovala svuj pupek. Je vidět jak nás ty těhotenské hormony zblbli. Teď už bych to NIKDY neudělala, ani bych se už nenechala fotit v atelieru. Dyt jsou to jen tlustý vyvalený pupky
Na jednu stranu si stěžujeme že jsme jak hrošice (já už teda dávno né, těhotná jsem byla před 3mi lety) a pak to všude vystavujem.. Hormony jsou hrůůůza ![]()
No jo, každej má jinej názor. mě příjdou těhotenský bříška pěkný ![]()
@Cuarentena píše:
Však kdo nechce, dávat nemusí. Taky se může vyfotit bez hlavy, nebo v programu Malování obličej zamalovat ![]()
Já bych teda do otevřené diskuze obličej taky nedala, jdu zkusit vyfotit, ale jsem teprv v 17tt, takže nic moc ![]()