Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lenule15 Děkuju
Na kamarádce to nebylo vidět do 31tt, potom skokem vyrostlo a měla větší jak ostatní holky ![]()
@Kelly3 dobře, nebudu zoufat, aspon nemusím řešit velikost zimní bundy apod takhle přes zimu ![]()
![]()
@Lindsay15 tak to jsem teda zvědavá, jestli to budu mít podobně, jak začne růst rychleji malej, někde se taky budu muset začít zvětšovat ![]()
@Lenule15 Jo nemusíš nic řešit ohledně oblečení
Buď ráda
Já se třeba nevlezu do žádných riflí se 3kg nahoru ![]()
@Lenule15 Já se nevlezu do kalhot, trička mi jsou některé do půlky břicha, musela jsem pořídit novou bundu, nemůžu v noci spát ![]()
@Kelly3 to je taky nefér
máš krásný bříško a nahoře 3 kg, já nemám žádný, ale nahoře 7kg
mám to asi nějaký otočený ![]()
@Lindsay15 píše:
@Lenule15 Cože? To snad ani nejde, ne?Já si říkám jak mám malé břicho na 26tt a on je tu někdo takovej? Kde máš mimčo?
![]()
Malé bříško opravdu nemáš ale Lenule to miminko asi opravdu nosí v batůžku ![]()
@Lenule15 ale jako trošičku povyrostlo oproti té poslední fotce. já si myslím, že už to povalí každým dnem..přece jen teď už prďolky rostou rychleji..tak budou potřebovat i víc místa..nebo, neboj..já vím, že moje mama měla taky malinkatý bříško..dokonce měla pouze 55kg, když mě šla rodit
a v porodnici se jí ptali, jestli jde na udržení
a ona jako, že ne, že jde rodit..tak na ni hleděli ![]()
@Kelly3 nemáš vůbec zač
jinak ty pohyby jsou fakt parádní, ty si můžu užívat na 100% ![]()
@Katula1234 tak to mohla být komická situace
na 55kg jsem já začínala
uvidíme, třeba už se příští týden budu moct pochlubit větším bříškem ![]()
@Lenule15 Tak to je super ne? Když si nemůžeš užívat takhle bříška, tak aspoň pořádných pohybů ![]()