Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13535
6.1.13 22:53

Já právě vanu miluju-horkou, ale co vím, že jsem těhotná, tak jsem to omezila..a te´d v druhém trimestru už jsem nemohla tolik odolávat..ale dávám si jen vlažnou vodu, takže tam vydržím tak 7min.. :mrgreen:
Jo jinak ten můj bobek reaguje pouze na mou ruku.. 8o když ji položím na břicho tak kopne (samo ne pokaždé, ale tohle je asi jeho hodinka) no a jak ji oddělám tak jeden kopaneček a pak nic..položím ruku a zas.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
6.1.13 22:57

To je rošťák :lol: Jako jenom dnes reaguje na tvoji ruku nebo i jindy? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
6.1.13 22:58

:zed: Asi nejspíš dřív umřu na ty záda než porodím :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
6.1.13 23:07

@Katula1234 víš na co hlavně reaguje ten můj prdola? dám si mobil k bříšku a pouštím mu tohle :) http://www.youtube.com/watch?… po celou dobu kope a jak to skončí, tak je klídek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
6.1.13 23:08

@Kelly3 tak to budeme dvě :-/ ještě to není tak hrozný, ale bude hůř…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
6.1.13 23:09

@Lenule15 No jestli bude hůř, tak to už se fakt z toho asi zblázním :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
6.1.13 23:11

@Kelly3 obvodní to řekla správně, čím větší zátěž zepředu, tím horší to bude vzadu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
6.1.13 23:13

@Lenule15 To teda sedí :) a nic s tím nenaděláme :) Tak snad nám to aspoň rychle uteče :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13535
7.1.13 00:45

@Kelly3 tak já pocituju „pohyby“ teprve třetí den..přítel mi odjížděl a než odjel jsem ležela a cítila něco, co ještě jindy ne..a tak jsem si říkala, že tatínkovi dával ahoj.. :mrgreen: no a reaguje pouze na moji ruku..jinak ne..ještě je asi i brzo..mám placentu na přední stranš a všichni mě strašili pozdějšíma pohybama :mrgreen:

@Lenule15 hudbu jsem ještě žádnou nezkoušela :oops: hned něco vyzkouším..nebo možná až zítra ať nebudím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
7.1.13 08:15

@Katula1234 Také mám placentu na přední straně ;) A ze začátku malej reagoval na mojí ruku, později už si začal kopat jak chce on :cert:

• Citovat
  • Upravit
1715
7.1.13 10:27

A já dneska usnula až někde kolem jedný, malej furt kopal a nechtěl přestat…až jsem myslela, že budu mlátit hlavou do zdi, asi si budu muset dát před spaním dvojku červenýho, abych ho uspala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13535
7.1.13 10:28

@Lenule15 ty brďo..aby tam pak netancoval to rytmu tvého tlukoucího srdce.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
7.1.13 10:35

@Katula1234 na silvestra jsem neodolala a dvojku si dala a malej byl hodnej, i když teda nvm, jestli za to můžu děkovat vínu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
7.1.13 11:20

:lol: no jo nechtěl, aby jsi spala :lol: Když nespí on, tak nebudeš spát i ty přece :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
7.1.13 14:24

Holky, co všechno už máte pro mimíska koupeno? když pominu oblečení :) abych nabrala kdyžtak nějakou inspiraci :) my už máme

• postýlku
  • přebalovací pult
  • dětskou hrazdičku
  • nějaký hračky
  • komodu na oblečení
  • kočárek

Ted ještě scháním monitor dechu, dětskou chůvičku, vaničku, cestovní postýlku a dalších milion věcí se určitě ještě vynoří :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí