Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já právě vanu miluju-horkou, ale co vím, že jsem těhotná, tak jsem to omezila..a te´d v druhém trimestru už jsem nemohla tolik odolávat..ale dávám si jen vlažnou vodu, takže tam vydržím tak 7min.. ![]()
Jo jinak ten můj bobek reaguje pouze na mou ruku..
když ji položím na břicho tak kopne (samo ne pokaždé, ale tohle je asi jeho hodinka) no a jak ji oddělám tak jeden kopaneček a pak nic..položím ruku a zas.. ![]()
To je rošťák
Jako jenom dnes reaguje na tvoji ruku nebo i jindy? ![]()
@Katula1234 víš na co hlavně reaguje ten můj prdola? dám si mobil k bříšku a pouštím mu tohle
http://www.youtube.com/watch?… po celou dobu kope a jak to skončí, tak je klídek ![]()
@Kelly3 tak to budeme dvě :-/ ještě to není tak hrozný, ale bude hůř…
@Lenule15 No jestli bude hůř, tak to už se fakt z toho asi zblázním ![]()
@Kelly3 obvodní to řekla správně, čím větší zátěž zepředu, tím horší to bude vzadu…
@Lenule15 To teda sedí
a nic s tím nenaděláme
Tak snad nám to aspoň rychle uteče ![]()
@Kelly3 tak já pocituju „pohyby“ teprve třetí den..přítel mi odjížděl a než odjel jsem ležela a cítila něco, co ještě jindy ne..a tak jsem si říkala, že tatínkovi dával ahoj..
no a reaguje pouze na moji ruku..jinak ne..ještě je asi i brzo..mám placentu na přední stranš a všichni mě strašili pozdějšíma pohybama ![]()
@Lenule15 hudbu jsem ještě žádnou nezkoušela
hned něco vyzkouším..nebo možná až zítra ať nebudím
![]()
@Katula1234 Také mám placentu na přední straně
A ze začátku malej reagoval na mojí ruku, později už si začal kopat jak chce on ![]()
A já dneska usnula až někde kolem jedný, malej furt kopal a nechtěl přestat…až jsem myslela, že budu mlátit hlavou do zdi, asi si budu muset dát před spaním dvojku červenýho, abych ho uspala ![]()
@Lenule15 ty brďo..aby tam pak netancoval to rytmu tvého tlukoucího srdce..
![]()
@Katula1234 na silvestra jsem neodolala a dvojku si dala a malej byl hodnej, i když teda nvm, jestli za to můžu děkovat vínu
![]()
no jo nechtěl, aby jsi spala
Když nespí on, tak nebudeš spát i ty přece ![]()
Holky, co všechno už máte pro mimíska koupeno? když pominu oblečení
abych nabrala kdyžtak nějakou inspiraci
my už máme
Ted ještě scháním monitor dechu, dětskou chůvičku, vaničku, cestovní postýlku a dalších milion věcí se určitě ještě vynoří ![]()