Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A to já nevím jestli jsou to pohyby nebo střeva..
ale asi to budou kopanečky..takže taky závidím, že to mrně tak brzo cítilas..
sice ti asi nikdo nevěří, že jsi těhu..ale, co už.. ![]()
@Lenule15 proč si myslíš, že tu nemám foto aktuálního těhu… a prý u druhého se pupík vyvalí dřív
kecy. Ráno vůbec žádný pupík a večer jak přejedená
Zkusím zítra vyfotit, ať vidíš, že v tom nejsi sama.
@Jannice tak to zkus a budu se těšit
ted zrovna malej kope, ale způsobem, že se převaluje z jedný strany břicha na druhou ![]()
Holky a co kočárek, u jaké jste skončily značky?? U nás nakonec vyhrála Inglesina magnum, je to houpací teréňák, manželova sestřenka ho má taky a nemůže si ho vynachválit, tak uvidíme, jak budeme spokojení my ![]()
Jé holky skvělá diskuze
mě už se bohužel netýká, ale doufám, že tak za 2-3roky bude
máte krásný bříška, takže všem nastávajícím maminkám moc gratuluji a držím palečky at se vše zdárně vyvýjí až do konce
![]()
Kočár máme inglesinu magnum po malé a je skvělý, nezklame na horách v terénu, ve městě nedělá parádu a ten košík je k nezaplacení
. Kvalita vyborná.
Všichni co měli možnost vozit chválili jízdní vlastnosti. Velké plus je u mě kvalitní odpružení… nejen kvůli uspavaní, ale i zádům miminka.
Kočárek ještě nemám zatím žádný, protože je ještě čas a nedokážu se rozhodnout ![]()
Koupu se normálně ve vaně, kde se parádně uvolním, ale i tak dávám spíše přednost sprše ![]()
Jj já furt jsem ve vaně…je to pro mě nejlepší relax
a nijak mi to nevadí spíš mě to příjemně uvolní ![]()
Já se nekoupu, ale to bude spíš tím, že mě to nikdy nebavilo, vždycky mi pak byla zima, když jsem vylezla, což mi připomíná po delším koupání film Denis, postrach ulice, „už mám varhánky“
takže dávám přednost horké sprše