Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ikyki Když máknu na břicho tak ho mám někdy jako kámen, ale bez bolesti.
@Kelly3 nejsem si jistá, jestli bych to poznala…takže těžko říct
![]()
28tt+5 psoledna fotografia
je zaujimave, zemi ani nevadi ked sa ma ludia chcu hned dotikat za brusko
Mam ho prvykrat v zivote v 35 rokoch a som na neho hrda;) ![]()
@arcitap Pěkný bříško
Jinak mě to teda vadilo ze začátku, že si chtěl každej šáhnout, ale už jsem si zvykla a není to tak časté ![]()
@Kelly3 som si tehotenske oblecenie kde brusko je poriadne vidiet. robia to najma strihy ktore sa este stiahnu pod prsiami, na inspiraciu mam foto tehotenskych outfitov https://www.emimino.cz/…32013-10336/ ,inak mi skor vadilo na zaciatku, ze sa ma kazdy pytal kde mas brucho ked si tehotna? a to mi zacalo byt vidiet az 5tom mesiaci, tazke reakcie ludi boli dost zvlastne.Ked sa im povie cakame babatko, kazdy hned chcel vidiet obrovske brucho, a ked tam neni tak davaju na javo sklamanie…co je zvlastna reakcia…
Já myslím, že těhotenství je nejkrásnější období v životě ženy. Nějak si neumím představit, že bych o tohle byla ochuzena. Jsem plná hormonů, šťastná a spokojená, uživám si toho nového života co vzniká a je to prostě nej…
Podle mě to je taky rozhodně nejkrásnější období, co mě mohlo v životě potkat a užívám si těhotenství naplno
a nemůžu se dočkat toho, až ji budu mít u sebe ![]()
@arcitap To je opravdu zvláštní reakce
a stím bříškem to jsme podobně, více se mi začlo kulatit mezi 4 - 5 měsícem, jinak to moc poznat nešlo
Holky, dám vám sem ještě dnešní aktuální foto ze začátku 24tt. Já už chci mít taky bříška jako vy ![]()
@Lenule15 Cože? To snad ani nejde, ne?
Já si říkám jak mám malé břicho na 26tt a on je tu někdo takovej? Kde máš mimčo?
![]()
@Lindsay15 no očividně jde
vše je u mě v pořádku, malej se vyvíjí jak má, ale nemám v okolí nikoho, na kom to na začátku 6. měsíce nebylo ještě vidět…já vypadám jen jako dobře najezená…
@Lenule15 Na jednu stranu je dobrý, že ti břicho nepřekáží
Ale neboj, zachvíli ti to také začne ![]()
@Lindsay15 ale ty máš bříško moc krásné, třeba do toho taky jednou dorosteme
![]()