Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3477
7.1.13 14:27

Tý jo, tak to už jsi dobře zásobena :)
No my co zatím máme tak je komoda, vanička s příslušenstvím, oblečení, hračky + dudlíky a flašky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
7.1.13 14:30

@Kelly3 ale vidíš, můžeme pokecat o tý vaničce :D máš normální obyč, nebo nějak tvarovanou? kamarádka mi doporučovala tu tvarovanou, potom když to mimčo sedí, že je to lepší, jenže mě příjde, že jsou ty vaničky málo prostorný :D a stejně, jak bude sedět, tak už bych to viděla na pomalý stěhování do normální vany. Takže nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
7.1.13 14:35

@Lenule15 No ta moje je nějak tvarovaná a nepříjde mi ani nějak moc malá, taková akorát :lol: Taky když jsem sháněla vaničku, tak si říkám, jestli už sakra dělají jenom ty málo prostorný nebo jak :lol: a nakonec jsem spokojená :) ti můžu poslat foto jestli chceš :lol: To taky plánuju, že až bude sedět, tak už bude sedět, tak ji budu koupat v normální vaně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
7.1.13 14:40

@Kelly3 hele ono to dopadne tak, že stejně koupíme vaničku v ikei za 200,– a zdar :D zbytečně kvůli mě to fotit nemusíš, já už si s výběrem nějak poradím, jen jsem chtěla znát názor a nějak tip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
7.1.13 14:43

@Lenule15 My máme postýlku, matraci, povlečení, nebesa, komodu na věci, přebalovací pult, kolotoč nad postýlku, vaničku s lehátkem, pár chrastítek, plymo, kočárek, autosedačku…Zbytek chceme dokupovat během ledna a února :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3477
7.1.13 14:49

@Lenule15 Dobře teda :lol: No asi jsem ti moc neporadila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13535
7.1.13 15:28

Tak to my holky nemáme ještě ani jedno bodyčko.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
7.1.13 15:29

Do albumu si pridavam co uz mame pre babo a aj pre seba;)
Moje první těhulkování https://www.emimino.cz/…rankovani/2/
VÝBAVIČKA https://www.emimino.cz/…a-leo-10370/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
7.1.13 15:46

@Katula1234 Máš ještě času… ;)

• Citovat
  • Upravit
1715
7.1.13 15:48

@Katula1234 tak to každopádně, času máš dost :) my toho máme tolik z toho důvodu, že radši budeme vrážet prachy postupně, než pak naráz (i když hodně nám pomohli i rodiče a prarodiče, přece jen je to pro ně prvorozený vnuk a pravnuk, tak jsou rádi za každou věc, co pro malého vybereme a oni se na tom mohli podílet) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
7.1.13 15:54

@arcitap máš to daný krásně dohromady, a víceméně vše asi teda mám, jen ještě pár kousků oblečení :) ale díky, parádní inspirace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13535
7.1.13 15:54

@Lenule15 @Lindsay15 jj vím, že je času..já byla taková opratrná napřed..jeden SP, tak jsem nic nechtěla uspěchat..ale říkali jsme si, že už teď po Vánocích začneme.. :) ale já doufám, že toho spoustu podědíme.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2709
7.1.13 15:55

Ahoj holky tak se taky přidávám ten svůj pupík… jsme teď 24tt :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
7.1.13 15:58

@Katula1234 Já měla také jeden SP, ale měsíc na to jsem objevila // :mrgreen: Ani nedošla první mrcha :cert: Ale já mám půlku oblečků už dávno koupených a kolem září jsme nakoupili tohle množství věcí, teď už to půjde postupně a pomalým tempem :hug:

• Citovat
  • Upravit
2709
7.1.13 15:59

Jinak už máme spoustu věcí hlavně díky tomu, že sestra měla chlapečka tak jsem spoustu podědila…jak věci tak postýlku, nebesa, židličku a na vánoce jsme dostali vaničku tu tvarovanou, kolotoč na postýlku a plenky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí