Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tý jo, tak to už jsi dobře zásobena ![]()
No my co zatím máme tak je komoda, vanička s příslušenstvím, oblečení, hračky + dudlíky a flašky ![]()
@Kelly3 ale vidíš, můžeme pokecat o tý vaničce
máš normální obyč, nebo nějak tvarovanou? kamarádka mi doporučovala tu tvarovanou, potom když to mimčo sedí, že je to lepší, jenže mě příjde, že jsou ty vaničky málo prostorný
a stejně, jak bude sedět, tak už bych to viděla na pomalý stěhování do normální vany. Takže nevím…
@Lenule15 No ta moje je nějak tvarovaná a nepříjde mi ani nějak moc malá, taková akorát
Taky když jsem sháněla vaničku, tak si říkám, jestli už sakra dělají jenom ty málo prostorný nebo jak
a nakonec jsem spokojená
ti můžu poslat foto jestli chceš
To taky plánuju, že až bude sedět, tak už bude sedět, tak ji budu koupat v normální vaně ![]()
@Kelly3 hele ono to dopadne tak, že stejně koupíme vaničku v ikei za 200,– a zdar
zbytečně kvůli mě to fotit nemusíš, já už si s výběrem nějak poradím, jen jsem chtěla znát názor a nějak tip ![]()
@Lenule15 My máme postýlku, matraci, povlečení, nebesa, komodu na věci, přebalovací pult, kolotoč nad postýlku, vaničku s lehátkem, pár chrastítek, plymo, kočárek, autosedačku…Zbytek chceme dokupovat během ledna a února ![]()
Do albumu si pridavam co uz mame pre babo a aj pre seba;)
Moje první těhulkování https://www.emimino.cz/…rankovani/2/
VÝBAVIČKA https://www.emimino.cz/…a-leo-10370/
@Katula1234 tak to každopádně, času máš dost
my toho máme tolik z toho důvodu, že radši budeme vrážet prachy postupně, než pak naráz (i když hodně nám pomohli i rodiče a prarodiče, přece jen je to pro ně prvorozený vnuk a pravnuk, tak jsou rádi za každou věc, co pro malého vybereme a oni se na tom mohli podílet) ![]()
@arcitap máš to daný krásně dohromady, a víceméně vše asi teda mám, jen ještě pár kousků oblečení
ale díky, parádní inspirace
@Lenule15 @Lindsay15 jj vím, že je času..já byla taková opratrná napřed..jeden SP, tak jsem nic nechtěla uspěchat..ale říkali jsme si, že už teď po Vánocích začneme..
ale já doufám, že toho spoustu podědíme.. ![]()
Ahoj holky tak se taky přidávám ten svůj pupík… jsme teď 24tt ![]()
@Katula1234 Já měla také jeden SP, ale měsíc na to jsem objevila //
Ani nedošla první mrcha
Ale já mám půlku oblečků už dávno koupených a kolem září jsme nakoupili tohle množství věcí, teď už to půjde postupně a pomalým tempem ![]()
Jinak už máme spoustu věcí hlavně díky tomu, že sestra měla chlapečka tak jsem spoustu podědila…jak věci tak postýlku, nebesa, židličku a na vánoce jsme dostali vaničku tu tvarovanou, kolotoč na postýlku a plenky ![]()