Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kelly3 Zkus snad pomůže
jupí už to mám za sebou, ale víckrát bych do toho dobrovolně nešla ![]()
Super;-) já toho prďolu uvidím příští středu tak se moc těším:-)
@Majush ahojky, nestraš mě s tím testem na cukrovku, mě čeká za 14 dní, tak mi popiš aspon do čeho půjdu ![]()
@Kelly3 já mám ty křeče taky v noci, a občas mě to chytne i přes den a dostávám občas brnění i do stehen, a co jsem se na to ptala obvodní, tak ta poukázala i na to skoliozu zad, jak začnou v těhu bolet záda, občas se v noci někde něco skřípně a jde to pak do nohou…
@Lenule15 No mě právě to chytne jenom přes noc nebo v ranních hodinách a pak se ta bolest táhne celej den ![]()
Tak o křečích mi ani nemluvte
Snad tři měsíce jsem trpěla křečema tak v polovině hýždí, když jsem zrovna na té noze stála, tak jsem se sesunula k zemi, neudržela jsem se na ní. Nemohla jsem se hýbat, když mě to chytlo…
Teď mě včera ráno probudila šílená křeč v lýtku, tak jsem si řekla dr. aby mi napsal magnosolv-hořčík, tak snad to pomůže ![]()
@Lenule15. Test na cukrovku nic není, já jsem to měla tak že jsem přišla a odebrali mi krev aby zjistili jak mám vysoký glukemicky index.. Byl v normě tak jsem druhý den nabehla na odběr.
Poprvé mi vzali krev a dali vypít originál zabalenou flašku trochu více sladké ale dalo se to. Musela jsem sedět žádné chození potom znova po hodině mi brali krev a pak po další.
Právě, taky mě to probudilo ta křeč v lýtku a myslela, že umřu
Jsem se kroutila jak paragraf
až po cca 2 min. to přestalo. Tak na to o další prohlídce nesmím zapomenout ![]()
C @Lenule15 no ráno jsem přišla na lacno vzali mi krev a asi za 15 min mi donesli půl litrovy kelímek s něčím sladkým. První dva tři loky se daly ale pak se mi to zhnusilo… Další dvě hodiny jsem musela čekat bez hnutí Max wc a nic nejist nepit, No a pak další odběr..
@Majush takže říkáš, vzít si minimálně něco na čtení jo?
ale zvládla si to, to je hlavní
a výsledky se dozvíš hned?