Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anet29 To ti teda dcerka musela dát pořádně zabrat co?
Doufám, že si můžeme tykat
![]()
@Anet29 ty bláááho, 40kg??? neber to nějak osobně, jen fakt koukám na monitor s vyvalenýma očima
ale ono pak asi dost zůstane v porodnici vid??
Z porodnice jsem odcházela a měla jsem 89 kg z 93 kg, takže nic moc. Z toho mimi vážilo 3,80.Zbytek bylo papu
.Měla jsem speciální PUMA velkou tašku přes rameno 0))) a každé ráno když jsem jela do práce, jsem si v albertu nakoupila pečivo, salam, sladkosti, ovoce a tak to bylo až do konce těhu. Nosila jsem u sebe tzv. přenosnou ledničku 0))).V prvním těhu mě ale nepálela žáha, nezvracela jsem, neměla jsem žlučníkové problémy, což toto těhu jsem první dva měsíce prozvracela a vůbec se nepřejídám, takže nevím, proč tak kynu ![]()
@Anet29 ale máš pravdu, kamarádka z práce, co byla loni těhotná, tak každý den nosila do práce tašku, která byla plná sladkostí a všeho…a taky nabrala strašně moc…njn, já jak jsem ted doma, tak se taky furt něčím cpu, ale zatim u mě funguje „noční režim“
vše se přes noc nějak z toho břicha vytratí ![]()
Jupii! konecne mi dnes prisla objednavka s honkongu so stranky: http://photo.163.com/…8@gmail.com/#… kde maju celkom pekne aj tehu oblecenie. Prisla mi sukna na fotenie, ja som uplne hotova s tejto predlohy http://www.iiheart.cn/…6.htm,taketo podobne tehu fotecky jednoducho musim mat
mate aj vy nejake napady ako si zvecnite svoje bruska?
@arcitap já si nic speciálního neobjednávám
plánujeme normální partnerské těhu fotky, zaměřené víc na bříško
takže tak jediný, co si kvůli tomu koupím je hezký komplet spodního prádla co mi přesně padne, ale to budu řešit týden před focením, třeba se mi zvětší aspon ještě prsa, když bříšku se moc nechce ![]()
Ja som pribrala zatial 23 kg a pekne mam napuchnute nohy aj celulitidov, takze do pradla sa neodvazim;)U nas, fotografy radi fotia co najviac vyzlecene ci v pradle na ciernom pozadi so silnym efektom tienov a tam vynikne celulitida a nerovnosti na kozi ;( fotky chcem ukazat vsetkym tak si nejako musim zakryt napuchnute nohy, preto som podla cinskej predlohy nasla super napad kde nohy niesu vidiet;) a s partnerom urobim fotky oblecene kde budeme drzat napisy co mam pripravene.aj tak jeho to moc nebavy sa fotit
Dobré ráno děvčata, taky vás chytají ty nesnesitelné křeče v nohou?
@Kelly3 Ahojky,ještě to nezačalo, ale v prvním těhu jsem měla křeče v nohách vždy ráno tak ve dvě ve tři a bylo to nepříjemné docela ![]()
@Anet29 No u mě to už asi nejspíš začalo
Nepříjemné to je hodně a v tu chvíli nevím jak tomu zabránit, aby to přestalo.
Na křeče je dobré magne B6. Většinou je to nedostatkem hořčíku v těhu.
@Kelly3 taky mě trápily bolesti kyčlí, ale co jsem začala brát hořčík tak je to o 98% lepší ![]()
Jinak jsem dneska na testu na cukrovku a je to fakt hnus…:-P
@Majush No já zkusím ten hořčík a uvidím, zda se to zlepší nebo ne
Hodně štěstí, aby jsi to přežila ![]()