Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3477
7.1.13 17:12

@Anet29 To ti teda dcerka musela dát pořádně zabrat co? :mrgreen: Doufám, že si můžeme tykat :lol: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
7.1.13 17:13

@Anet29 ty bláááho, 40kg??? neber to nějak osobně, jen fakt koukám na monitor s vyvalenýma očima :) ale ono pak asi dost zůstane v porodnici vid??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
7.1.13 17:13

@Lenule15 Asi nejspíš jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
7.1.13 17:18

@Lenule15

Z porodnice jsem odcházela a měla jsem 89 kg z 93 kg, takže nic moc. Z toho mimi vážilo 3,80.Zbytek bylo papu :?.Měla jsem speciální PUMA velkou tašku přes rameno 0))) a každé ráno když jsem jela do práce, jsem si v albertu nakoupila pečivo, salam, sladkosti, ovoce a tak to bylo až do konce těhu. Nosila jsem u sebe tzv. přenosnou ledničku 0))).V prvním těhu mě ale nepálela žáha, nezvracela jsem, neměla jsem žlučníkové problémy, což toto těhu jsem první dva měsíce prozvracela a vůbec se nepřejídám, takže nevím, proč tak kynu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
7.1.13 17:23

@Anet29 ale máš pravdu, kamarádka z práce, co byla loni těhotná, tak každý den nosila do práce tašku, která byla plná sladkostí a všeho…a taky nabrala strašně moc…njn, já jak jsem ted doma, tak se taky furt něčím cpu, ale zatim u mě funguje „noční režim“ :D vše se přes noc nějak z toho břicha vytratí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
7.1.13 17:27

Jupii! konecne mi dnes prisla objednavka s honkongu so stranky: http://photo.163.com/…8@gmail.com/#… kde maju celkom pekne aj tehu oblecenie. Prisla mi sukna na fotenie, ja som uplne hotova s tejto predlohy http://www.iiheart.cn/…6.htm,taketo podobne tehu fotecky jednoducho musim mat ;) mate aj vy nejake napady ako si zvecnite svoje bruska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
7.1.13 17:32

@arcitap já si nic speciálního neobjednávám :) plánujeme normální partnerské těhu fotky, zaměřené víc na bříško :) takže tak jediný, co si kvůli tomu koupím je hezký komplet spodního prádla co mi přesně padne, ale to budu řešit týden před focením, třeba se mi zvětší aspon ještě prsa, když bříšku se moc nechce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
7.1.13 17:39

Ja som pribrala zatial 23 kg a pekne mam napuchnute nohy aj celulitidov, takze do pradla sa neodvazim;)U nas, fotografy radi fotia co najviac vyzlecene ci v pradle na ciernom pozadi so silnym efektom tienov a tam vynikne celulitida a nerovnosti na kozi ;( fotky chcem ukazat vsetkym tak si nejako musim zakryt napuchnute nohy, preto som podla cinskej predlohy nasla super napad kde nohy niesu vidiet;) a s partnerom urobim fotky oblecene kde budeme drzat napisy co mam pripravene.aj tak jeho to moc nebavy sa fotit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
8.1.13 08:59

Dobré ráno děvčata, taky vás chytají ty nesnesitelné křeče v nohou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
8.1.13 09:05

@Kelly3 Ahojky,ještě to nezačalo, ale v prvním těhu jsem měla křeče v nohách vždy ráno tak ve dvě ve tři a bylo to nepříjemné docela :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
8.1.13 09:07

@Anet29 No u mě to už asi nejspíš začalo :zed: Nepříjemné to je hodně a v tu chvíli nevím jak tomu zabránit, aby to přestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1783
8.1.13 09:08

Na křeče je dobré magne B6. Většinou je to nedostatkem hořčíku v těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
8.1.13 09:10

@Mivév Díky za radu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2709
8.1.13 09:17

@Kelly3 taky mě trápily bolesti kyčlí, ale co jsem začala brát hořčík tak je to o 98% lepší ;-)
Jinak jsem dneska na testu na cukrovku a je to fakt hnus…:-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
8.1.13 09:20

@Majush No já zkusím ten hořčík a uvidím, zda se to zlepší nebo ne :) Hodně štěstí, aby jsi to přežila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí