Zvracení v 3.trimestru

111
4.1.13 15:02

zvracení v 3.trimest

Ahojte maminky a tehulky :mavam:
som v 30tt+4 a stale sa mi stave že každy den aspon jeden krat zvraciam… už neviem co mam robit dr. povedal že to jedine vydržat ale je to normalne? :nevim: stalo sa to aj vam? (… do konca 5.mesiaca som blinkala skoro po vsetkom co som zjedla) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Any11
4.1.13 15:11

@majusiatko Ano, mela jsem to az do porodu… Nezvracela jsem v prvnim tehotenstvi asi tak mesic a pul.

• Citovat
  • Upravit
642
4.1.13 15:12

Myslím, že s tím nic neuděláš, každá snášíme těhotenství jinak. Já jsem v druhém těhotenství zvracela až do konce, a první nebylo o moc lepší. :( Asi to budeš muset přetrpět, určitě v tom nejsi sama. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
4.1.13 15:12

Moje ségra zvracela ještě na porodním sále. Normální to asi je, hlavně že mimčo v pořádku prospívá, jen je to prostě nepřijemný :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
4.1.13 15:18

Ježiš tak to nezávidím :roll: :roll: :roll:
Já prozvracela prvních 5.měsíců a myslela jsem, že umřu :roll:

Kamarádka ale taky zvracela od začátku až do konce a bylo to tím, že měla prý krátkou pupeční šňůru :nevim: :nevim: :nevim: Nedalo se to nijak vyřešit :nevim: Přetrpěla to… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
4.1.13 15:48

Ty jo…tak ja neblila za celou dobu ani jednou…nevim, jestli by ti ted pomohly zazvorovy lizatka…ty vetsinou pomahaji na zacatku proti nevolnosti…ale tak zkus treba jist po hodne malych porcich a casto. Je mozny, ze ti prcek vic tlaci na zaludek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
4.1.13 16:00

@majusiatko Tak já zvracím taky, ale docela mě teď trápí hleny, začnu kašlat a už to jede. Jinak, špatně mi není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
4.1.13 17:28

Jooj ženy, no nic ine, ako pretrpet mi asi ani neostava… ale tak, vydržala som 30týždnov, vydrzim aj 10 :)… maly je podla lekara v poriadku, posielal ma aj na kapacky ale nezabralo a po pravde, citila som sa zo zaciatku ako anorekticka s rastucim bruskom :D i ked, moc som nepribrala, bo pred tehu som važila 56 potom som na zaciatku schudla na 52 a teraz už važim 58,5 kg… takže si držim,,figuru" :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
4.1.13 17:29

@Anielkha a male sa narodilo v poriadku? a kolko si pribrala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
4.1.13 17:30

@Mahja tak mna hleny nastastie netrapia, len mi brusko tvrdne a nizky tlak mam… a ty si v ktorom tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
4.1.13 17:31

@JaniceB no ja zazvor ani citit nemožem, a lizatka mi nepomahali… :poblion: no a to som si aj na sebe vsimla, že sa nemožem,,prežrat" ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
4.1.13 17:38
@majusiatko píše:
@Anielkha a male sa narodilo v poriadku? a kolko si pribrala?

15kg jsem pribrala.. a mala mela 3900 :-)

Ted v druhem tehotenstvi je to horsi, to uz nabiram min, jsem 29tt a pribrala jsem tri kila.. ale ted tolik nezvracim, jen zacatek byl strasny.

• Citovat
  • Upravit
13473
4.1.13 17:42

No…tak ja mam nahore 18 kg:-) Ve 33 tydnu :lol: jenze to bude tim, ze prave muzu jist jak chci a co chci:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
4.1.13 18:08

@majusiatko já jsem třicátý týden, nízký tlak mám taky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
5.1.13 16:47

@Mahja jee tak to sme na tom rovnako :))) :palec: a už mas aj nieco kupene do vybavicky a tak?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí