Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3477
5.1.13 10:29

@monifix Fakt ten Elasti-Q tak pomáhá? :) Hehe štrůdly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
5.1.13 10:33
@Katula1234 píše:
Myslím, že pánové rostou s maminkama :mrgreen: :mrgreen: aby jim, pak těhotné maminky nezáviděly.. :mrgreen: :mrgreen:

To můj muž z nedostatku postelového povyražení začal cvičit a posilovat. Takže když ze mě byla nakonci rozkydlá veleryba, on byl namakaný borec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13535
5.1.13 10:35

@Chocolate no..tak to slyším první případ..fakt.. :palec: ten můj má víc kilo nahoře jak já :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1783
5.1.13 11:51

Ahojky, tak také vkládám, skvělý nápad, opravdu se mi líbí. Fotečka je už 5 let stará, je ze třetího těhotenství. Dnes už mám i čtvrté těhu za sebou, ale fotečku nemám:-( Byla jsem jak mamut. Na fotce jsem 37+5:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13535
5.1.13 11:58

@Mivév krásná rodinka..fakt.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1783
5.1.13 12:11

@Katula1234 Moc děkuji, dnes už je nás podstatně víc:-) Ta s plyšáčkem je nejmenší a ta na té svatební, co je jak andílek je ta z toho bříška z té pyžamové fotky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
5.1.13 12:28
@Kelly3 píše:
@monifix Fakt ten Elasti-Q tak pomáhá? :) Hehe štrůdly :lol:

nevím jestli fakt pomáhá, v lékárně mi ho doporučili jako nejvíc prodávaný a že si ho těhulky moc chválí, vyšel mě teda asi na 300,–, ale jak už se tady psalo, strie jsou hodně daný geneticky, takže když pro ně budeš mít předpoklad, tak můžeš mazat jak chceš, a pravděpodobně se objeví (i když taky nemusí), víš jak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
5.1.13 12:31
@Raduskaa píše:
@Lenule15 ahooj :mavam: ty jsi mě tak uklidnila, já má teď takovou radost :dance:, mám stejné bříško jak ty, a už mi to přišlo divné a začínala jsem mít strach, proč mi neroste jako všem!! :think: :nevim:

tak paráda, že nejsem sama, já občas mrknu na net na google, jen tak na fotky, jak vypadají holky v tom týdnu ve kterým jsem já a občas mě to znervoznuje, že žádná nemá takhle malinký…ale každá jsme jiná, jen nechápu, kde mi přibývají ta kila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
5.1.13 12:31

@Lenule15 No právě, to vědět nemůžu jestli vyraší nebo ne :lol:, ale myslím, že to chytnu po mámě :nevim: Jinak bych byla ráda, kdyby se neobjevily vůbec :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
5.1.13 12:32

@Kelly3 mamina je má právě taky, ale u ní vím, že se v jídle neomezovala a nabrala se mnou 20kg, takže si myslím, že se strie objevily proto, že bříško nestačilo pružit…když přiberu míň, třeba žádná nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
5.1.13 12:35

@Lenule15 Na tom jsme podobně, semnou máma nabrala o 8kg více :), no jestli u mě s tou váhou to půjde jako do teď, tak by to mohlo být v pohodě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
5.1.13 12:36
@Lenule15 píše:
@Kelly3 mamina je má právě taky, ale u ní vím, že se v jídle neomezovala a nabrala se mnou 20kg, takže si myslím, že se strie objevily proto, že bříško nestačilo pružit…když přiberu míň, třeba žádná nebude :)

Neutěšujte se, holky, mně se udělaly i u dcery, u které jsem přibrala všeho všudy tři kila. :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
5.1.13 12:37

@Cuarentena My jen doufáme a když se objeví, tak se objeví no :) s tím nic nenaděláme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1783
5.1.13 12:39

@Lenule15 u první dcerky jsem nabrala 13 kg a strie se udělaly na bocích, u třetího a čtvrtého dítěte jsem nabrala 24kg a 21kg a žádná nepřibyla… nemyslím, že je to tím, kolik přibereš, ale opravdu genetikou. Dnes jsem 7 měsíců po porodu, 21 kg je pryč a strie na bocích jsou viditelné jen při podrobném zkoumání…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
5.1.13 12:39
@Kelly3 píše:
@Cuarentena My jen doufáme a když se objeví, tak se objeví no :) s tím nic nenaděláme :nevim:

Jediná rada je asi předčasný porod. :mrgreen: Ale nedoporučuju. Sestře se obě děti narodily předčasně a nic jí nepopraskalo, to jsme jednovaječné dvojky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí