Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ledmed píše:
@dani24687 díky bohu už ten poslednímalá měla 4400, tak se pronesla, ale ta první nebyla o moc menší
Ja se modlím ať má malá málo jinak neporodim
Ja jsem si pripadala krasna i s briskem. Rostl v nem prece novy zivot. Nechapu jak nekdo muze tvrdit tlusty pupek. Ja taky rada prispeju foteckou. Uz mam doma dvou mesicni slecnu
@monifix sama to nechápu
ani ted ta velikost neodpovídá 6.měsíci… ale 6kg už nahoře, nvm vůbec kde ![]()
Joa mimochodem jsem byla i v atelieru se vyfotit s manzilkem a briskem. Kdo vi je to mozna jen jednou za zivot a me se tehu brisko tak libi…to pro ty tlusty pupky ![]()
@Lenule15 No si děláš srandu
kde jsi nechala břicho?
To teda čumím doslova ![]()
@Kelly3 ono to pak u mě vyleze určitě najednou a popraská mi celý břicho, úplně to vidím, chtěla bych i těhu fotky s manželem, ale jestli to takhle půjde dál, tak nebude ani co fotit ![]()
Taky plánuji nějaký to focení
No nechápu jak někdo něco tak krásnýho může popsat slovy vyvalený tlustý břicha ![]()
@ikyki to říkají všichni, co mě vidí, hlavně když jsme dneska s manželem nakupovali na mimčo oblečení, tak se i prodavačka divila, že to kupujeme pro naše mimi
já právě třeba vůbec nezvracela nic, takže úbytek na váze jsem neměla, leze to jen nahoru ![]()
@Lenule15 pročítám tady tu diskuzi..a koukám..já si říkala, že mám malé bříško na to, že jsem v 5. mesíci..ale tohle..
věřím tomu, že opravdu vyskočí naráz..
takový bříško jsem neměla ani před těhu..
![]()
@Lenule15 To je fakt, aby ti to nevylezlo najednou
by byla sranda co ![]()
@Kelly3 No pěkně obrovský