Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Katula1234 a já se fakt těšila, že až budu jednou těhotná, že se budu chlubit bříškem…a zatím to vypadá takhle ![]()
@Lenule15 Tak jsem to i myslela, že by to sranda teda nebyla
kdyby jsme se znali a ty by jsi na mě tohle vybalila, tak bych snad ani nevěřila, že jsi těhu
, ale taky čím míň strií, tím budu radši ![]()
@Lenule15 jj to znám..mě vykouklo tak 14dní zpátky..
a vytlačuju ho co to jde..samý upnutý trika..a i te´d se mě ptají jestli jsem přibrala přes svátky..
ale poslední tři dny si už myslím, že to vypadá jak těhu bříško..
![]()
No sice ještě půlka přede mnou, ale taky jsem ráda za tak pohodové těhotenství, který jsem ani nečekala, že bude tak v klidu
V 1.trimestru jsem zvracela jen 2× a na váze zatím přibrány 3 kg, až teda na ty záda, ty jsou fakt strašný
, ale věřím tomu, že jak naschvál všechno příjde ve 3.trimestru ![]()
@Katula1234 taky právě nosím upnutý trička a tak, ale spíš to vypadá jen tak, že jsem se dobře najedla ![]()
Jinak se zády mám taky problém, mám skoliozu a už jsem na neschopence, i když to na mě není ještě moc vidět, tak záda poznaly, že mám na břiše nějaký závaží
holky čím mažete bříška? a mažete jen bříško nebo i nohy a zadek?? já právě ted mažu krémem Elastin Q a předtím normálně Niveou, ale jen bříško, vím, že pro strie je hlavní stejně genetika a moc se to ovlivnit nedá, ale i tak ![]()
@Lenule15 já se mažu normálně krémem, kterým vždycky, momentálně je to taky nivea.
dostala jsem teda nějakej olejíček..tak ho chci zkusit..ale myslím si, že je to úplně jedno.. ![]()
@Lenule15 a cítíš tu prďolku? když jsi takhle hubeňoučká, tak musíš citit každičký žďobnutí, ne? nebo já jako nevím, nevyznám se v tom..
tak se alespoň třeba něco dozvím.. ![]()
Jéé, sice už jsem odpupkovaná, ale nedá mi to nepřihodit. Bylo to krásný období až mě mrzí, že to bylo tak krátký
Foto z ukončeného 36tt
@Katula1234 j, cítím fakt všechno, teda asi všechno
už od 17tt, každý převrácení mimča, je to vidět i krásně přes bříško, nemůžu se na to vynadívat
v kolikátem týdnu jsi ty??
@Lenule15 já jsem 19tt nebo teda 20tt..každý to bere jinak..
prostě 19+3 mám to i v metříku..a čekám na pohyby každým dnem..
teda pokud je už večer nemám..
nějak nevím jestli jsou to střeva nebo žďouchání..
ale mám placentu na přední straně, tak budou asi i tlumenější..