Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mivév píše:
@Lenule15 u první dcerky jsem nabrala 13 kg a strie se udělaly na bocích, u třetího a čtvrtého dítěte jsem nabrala 24kg a 21kg a žádná nepřibyla… nemyslím, že je to tím, kolik přibereš, ale opravdu genetikou. Dnes jsem 7 měsíců po porodu, 21 kg je pryč a strie na bocích jsou viditelné jen při podrobném zkoumání…:-)
U třetího jsem taky nabrala hodně - 19. A nic nepraskalo, možná už nemělo co.
ALe vážně, přišlo mi, že kůže není tak napjatá, když je vystlaná špíčkem. ![]()
@Kelly3 Jestli mají být, tak budou… le vyblednou a zatáhnou se…
Ja jsem treba mazala jen ze zacatku asi 3 nebo 4 mesice na noc. Pak jsem se na to vybodla, protoze jsem flink a mazani nesnasim. Strie mam jen na prsou a bocich, ale ty mam uz z puberty a zadne dalsi se nastesti neobjevili…aspon tedy zatim
Predpoklady k nim mam, mame popraskalo bricho hodne, tak uvidim a budu doufat ![]()
@Kelly3 Hele já myslím, že je to úplně jedno čím to mažeš…taky se přikláním ke genetice. Já přibrala 18 kg a nic, moje ségra 30kg - nemazala ničím a taky nic. a pak mám kámošku co mazala 2× denně a stejně popraskala ![]()
Tato fotka je stará dva měsíce, máme holčičku a fotka byla asi 48 hodin před narozením
@monifix No já to teďka stejně mažu jen Niveou
i kdybych to mazala jak zběsilá, tak bych tomu stejně nezabránila ![]()
Taky jednu přihodím..A strie…Nebyla žádná a od 35tt se klubou geometrickou řadou a to jsem docela mazala..
@Lenule15
taky jsem kukala na google, ale nikoho jsem nenašla, až tebe
tak jsem fakt ráda
já mám 4 kilča navrchu, ale jsem 19tt
@Raduskaa já právě nvm, jestli to přičítat vánocům (i když asi trochu jo
), protože za poslední 3 týdny 2kg nahoře, po dnešním vážení (asi už to přestanu dělat
) celkem 7kg už
@Lenule15 to prý od toho 20tt roste a roste a váha přibýva výš a výš, ale Vánoce udělají taky své ![]()