Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak jsem si udělala test a jedna čárka. Dnes ovuluji tak doufám že přítel bude při chuti. ![]()
Ahoj holky,
já jsem v 17+5 a mám nepříjemnou bolest střev jakoby natahování kůže nebo střev je to hrozně nepříjemné a je to když bud ležím na zádech nebo se protahuju. A hrozně mě trápí po ránu střeva, nevím zda to je rychlými pohyby. Můžete mi poradit?
Ahojky
jsem totálně nešťastná ![]()
Je mi 26 let, - mám alergie na všechno možné.. v dětství opakované záněty ledvin, močového měchýře..každý rok alespoň 5 x antibiotika..
V 17 letech operace slepého střeva, v 18 operace srůstů po slepáku.
Následněce ruky ( pád ). Minulý rok konizace děložního čípku.. a dnes mi lékař řekl že mám cystu na vaječníku.. tudíž mě zajímá - mám reálnou šanci otěhotněni? jedno dítě už máme ale 2 roky se snažíme ó druhý
a teď ta cysta.. je reálné se cysty zbavit bez operace? Mám nějaké prášky na tu cystu.. a pak mě zajímá.. co dělám špatně že jsem věčně marod.. na operacích..
už jsem z toho totálně nešťastná
![]()
@Anonymní píše:
Ahojkyjsem totálně nešťastná
Je mi 26 let, - mám alergie na všechno možné.. v dětství opakované záněty ledvin, močového měchýře..každý rok alespoň 5 x antibiotika..
Následněce ruky ( pád ). Minulý rok konizace děložního čípku.. a dnes mi lékař řekl že mám cystu na vaječníku.. tudíž mě zajímá - mám reálnou šanci otěhotněni? jedno dítě už máme ale 2 roky se snažíme ó druhýa teď ta cysta.. je reálné se cysty zbavit bez operace? Mám nějaké prášky na tu cystu.. a pak mě zajímá.. co dělám špatně že jsem věčně marod.. na operacích..
![]()
![]()
Taky mi našli cystu. Fakt velkou a šla jsem hned na operaci a teď jsem na léčbě endometriozy, mám prášky visanne. Dítě se nám nedaří a zadne nemáme. Mam za sebou zt s revizí. Laparo kvuli endo uz 2×. doufame že po léčbě se nam konecne zadaří.
Nemyslím si že bych něco dělala špatně. Jim zdravě, cvičím, nekourim a stejně mě tohle trápí už od 20. Teď mi je 31.
@Anonymní píše:
Ahojkyjsem totálně nešťastná
Následněce ruky ( pád ). Minulý rok konizace děložního čípku.. a dnes mi lékař řekl že mám cystu na vaječníku.. tudíž mě zajímá - mám reálnou šanci otěhotněni? jedno dítě už máme ale 2 roky se snažíme ó druhýa teď ta cysta.. je reálné se cysty zbavit bez operace? Mám nějaké prášky na tu cystu.. a pak mě zajímá.. co dělám špatně že jsem věčně marod.. na operacích..
![]()
![]()
Ahoj, reaguji docela pozdě, ale pokud mas porad problémy, zkus mrknout na kapky GYNEX od energy. Jsou perfektní snad ve všech ohledech. Připravují tělo na otěhotnění, vyporadaji se i s cystama! Prostě to chce pročíst, ale je to vyložený zázrak:-) a je to pouze z bylinek ![]()