Bolest břicha a stres

Anonymní
25.4.14 20:26

Bolest břicha a stres

Ahoj holky. Od ledna jsem nastoupila do nové práce a je to velmi stresující a náročné zaměstnání, nicméně jak všichni víme, teď je to s prací bída. Od té doby začínám mít bolesti břicha. Včera to gradovalo, večer jsem si lehla a cítila jsem, jakobych měla celé břicho sevřené v krunýři, vůbec jsem se nemohla zvednout. Trvalo to asi půl hodiny. Dneska mě bolí jen v podbřišku, ale je to docela nepříjemné. Těhotná nejsem, mám tělísko, navíc mě často (hlavně po jídle) bolí celé břicho. Mám vyhladat lékaře nebo se to může spravit tím, že třeba se pokusím tak moc nestresovat a více odpočívat? O co se může jednat? Děkuji…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
25.4.14 20:35

Řekla bych, že to má co dělat s psychikou :think: řešení? nestrestovat se, nepřepínat, najít jiné zaměstnání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
25.4.14 20:37

Me to dela taky, ve stresu a po jidle. Silena bolest celeho bricha, nekdy sla do zad a ramen. Nekdy trvala kratce jindy dlouho. Nakonec zjistili, ze mam zlucnikove kameny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
25.4.14 20:43

Stoji ti nejaka prace za to? Znicit si zdravi? Ja myslim, ze nestoji. Muzes zkusit pit medunkovy caj, uklidnuje psychiku i zaludek. Rozhodne se prestan tak stresovat, jinak si uzemes zdravotni problemy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.4.14 21:19

Na zklidnění žaludku a stres jsou dobré ovesné vločky, meduňkový a heřmánkový čaj, jablkový kompot ze skořicí.
Já měla nedávno taky problémy s žaludkem, řešila jsem to návštěvou u doktorky ta mi píchla B12 poradila co pít a jíst a ťuky ťuky zatím to jde. Teda nervíky jsou pořád ale aspoň ten žaludek nebolí.

• Citovat
  • Upravit
10
13.8.18 20:28

@Lenule213 mohla bych se zeptat jak jste dopadla s těmi kameny? Jsem na tom stejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí