Bolest břicha kolem 8. týdne

218
14.12.12 10:47

bolest bricha kolem 8

Ahoj holky posledni 2 dny mam docela bolesti bricha byva to normalni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
14.12.12 10:48

Kolem 8- jako 8. měsíce? :think: Napiš jaké bolesti, kde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
14.12.12 10:58

Kolem 8 tydne! v podbrisku takove pichani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
14.12.12 11:01

To bývá normální, rozpíná se děloha a rozvolňují vazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
14.12.12 11:06

Jj, to je ok. Jak je psáno výše- to jsou hlavně vazy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
14.12.12 11:22

Dííky holky uz sjem myslela že je enco spatne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
14.12.12 11:55

Jj přišlo mi to jako kdybych měla dostat MS ale je to v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
14.12.12 19:33

Tak to je otázka, kterou si dneska taky pokládám :roll: Na začátku mě břicho bolelo jako na MS. Věděla jsem, že to je normální. Ale pak to postupně přestalo a dnes to zase začalo. Občas trošku píchne. Pak trochu bolesti dole jakoby slabě na MS. Taky jsem dostala trošku strach. Jsem v 8tt. Tak snad to je dobré? :think: Není to nějaká ostrá bolest. Prostě jednou za čas to trošku píchne a pak bolí jako slabě na MS. Nešpiním, nekrvácím, nic. Je to dobré, že??? Potřebuji trošku uklidnit mám za sebou špatné zkušenosti. Do ted jsem byla v klidu a moooc tomu věřila, ale dnes mám obávací den. Potřebuji zase nakopnout k pozitivním myšlenkám :srdce: :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
15.12.12 06:28

@afrodites taky to přesne tak mam, ale snad je to normalni :) a všechno je v pořádku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
15.12.12 10:58

Holky, je to tak, toto vás bude provázet občas celé těhu. Ty bolesti jsou normální, protože se napíná svalovina, jak břicha, tak i děloha a vše se to uvolňuje, děloha se přizpůsobuje na růst miminka a ostatní svalovina a vazy se rozvolňují a hodně pozvolna připravují k porodu. Pokud vás neprovází křeče, špinění nebo něco jiného neobvyklého, buďte v klidu, je to v pořádku, v těhotenství prostě bývají občas i hodně nepříjemné stavy, toto ještě patří k těm příjemnějším. ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
15.12.12 11:09

@Helii :D tak to sjem zvedava na ty mene prijemne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
15.12.12 11:17

No hele, třeba když se rozvolňuje ke konci těhu stydká spona, tak to je taky zážitek. Nebo třeba křeče do lýtek, křečové žíly, hemoroidy… :lol: No ale prosím tě, jen se neděs, to tě vůbec nemusí potkat, je to jak kdo, někdo tím propluje, ani neví skoro, že je těhu, jiná zas má snad vše. No tak ti přeju samozřejmě jen příjemné těhotenství a pokud možno žádné problémy. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
15.12.12 17:03

Helli díky. Dneska už mě to nebolí vůbec, tak to bude určitě OK. Mě jen překvapilo, že mě to břicho přestalo bolet a začalo zase po delší době. Tak jsem měla trošku strach. Jinak tohle není moje první těhu :lol: jedno úspěšné už mám za sebou, ale je to více než 5let, tak si to už uplně přesně nepamatuju. vím, že na začátku mě břicho bolelo, ale jak to bylo pak? Nevím. Ale žádné extra problémy nebyly - jen pálila žáha, křeče v lýtkách, občas se mi dopoledne špatně dýchalo a měla jsem těžké ruce a pak jsem taky objevila „prdelní kloub“ :lol: :lol: :lol: To mě tam občas při chůzi louplo tak, že jsem málem upadla :lol: ale jinak nic :D O stydké sponě nevím nic? Nebo nevím, že to bylo ono :lol: :lol: :lol:, akorát si pamatuju porod, to bylo velice „výživné“ :lol: :lol: :lol: na ten se těším moc :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
15.12.12 17:06

@afrodites
Jo, jo, tak ten " prdelní kloub " to je přesně asi ta stydká spona. :lol: :lol: Nebo myslíš, kyčelní kloub? :lol: :lol: Mě příšerně loupalo v obojím a kolikrát se mi nečekaně úplně podlomila noha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
15.12.12 17:17

Helli čoveče nevím co to je :lol: :lol: :lol: Je to uprostřed zadku. Prostě jdeš a najednou bolest jako blázen a uplně se ti podlomí noha. Vždycky mě manžel zachytil, ale je to fakt, že skoro upadneš :lol: :lol: :lol: tak uprostřed zadku to asi není kyčelní kloub, ne? 8o nevím. Občaaaas velice zřídka mě tam loupne i ted, ale v těhu to bylo docela často (v té pokročilejší fázy) a před těhu jsem o tom „prdelním kloubu“ ani nevěděla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí