Bolest břicha při menstruaci

Anonymní
9.5.24 22:10

bolest břicha při menstruaci

Ahoj, chci se zeptat, jestli to mate taky tak. Vždycky když mám menstruaci, tak mě boli jakoby bricho, ale neni to taková ta klasicka bolest bricha treba pri strevní chripce nebo kdyz snite neco spatnyho.je to takova jina bolest boli to spis dole, neni to ani zaludek ani streva.Tak se chci zeptat jestli je to normalni? nebo jestli vas pri menstruaci boli normalne bricho jako zaludek nebo to mate jako ja?

je to takova uplne jina neprijemna bolest

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4383
9.5.24 22:15

Kolik ti je? Ano, je to normální. V dřívějších letech jsem nemohla ani vstát z postele jakou jsem měla nesnesitelnou bolest… Jsou to klasický menstruační křeče.. Někdo má ale takové bolesti i při ovulaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14611
9.5.24 22:22

Hlavně mladé holky to trapni nejvíce. Ano a je to jina bolest, než žaludek nebo střevní potíže, protože její zdroj není v žaludku nebo střevech, nýbrž v děloze. Podobně boli začínající porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16002
9.5.24 22:56

Je to typická bolest při MS, která je způsobena kontrakcemi dělohy a to hlavně vlivem zvýšené hladiny prostaglandinů, to jsou látky, které jsou součástí těla podobné hormonům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2284
10.5.24 07:47
@Anonymní píše: Více

Jakákoli více bolestivá či silná MS, či příznaky PMS nejsou normální a ve většině případů je to způsobeno hormonální disbalancí a je potřeba to řešit, aby tento stav do budoucna nezpůsobil řadu jiných problémů. Můžete zvolit cestu přes lékaře, který vám doporučí nějakou HA, ta sice váš problém s disbalancí nevyřeší, ale zamaskuje. A nebo zvolit alternativní cestu, tedy cestu k odstranění příčiny. Viz https://www.emimino.cz/…zeny-526040/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí