Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Výkyvy v ms jsou obvyklé a nemusí to nic znamenat.
U mimoděložního by si měla pozitivní test.
Ahojky, může to být i z fyzické námahy - to se cyklus rozhodí ( u mě třeba na aktivní dovolené). U mimoděložního těhotenství jsem třeba žádné bolesti neměla, dokud mi nepraskl vejcovod. Pokud máš test negativní, tak to nebude nejspíš žádné nepříjemné drama. Já si jednou dokázala vsugerovat, že bych mohla být těhotná a cyklus byl úplně mimo normál. ![]()
Ahoj, jdu se zeptat na vaše zkušenosti. V pondělí jsem měla 16 den zpoždění a ten den jsem šla i k paní doktorce. Den předem se u mě objevily bolesti vaječníku a podbřišku, jako při menstruaci. Vše jsem paní doktorce popsala a ona říkala, že zpoždění může být že stresu, nebo z mimoděložního těhotenství, ale že to ona na ultrazvuku ještě nepozná. Já si dělala během těch 16 dnů asi 6 testů, a všechny byly negativní, takže mi bylo řečeno, že je malá pravděpodobnost m. t. V pondělí jsme Teda začala špinit dost hnědou krví a takovými cucky a včera čirá a jasná krev, která byla asi ale jen cca 6h a pak něco mezi krvácením a špiněním. Vložka špinavá, hnědá krev převážně, občas jasná Ruda, ale jen málo. Dneska to samé, děsně mě k tomu bolí vaječníky a podbřišek, takový hnusný tlak. No a já samozřejmě brouzdám na netu a vyskakuje na mě to mimoděložní těhotenství…
ani jsem nikdy v životě neměla takové zpoždění a takový průběh, tak mě to dost děsí, nevím jestli to je Teda menstruace a nebo ne
podle doktorky to může být i stres, který podle mě mám, ale ne tak velký, mívala jsme horší
co myslíte? Prý tam dole mám vše v pořádku
mám z toho i dost depku, protože od další ovulace jsme se chtěli snažit o miminko a teď to mám celé takto rozházené
zažila jsme nějaká to samé?