Bolest břicha u 4le

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
172
5.5.14 17:45

bolest břicha u 4le

Zdravím chtěla jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenost s bolesti břicha kolem pupiku. dceři je 4 a půl a 5.den si stěžuje, že ji bolí bříško. Ale jen to řekne a chová se normálně, je hrava chce jíst, i když měla pro jistotu 3dny dietu, na záchod chodí v pohodě. Ale prostě celkem často to řekne. Ani mi nepřijde, že by ji něco trápilo, aby to měla z nervů. Nemá někdo zkušenost? Třeba je to v tomto věku běžné :-) Zatím ji nechci stresovat doktorkou, samozřejmě kdyby se kroutila, tak jdu hned, ale na ni fakt není nic poznat, i bříško měkké a neboli na pohmat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2406
5.5.14 18:25

Kdyby to bylo psychické, tak by se to myslím objevovala v určitých situacích. Nám to dělala dcerka, když měla jít večer spát. Vypozorovala jsi něco takového? Neříká to když má uklízet, jíst, když se zlobíš apod.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
5.5.14 18:41

Právě ze ne. Říká to pokaždé z ničeho nic. Jen pátek byla bez nálady, ale nekroutila se, jen si stěžovala ještě častěji než třeba dnes.No když to bude ještě par dni tak radši zajdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2406
5.5.14 18:47

@citrusek2 Tak se ji zkus poptat, jestli to je po nějakém jídle či činnosti, kde přesně ji to bolí apod. a radši zajdi k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
5.5.14 18:55

Snad bude dobrá. Samozřejmě když se jí zeptám jestli ho radši půjdeme ukázat doktorce, tak ji neboli a nebolelo, že kecá. No je mi jasný že to řekne i u ní, jen aby ji nic nedělala. A já budu ta co kecá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
5.5.14 19:17

Alergie na lepek? Nebo na bílkovinu kr. mléka. Obojí může přijít najednou, i když do té doby bylo vše ok. Moje 4letá si taky někdy stěžuje na bříško, ale do 15min jde na záchod, takže tam je to jasný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
5.5.14 19:22

:-) no uvidíme, ale to by měla asi průjem, má normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
6.5.14 12:13

Není třeba po nemoci? Někdy je v těch místech bolí uzlinky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
6.5.14 14:15

Ahoj, také jsme měly takovéto období, několikrát denně si stěžovala, že jí bolí bříško, ale jedla normálně, měla normální stolici a byla normálně aktivní…udělali nám sono břicha, nic nenašli, časem to přešlo samo…asi to bylo psychické…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
6.5.14 17:46

Vím no ze když jsou nemocný tak jim hleny zvětší i v bříšku uzliny.al před dvěma měsíci byla na mandli a je fit ani rýma nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí