Ječné zrno u dcerky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
282
4.5.14 16:40

Ječný zrno u dcerky

Dobry den. Mala ma jecny zrno a vubec se nechce vyhojit. Uz ho mame tak 2mesice. Nevite jak ji od toho odpomoc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16986
4.5.14 16:44

@kudrnka89 posilit imunitu celkove, oko vyplachovat a omyvat odvarem z kvetu chrpy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
4.5.14 16:46

Mne robila mama pomazanku z drozdi. pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
4.5.14 16:47

Ahoj, nase 4 leta mela jecne zrno asi 3 mesice…vzdycky prasklo, ale zustalo oko cervene a znova nanovo.byla jsem s tim u ocni, dostala masticku a od te doby klid.

• Citovat
  • Upravit
7661
4.5.14 17:00

@katulka3010 Mě dávali droždí s cukrem. :roll: Nenáviděla jsem to, dodneška mám nutkání na :poblion: při zadělávání kynutého těsta, stačí mi čuchnout ke kvasnicím a vzpomenu si na to. Ovšem pomáhalo to, ta dávka vitamínu B.
@kudrnka89 Pokud ji to trápí už takhle dlouho, tak by to chtělo antibiotikovou mastičku, předepíše oční lékař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
4.5.14 17:30

@Bersaba to drozdi jsi musela jist nebo primo na oko? Malymu se ted take dela naznak, ale zatim mu jen promyvam chrpou. Zitra vyrazim pro probiotika.

Vitamin B je obecne moc dobry pri projevech oslabeni imunity, coz kozni zanety vseho druhu jsou :?
Zakladatelka ale nenapsala, jak stara je dcerka, proto jsem se neodvazila radit Pangamin a take predpokladam, ze kdy pise na net, tak vyhledava spis alternatvini postupy, jinak by snad sla k doktorovi :think: Nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
4.5.14 17:30

To uz bude spis vlčí zrno, jecne obvykle do dvou tydnu praskne. Máme bohatou zkušenost, synovi se dělalo několik jecnych nebo vlcich zrn na horním i dolním vicku pravého oka, oko celé opuchle, červené. Na ocnim to řešili několikrát propichnutim a vymacknutim, což byl hrozný stres pro maleho i pro nás. Mazali jsme antibiotickou a dokonce i kortikoidni mastickou. Vsechno na nic, dělala se další zrna. Další navrhované řešení bylo uplne vyčištění v celkové narkoze, což jsem u devitimesicniho dítěte odmítla. Na radu kamarádky jsme zkusili homeopatii. Moc jsme tomu nevěřili, ale řekli jsme si, ze vyzkoušíme vsechno, jen abychom se vyhnuli narkoze. Zhruba týden co bral homeopatika se mu oko zhorsovalo a pak se behem asi tři nebo čtyř tydnu téměř uplne uzdravilo. Zůstaly mu na horním i dolním vicku jizvicky, ale ty se urcite časem ztratí, nebo aspon nebudou tak viditelne.
Takze ja jednoznačně doporučuju najít v okoli dobrého homeopata a vyzkoušet to. Preju, ať se toho brzo zbavíte, vím. jak je to nepříjemné :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
4.5.14 17:31

Maly jsou 2roky. Antibiotickou mast jsme meli a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
4.5.14 17:31

Jo jinak jeste dodám, ze jsme zkoušeli probiotika, vitamin b a teplé obklady - nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
4.5.14 17:32

Ahoj,
mé neteři se udělalo ječné zeno v srpnu na dovolené, dostala masticku a nechtělo se to hojit, v záři sla na menší operaci a po měsíci se ji udělalo znovu..opet na vyriznuti(nebo co s tim dělají) a začala užívat denně kapičky Citricidal(omlouvám se, nevim jak se to píse)..je to výtažek z grepových jaderek a je to přírodní..jeji maminka si hodně potrpi na bio a tak podobne..každopádně od te doby co to užívá neni diky bohu nemocna a po jecnem zrnu ani stopa :)
Edit: dává se to každé ráno do pití :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
4.5.14 17:37
@kudrnka89 píše:
Maly jsou 2roky. Antibiotickou mast jsme meli a nic.

Urcite posilit imunitu, i kdybys nevidela efekt hned.
Oko nevystavovat vetru, pruvanu, ale to snad vis. Myt casto ruce, oko svedi a necistoty hodne moc vadi.
Nam zatim pokazde stacila jen chrpa, 4-5× denne i casteji proplachnout - kavovou lzicku kvetu zalit 2-3cm vody, po vyluhovani precedit pres vatu, jeste teplym promyvat. Pokud budes delat obe oci, tak macet pokazde cisty tampon do roztoku. Roztok pouzit co nejteplejsi, tak abys nepopalila, prijemne teploty. Mam vyzkouseno na sobe - ihned ulevuje od bolesti a svedeni.
Pak uz jen doktor, treba jiny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
4.5.14 17:38

@anlendy. jj, ty kapicky jsou moc dobre na posileni imunity. Plus Bcko a probiotika.
Zkusila bych i homeopatii. @Radka84 je uz druhy pripad, o kom jsem cetla, ze pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
4.5.14 17:44

@Radka84 a jaka homeopatika jste davali malickymu vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
4.5.14 17:47

@AniNevim Právěže jíst. Pěkně kostku droždí, do toho lžíci nebo dvě cukru a dlabej. :poblion: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
4.5.14 17:54

@Bersaba mne je z te predstavy take sptane, syn si ale dnes hned v obchode rozbaloval drozdi, ale zrejme chtel pect se mnou chleba :-) Zkusim mu odpoledne nabidnout, treba vi lip, co jeho telo potrebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí