Bolest břicha ve 28tt

302
21.1.23 14:41

Bolest břicha ve 28tt

Ahoj holky, prosím, měla jste to některá? Břicho mě “bolí”, né moc bolestivě, ale je to velmi nepříjemný pocit. Jakoby se rozpínalo, natahovalo, zvětšovalo. Zřejmě je to od roztahovani dělohy, ale nic podobného jsem ještě v článcích nenašla. Všude píšou o tvrdnuti břicha, což tohle to není. Mám to hlavně odpoledne a trvá to dlouho, klidne do večera. Ráno většinou dobrý. Zřejmě, jak začnu jist a roztahuje se i žaludek. Každopádně se mi u toho i špatně dýchá i pohybuje. Jakoby vše tlačilo na sebe. Je tohle normální? Děkuji za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
21.1.23 15:30

@Michaeladr1 pokud se ti něco nezdá, vždy si dojdi k Dr. Jinak jo, ty bolesti jsou roztahování vazů atd.. je to hnus :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4482
21.1.23 15:49

Může to být v pořádku a nemusí. Jeď na kontrolu, když se ti něco nezdá.
Já jsem třeba ten případ, kdy se něco dělo a v pořádku to nebylo. Nikdo ti tady nic bez vyšetření neřekne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
21.1.23 16:08

@martina.se @Paní.Norrisová v pondělí mám kontrolu, takže se na to zeptám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4482
21.1.23 16:11
@Michaeladr1 píše:
@martina.se @Paní.Norrisová v pondělí mám kontrolu, takže se na to zeptám ;)

Super, kdyby bylo zhoršení, tak určitě hned jeď. :) Živě si pořád pamatuju, jak mi začaly bolesti, v sobotu už hospitalizace za 5 minut 12 a v pondělí jsem měla mít kontrolu.
Určitě tě nechci strašit, ale radím po mé zkušenosti právě nic nezanedbávat. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
21.1.23 16:22
@Paní.Norrisová píše:
Super, kdyby bylo zhoršení, tak určitě hned jeď. :) Živě si pořád pamatuju, jak mi začaly bolesti, v sobotu už hospitalizace za 5 minut 12 a v pondělí jsem měla mít kontrolu.
Určitě tě nechci strašit, ale radím po mé zkušenosti právě nic nezanedbávat. :oops:

Jojo kdyby se to zhoršilo, tak tam jedem hned. Já tohle mám prave často. Měla jsem to i na začátku 2.trimestru to jsem myslela, ze mi tvrdne břicho, ale bylo to jen to napínání, rozpínání, které je tak nepříjemný, ze mám pocit, ze mi to břicho prdne, až se divím, ze nemám ještě série. Zřejmě i velikosti břicha, mám dělohu hodně vpředu :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.1.23 16:47
@Michaeladr1 píše:
@martina.se @Paní.Norrisová v pondělí mám kontrolu, takže se na to zeptám ;)

Kdyby se zhoršilo, tak porodnice :think: někdy se nevyplatí čekat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky