Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, prosím, měla jste to některá? Břicho mě “bolí”, né moc bolestivě, ale je to velmi nepříjemný pocit. Jakoby se rozpínalo, natahovalo, zvětšovalo. Zřejmě je to od roztahovani dělohy, ale nic podobného jsem ještě v článcích nenašla. Všude píšou o tvrdnuti břicha, což tohle to není. Mám to hlavně odpoledne a trvá to dlouho, klidne do večera. Ráno většinou dobrý. Zřejmě, jak začnu jist a roztahuje se i žaludek. Každopádně se mi u toho i špatně dýchá i pohybuje. Jakoby vše tlačilo na sebe. Je tohle normální? Děkuji za reakce.
@Michaeladr1 pokud se ti něco nezdá, vždy si dojdi k Dr. Jinak jo, ty bolesti jsou roztahování vazů atd.. je to hnus ![]()
Může to být v pořádku a nemusí. Jeď na kontrolu, když se ti něco nezdá.
Já jsem třeba ten případ, kdy se něco dělo a v pořádku to nebylo. Nikdo ti tady nic bez vyšetření neřekne. ![]()
@martina.se @Paní.Norrisová v pondělí mám kontrolu, takže se na to zeptám ![]()
@Michaeladr1 píše:
@martina.se @Paní.Norrisová v pondělí mám kontrolu, takže se na to zeptám
Super, kdyby bylo zhoršení, tak určitě hned jeď.
Živě si pořád pamatuju, jak mi začaly bolesti, v sobotu už hospitalizace za 5 minut 12 a v pondělí jsem měla mít kontrolu.
Určitě tě nechci strašit, ale radím po mé zkušenosti právě nic nezanedbávat. ![]()
@Paní.Norrisová píše:
Super, kdyby bylo zhoršení, tak určitě hned jeď.Živě si pořád pamatuju, jak mi začaly bolesti, v sobotu už hospitalizace za 5 minut 12 a v pondělí jsem měla mít kontrolu.
Určitě tě nechci strašit, ale radím po mé zkušenosti právě nic nezanedbávat.
Jojo kdyby se to zhoršilo, tak tam jedem hned. Já tohle mám prave často. Měla jsem to i na začátku 2.trimestru to jsem myslela, ze mi tvrdne břicho, ale bylo to jen to napínání, rozpínání, které je tak nepříjemný, ze mám pocit, ze mi to břicho prdne, až se divím, ze nemám ještě série. Zřejmě i velikosti břicha, mám dělohu hodně vpředu
.
@Michaeladr1 píše:
@martina.se @Paní.Norrisová v pondělí mám kontrolu, takže se na to zeptám
Kdyby se zhoršilo, tak porodnice
někdy se nevyplatí čekat ![]()