TP říjen 2023

192
20.1.23 13:49

TP řijen 2023

Ahoj holky, najde se už někdo takový? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
21.1.23 13:46

Ahoj, asi já. Ale zatím se přidávám z dost velkou opatrností a tajně ;) termín ms mám až zítra, ale test už ukazuje slabě pozitivní. Poslední ms 23.12., jak jsi na tom ty? :)

• Citovat
  • Upravit
192
22.1.23 19:45
@Anonymní píše:
Ahoj, asi já. Ale zatím se přidávám z dost velkou opatrností a tajně ;) termín ms mám až zítra, ale test už ukazuje slabě pozitivní. Poslední ms 23.12., jak jsi na tom ty? :)

Ahoj, mně tu nikdo nezná, tak jsem neanonymně anonymní :mrgreen: mně vyšel pozitivní 3 dny před MS, dostat jsem to měla v pátek. Testy jsem dělala 4 za ty dny a všechny pozitivní. Poslední MS jsem měla 25.12.

A asi dva dny po ovulaci jsem měla bílý hlen, to jsem našla, že může být první ukazatel otěhotnění. No a od pátku mi je pěkně špatně a občas mě pobolívá podbřišek. Co u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.23 21:21

@CoCo93 tak to jsme na tom skoro stejně, já mám termín Ms dnes, ale první slabý test mi vyšel již v pondělí. Jen mě děsí, že nesílí, furt je ta druhá čárka podobná. Jak to máš ty? Nemáš nějakou fotku testů? :) :oops:

• Citovat
  • Upravit
20
22.1.23 21:40

Já sice 1.9.2023, poslední menstruace 25.11, udělala jsem si 4 testy, sotva 10 sekund a druhá čárka byla na světě 😅 zjistila jsem to až 5tt, dnes jsem 8+2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.23 08:20

Já to mám takhle. Ale mezi tím prvním a posledním testem je týden rozdíl :think: a přitom všude píšou, že každý dva dny by měl zdojnásobit :think: tak moc nevím :zed:

• Citovat
  • Upravit
192
23.1.23 09:20
@Anonymní píše:
Já to mám takhle. Ale mezi tím prvním a posledním testem je týden rozdíl :think: a přitom všude píšou, že každý dva dny by měl zdojnásobit :think: tak moc nevím :zed:

Neboj, jsou silnější. Asi máš taky dr max testy vid? Já taky a dneska jsem vlastně 3 dny po vynechání. A čárky mám podobné jako ty. To je v pohodě. Ono záleží na druhu testu, minule těhotenství jsem testovala s mamatestem a ty byly tmavší. Ale jako každé ráno mi je pěkně zle… mám pocit, že budu zvracet, ale nezvracim. Žaludek mám na vodě a jídlo nepomáhá :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
23.1.23 09:21

@Denisa208 krásný 😊 to už jsi byla na kontrole vid? Já budu volat asi dneska nebo v průběhu týdnu.. zatím jsem jen 4+1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.23 09:41

@CoCo93
Já jsem dneska 4+3, ale právě nevolnosti žádné nemám. Jen mě dost bolí prsa a občas v podbříšku, jinak nic :think: …už teď mám strach z prohlídky u doktorky, jdu 3.2. :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.1.23 10:01

Tak já se zatím opatrně a nenápadně přidám i sem k vám. Poslední MS 24.12. teoreticky jsem 4+4.
V sobotu pozitivní test.
Ale mám za sebou duben 2022 ZT po půlročním snažení. A od té doby se zadařilo zase až teď. Tak se s manželem radujeme jen hodně opatrně.
TP vychází 30.9. 2023 podle MS a Ovu. Ale to může snadno spadnout do října :mrgreen:
K doktorovi zatím nespěchám.

• Citovat
  • Upravit
20
23.1.23 10:07

@CoCo93 ano byla, moje tchýně je porodní asistentka a zná se s mojí gyndařkou, takže já byla už 3× 😅 už mám i průkaz, od doby co bije srdíčko. Hlavně ať se nám všem narodí zdraví krásný miminko, neskutečně se těším 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
23.1.23 10:20
@Anonymní píše:
@CoCo93
Já jsem dneska 4+3, ale právě nevolnosti žádné nemám. Jen mě dost bolí prsa a občas v podbříšku, jinak nic :think: …už teď mám strach z prohlídky u doktorky, jdu 3.2. :think:

Však je ještě brzy, já při prvním těhotenství začala něco pociťovat až v 8tt. Urcite bude vše v pořádku. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
23.1.23 10:27
@Anonymní píše:
Tak já se zatím opatrně a nenápadně přidám i sem k vám. Poslední MS 24.12. teoreticky jsem 4+4.
V sobotu pozitivní test.
Ale mám za sebou duben 2022 ZT po půlročním snažení. A od té doby se zadařilo zase až teď. Tak se s manželem radujeme jen hodně opatrně.
TP vychází 30.9. 2023 podle MS a Ovu. Ale to může snadno spadnout do října :mrgreen:
K doktorovi zatím nespěchám.

Ahooj, Joo? Já měla poslední MS 25.12 a dnes jsem 4+1.. já u prvního měla termín o 4 dny dřív oproti MS a rodila jsem 41+3 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
26.1.23 01:06

Ahoj holky, tak doufám, že se k vám můžu přidat :D zatím mi tedy vychází testy slabě, ale MS mám dostat až v sobotu ( ale testovala jsem, protože mám úplně stejné příznaky jako minule. jsem tedy z toho celkem překvapená, protože by to vyšlo ma první dobrou :D doma mám 15m holčičku a s manželem jsme si řekli, že to zkusíme…a po jedné “zkoušce” jsme si řekli, že je možná ještě čas a necháme to na léto :roll: každopádně teď moc doufám, že to klapne. Jinak mám za sebou jedno ZT a potom dcerka se mi narodila o 2.5 měsíce dřív, tak to bylo celkem komplikované..Doufám ale, že další těhotenství dotáhnu do cíle :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
26.1.23 13:20

@fazole152 gratuluji :srdce: nám se podařilo taky napoprvé😃

Přikládám foto testů jak chtěla anonymka.
1. 3 dny před termínem ms
2. V termín ms ráno
3. Termín ms večer
4. Dva dny zpoždění
5. Dnes odpoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat