Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, asi já. Ale zatím se přidávám z dost velkou opatrností a tajně
termín ms mám až zítra, ale test už ukazuje slabě pozitivní. Poslední ms 23.12., jak jsi na tom ty? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, asi já. Ale zatím se přidávám z dost velkou opatrností a tajnětermín ms mám až zítra, ale test už ukazuje slabě pozitivní. Poslední ms 23.12., jak jsi na tom ty?
Ahoj, mně tu nikdo nezná, tak jsem neanonymně anonymní
mně vyšel pozitivní 3 dny před MS, dostat jsem to měla v pátek. Testy jsem dělala 4 za ty dny a všechny pozitivní. Poslední MS jsem měla 25.12.
A asi dva dny po ovulaci jsem měla bílý hlen, to jsem našla, že může být první ukazatel otěhotnění. No a od pátku mi je pěkně špatně a občas mě pobolívá podbřišek. Co u tebe?
@CoCo93 tak to jsme na tom skoro stejně, já mám termín Ms dnes, ale první slabý test mi vyšel již v pondělí. Jen mě děsí, že nesílí, furt je ta druhá čárka podobná. Jak to máš ty? Nemáš nějakou fotku testů?
![]()
Já sice 1.9.2023, poslední menstruace 25.11, udělala jsem si 4 testy, sotva 10 sekund a druhá čárka byla na světě 😅 zjistila jsem to až 5tt, dnes jsem 8+2
Já to mám takhle. Ale mezi tím prvním a posledním testem je týden rozdíl
a přitom všude píšou, že každý dva dny by měl zdojnásobit
tak moc nevím ![]()
@Anonymní píše:
Já to mám takhle. Ale mezi tím prvním a posledním testem je týden rozdíla přitom všude píšou, že každý dva dny by měl zdojnásobit
tak moc nevím
Neboj, jsou silnější. Asi máš taky dr max testy vid? Já taky a dneska jsem vlastně 3 dny po vynechání. A čárky mám podobné jako ty. To je v pohodě. Ono záleží na druhu testu, minule těhotenství jsem testovala s mamatestem a ty byly tmavší. Ale jako každé ráno mi je pěkně zle… mám pocit, že budu zvracet, ale nezvracim. Žaludek mám na vodě a jídlo nepomáhá ![]()
@Denisa208 krásný 😊 to už jsi byla na kontrole vid? Já budu volat asi dneska nebo v průběhu týdnu.. zatím jsem jen 4+1
@CoCo93
Já jsem dneska 4+3, ale právě nevolnosti žádné nemám. Jen mě dost bolí prsa a občas v podbříšku, jinak nic
…už teď mám strach z prohlídky u doktorky, jdu 3.2. ![]()
Tak já se zatím opatrně a nenápadně přidám i sem k vám. Poslední MS 24.12. teoreticky jsem 4+4.
V sobotu pozitivní test.
Ale mám za sebou duben 2022 ZT po půlročním snažení. A od té doby se zadařilo zase až teď. Tak se s manželem radujeme jen hodně opatrně.
TP vychází 30.9. 2023 podle MS a Ovu. Ale to může snadno spadnout do října ![]()
K doktorovi zatím nespěchám.
@CoCo93 ano byla, moje tchýně je porodní asistentka a zná se s mojí gyndařkou, takže já byla už 3× 😅 už mám i průkaz, od doby co bije srdíčko. Hlavně ať se nám všem narodí zdraví krásný miminko, neskutečně se těším 🙈
@Anonymní píše:
@CoCo93
Já jsem dneska 4+3, ale právě nevolnosti žádné nemám. Jen mě dost bolí prsa a občas v podbříšku, jinak nic…už teď mám strach z prohlídky u doktorky, jdu 3.2.
Však je ještě brzy, já při prvním těhotenství začala něco pociťovat až v 8tt. Urcite bude vše v pořádku. ![]()
@Anonymní píše:
Tak já se zatím opatrně a nenápadně přidám i sem k vám. Poslední MS 24.12. teoreticky jsem 4+4.
V sobotu pozitivní test.
Ale mám za sebou duben 2022 ZT po půlročním snažení. A od té doby se zadařilo zase až teď. Tak se s manželem radujeme jen hodně opatrně.
TP vychází 30.9. 2023 podle MS a Ovu. Ale to může snadno spadnout do října
K doktorovi zatím nespěchám.
Ahooj, Joo? Já měla poslední MS 25.12 a dnes jsem 4+1.. já u prvního měla termín o 4 dny dřív oproti MS a rodila jsem 41+3 ![]()
Ahoj holky, tak doufám, že se k vám můžu přidat
zatím mi tedy vychází testy slabě, ale MS mám dostat až v sobotu ( ale testovala jsem, protože mám úplně stejné příznaky jako minule. jsem tedy z toho celkem překvapená, protože by to vyšlo ma první dobrou
doma mám 15m holčičku a s manželem jsme si řekli, že to zkusíme…a po jedné “zkoušce” jsme si řekli, že je možná ještě čas a necháme to na léto
každopádně teď moc doufám, že to klapne. Jinak mám za sebou jedno ZT a potom dcerka se mi narodila o 2.5 měsíce dřív, tak to bylo celkem komplikované..Doufám ale, že další těhotenství dotáhnu do cíle ![]()
@fazole152 gratuluji
nám se podařilo taky napoprvé😃
Přikládám foto testů jak chtěla anonymka.
1. 3 dny před termínem ms
2. V termín ms ráno
3. Termín ms večer
4. Dva dny zpoždění
5. Dnes odpoledne