TP říjen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
192
27.1.23 13:54
@MaminkaMiška píše:
A ještě se chci zeptat, moc se tu na tom e-mimču nevyznam. Je nějaká vylozene skupina Řijnovek?? Já třeba vim ze jsme se staršími detmi měli pak skupinu na fbooku a to bylo fajn😇 ale to jsme si zakládaly z Mojetěhotestvi. cz

Zrovna jsem chtěla navrhnout anonymkam, zda by pro ně byla příjemnější skrytá skupina na fb.
A termín.. kdy jsi měla poslední ms? Já jsem dnes 4+5 a TP mám 1.10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.23 13:56

@CoCo93 to by bylo super já jsem pro :srdce: tak to založíme? Klidně se na to vrhnu.

Já mám poslední termin ms 28.12. A dnes jsem 4+2 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
27.1.23 13:58
@MaminkaMiška píše:
@CoCo93 to by bylo super já jsem pro :srdce: tak to založíme? Klidně se na to vrhnu.Já mám poslední termin ms 28.12. A dnes jsem 4+2 :srdce:

Už jsem byla rychlejší 😃 tak to máš termín 4.10😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
27.1.23 13:59

Odkaz do fb skupiny

https://fb.me/…q7M/UlZLsE0m

Skupina je skrytá, nikdo bez odkazu jí nenajde a nikdo mimo ni neuvidí členy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.23 14:33

@MaminkaMiška
Já jsem hraniční. Poslední MS 24.12. podle appky 4+6 a TP 30.9. takže „teoreticky“ sem nepatrim. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.1.23 16:08

Já jsem právě taky hraniční - někde mi to ukazuje 29.9. a někde 3.10. :D ono to asi zaleží i na počet dnů cyklu :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.1.23 16:11

Já s tím přidáním počkám do kontroly až co mi řekne doktorka :think:

• Citovat
  • Upravit
27.1.23 20:19

Ahojte skupinko…ráda bych se k Vám přidala…já PM 26.12. Týden před TM už pozitivní testy 🙈, byla jsem nedočkavá…a 3 dny po TM krásně pozit. klasický test i digitální. Jsem opatrná, na gyndu ještě nespěchám, v říjnu bohužel SP, takže jsem opatrná a nechci být zklamaná. Návštěvu mám 9.2., tak snad bude vše v pořádku. Teď momentálně citlivé prsa a sem tam píchnutí v podbřišku. A občas divně od žaludku, jinak je mi fajn. ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
28.1.23 13:26

@KACENKA1303 krásná čárka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
28.1.23 21:09

Ahoj holky, tak mně ještě ve čtvrtek test krásně sílil a dnes jsem to po 3 dnech zpoždění dostala, takže se s vámi loučím a ať vše dopadne dobře a máte krásná říjňátka, pa :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
30.1.23 13:26

@fazole152 to mi je líto 😥

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
1.2.23 13:52

Ahoj Holky, taky se pridavam. Termin posledni ms 27.12.. budete delat uzavrenou skupinu tady na emiminu? Jak jste na tom? Ja mam smiseny pocity teda))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
1.2.23 14:17

Tak snad

Ahoj holky, tak já se přidávám, už neanonymně, protože z toho mám dobrý pocit :)

Snažíme se dva roky, jednou jsem byla na zákroku, protože se nevyvíjelo, potom asi dvakrát měla teta zpoždění, na testu mi v den ms strašili duchové ale nakonec vždy přišla.

Poslední ms jsem měla 31.12.2022 a termín další byl 29.1.2023. ve fotce níž je ale vidět, že tentokrát už pět dní před byl duch a ještě před termínem dálnice :andel: takže já doufám, tentokrát už je vše tak, jak má :)

Termín porodu by měl být cca 7.10. a na úplně první prohlídku jsem objednaná na 15.2., mám dojem že to do té doby nevydržím :lol:

Kromě slaboučké divné bolesti prsou mi teda vůbec nic není, tak znovu DOUFÁM! :)
Jinak všem gratuluji a držím palečky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
1.2.23 17:24

@KACENKA1303 ahoj, to je krása :srdce: taky ty jdeš k Mudr o týden dřív než já, já mám normálně pocit, že to do té doby nevydržím :lol: Mudr mi nabízela termín i na dnešek, ale odmítla jsem to, abych nešla moc brzy, chci už totiž na účtu něco vidět a dnes ve 4+4 myslím, že by tam ani nic nebylo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1195
1.2.23 18:06

Ahojky holky :mavam: ráda se k Vám přidám. Dnes bych měla být 5+2, k dr. jsem se ještě neobjednala, ale asi zitra zavolám :think: kdyz koukam ze mate docela brzo termíny tak to asi tak brzo neni se hlasit u dr. :lol: taky bych byla pro uzavřenou skupinu tady na emiminu. (A ten odkaz na fb skupinku už pěkně dlouho nefunguje :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí