Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@MaminkaMiška píše:
A ještě se chci zeptat, moc se tu na tom e-mimču nevyznam. Je nějaká vylozene skupina Řijnovek?? Já třeba vim ze jsme se staršími detmi měli pak skupinu na fbooku a to bylo fajn😇 ale to jsme si zakládaly z Mojetěhotestvi. cz
Zrovna jsem chtěla navrhnout anonymkam, zda by pro ně byla příjemnější skrytá skupina na fb.
A termín.. kdy jsi měla poslední ms? Já jsem dnes 4+5 a TP mám 1.10
@CoCo93 to by bylo super já jsem pro
tak to založíme? Klidně se na to vrhnu.
Já mám poslední termin ms 28.12. A dnes jsem 4+2 ![]()
@MaminkaMiška píše:
@CoCo93 to by bylo super já jsem protak to založíme? Klidně se na to vrhnu.Já mám poslední termin ms 28.12. A dnes jsem 4+2
Už jsem byla rychlejší 😃 tak to máš termín 4.10😊
Skupina je skrytá, nikdo bez odkazu jí nenajde a nikdo mimo ni neuvidí členy ![]()
@MaminkaMiška
Já jsem hraniční. Poslední MS 24.12. podle appky 4+6 a TP 30.9. takže „teoreticky“ sem nepatrim. ![]()
Já jsem právě taky hraniční - někde mi to ukazuje 29.9. a někde 3.10.
ono to asi zaleží i na počet dnů cyklu ![]()
Já s tím přidáním počkám do kontroly až co mi řekne doktorka ![]()
Ahojte skupinko…ráda bych se k Vám přidala…já PM 26.12. Týden před TM už pozitivní testy 🙈, byla jsem nedočkavá…a 3 dny po TM krásně pozit. klasický test i digitální. Jsem opatrná, na gyndu ještě nespěchám, v říjnu bohužel SP, takže jsem opatrná a nechci být zklamaná. Návštěvu mám 9.2., tak snad bude vše v pořádku. Teď momentálně citlivé prsa a sem tam píchnutí v podbřišku. A občas divně od žaludku, jinak je mi fajn.
![]()
Ahoj holky, tak mně ještě ve čtvrtek test krásně sílil a dnes jsem to po 3 dnech zpoždění dostala, takže se s vámi loučím a ať vše dopadne dobře a máte krásná říjňátka, pa ![]()
Ahoj Holky, taky se pridavam. Termin posledni ms 27.12.. budete delat uzavrenou skupinu tady na emiminu? Jak jste na tom? Ja mam smiseny pocity teda))
Ahoj holky, tak já se přidávám, už neanonymně, protože z toho mám dobrý pocit ![]()
Snažíme se dva roky, jednou jsem byla na zákroku, protože se nevyvíjelo, potom asi dvakrát měla teta zpoždění, na testu mi v den ms strašili duchové ale nakonec vždy přišla.
Poslední ms jsem měla 31.12.2022 a termín další byl 29.1.2023. ve fotce níž je ale vidět, že tentokrát už pět dní před byl duch a ještě před termínem dálnice
takže já doufám, tentokrát už je vše tak, jak má ![]()
Termín porodu by měl být cca 7.10. a na úplně první prohlídku jsem objednaná na 15.2., mám dojem že to do té doby nevydržím ![]()
Kromě slaboučké divné bolesti prsou mi teda vůbec nic není, tak znovu DOUFÁM! ![]()
Jinak všem gratuluji a držím palečky ![]()
@KACENKA1303 ahoj, to je krása
taky ty jdeš k Mudr o týden dřív než já, já mám normálně pocit, že to do té doby nevydržím
Mudr mi nabízela termín i na dnešek, ale odmítla jsem to, abych nešla moc brzy, chci už totiž na účtu něco vidět a dnes ve 4+4 myslím, že by tam ani nic nebylo ![]()
Ahojky holky
ráda se k Vám přidám. Dnes bych měla být 5+2, k dr. jsem se ještě neobjednala, ale asi zitra zavolám
kdyz koukam ze mate docela brzo termíny tak to asi tak brzo neni se hlasit u dr.
taky bych byla pro uzavřenou skupinu tady na emiminu. (A ten odkaz na fb skupinku už pěkně dlouho nefunguje
)