TP říjen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
155
24.2.23 04:52

To se mate holky, že nezvracite.. já trpím hroznejma nevolnostma. už lezim 3 dny v posteli a úplně bez jídla. vše letí hned ven i když se víc napiju. měla jsem to tak i u první. snad to vydrzim bez nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
24.2.23 05:54

@eleonora29 8o ty jo. Moc držím palce ať se Ti uleví a pomalu do sebe něco dostaneš :?. To je hrozný a já si stěžuji, že je mi blbě :roll:. Takhle mi bylo u dcery, bylo to šílený ale nak se to pak zlomilo. V nemocnici jsem nebyla. Ach jo… Drž se! A dávej vědět jak to s Tebou vypadá :hug: hodně síly Tobě i miminku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
24.2.23 07:33

@denyo já myslim, že je to přesně jak píšeš  :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
24.2.23 07:35

@eleonora29 ahoj, mně bylo opravdu hodně zle a řešila jsem včera s doktorem. Vysadil mi utrogestan s tím, že nejsou prokázané reálné účinky a nevolnost zhoršuje. Zároveň mě upozornil, že může být špatně i z přemíry kyseliny listové. Prý ideálně 200-400 a z více bývá zle. Tak třeba si v tom najdeš svůj problém. Mě je bez utrogestanu mnohem líp. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1195
24.2.23 08:29

Nu někdy nezbývá než to přečkat do toho druhého trimestru, kamarádce bylo lépe až kolem 20. Týdne což teda si užila :pocitac: a mimi ok, prostě hubla ale mimi si bralo co potřebovalo i přesto že v sobě nic neudržela. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
25.2.23 08:21

Tak jsem nakonec skončila v nemocnici, kam me poslal gynekolog, už sem byla dehydratovaná po 3 dnech bez vody.
A už vím, proč mi je tak šíleně špatně, ještě víc než s první dcerou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
25.2.23 08:37

@eleonora29 no to jsou zprávy!!! Gratuluju! 😍 v kolikatym jsi týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
25.2.23 08:40

@eleonora29 to je úžasný, gratuluji. :potlesk: Hlavně ať je ti co nejdříve zase lépe. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
25.2.23 08:46

@ranni_ptace dekuju :srdce: teprve v 7tt

@MrsSnow dekuji, snad mi ty kapacky pomůžou a budu moct domu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
25.2.23 08:54

Ahoj 😊, já mám teprve 8 dni zpoždění, jsem tedy dost na počátku, takže jsem se chtěla k vám přidat až po kontrole u doktorky. To jdu až 8. března. Ale dneska mě začalo bolet dost v krku, teplotu zatím nemám, ale jsem unavená, celá taková malátná. Čekáme první vytoužené 🙏, takže jsem z toho špatná, že jsem někde něco chytla takhle na zacatku. Jediné, co asi mohu udělat je ležet, pít čaj, jíst ovoce a zeleninu což 🙁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
25.2.23 08:55

@eleonora29 to je nádhera ❤️ ❤️ ať je Vám brzy lépe! Teď mi můj problem přijde dětinský oproti Vašemu 🙁 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
25.2.23 09:09

@eleonora29 moc moc gratuluji :dance: drž se. Ať je Ti co nejdřív dobře ať můžete všichni domů :dance: :srdce: co na to manžel/přítel? :lol: to je krásná fotka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
25.2.23 09:17

@Karla22 ahoj, mám to podobně..piju horkou vodu s citronem a medem, a kloktám slanou teplou vodu. Celkem to pomohlo. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
25.2.23 09:28

Ahoj holky, špiníte některá? Ja už týden, jeden den dobre, pak zase, byla jsem v nemocnici a tam mi řekli, ze tam byl hematom a nejspíš odkrvacel, ale od vcerejska spinim zase, ne moc, spis když se utřu. Na kontrole na gynde jsem byla ve středu a všechno bylo v pořádku, ale pak jsem začala špinit zase a přestaly me bolet prsa :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
25.2.23 09:53

@Kejm začala jsem taky tedy kloktat 😊, tak snad nestoupne teplota, už jsem naměřila 37,2 tak asi pomalu roste 🙁
@Nina985 ty jo nestalo by za to raději zajet na pohotovost? Držím palce, ať je dobře ✊ ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí