TP říjen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
603
14.3.23 18:05

@Niky.91 krásná fotka, hlavně když je vše v pořádku!
Já už mám porodnici vybranou od prvního porodu, kdy jsem moc spokojená nebyla 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
15.3.23 06:38

@ranni_ptace Já rodila ve Vinohradech a taky jsem spokojená nebyla. Teď vůbec nevím. Jediné + že to tam znám a vím do čeho jdu. Přemýšlím teď nad Podolím ale pořád nevím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
15.3.23 06:44

@Niky.91 já rodila v Bohunicích v Brně, ale vzhledem k tomu, že jsem jednak nebyla spokojená a druhak se příští měsíc stěhujeme, tak plánuju Kroměříž. Mají skvělý recenze, zrekonstruovaný porodní sály a zhruba před rokem se jim tam vyměnili zaměstnanci a je to tam prej teď za odměnu. 😁 Dokonce mají u císaře možnost jemného císařského řezu, což moc ocenuju 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
15.3.23 07:36

@ranni_ptace tak to je super :palec: tak to máš jasné. Bohužel pro mě hrozně daleko, budu se muset směřovat na Prahu popř. Benešov ale chci aby tak byla novorozenecká JIPka kdyby se cokoliv stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
15.3.23 07:42
@CherryB píše:
@Hanulka54
No my mame zaplacene chorvatsko.
Jako resim to stejne.
U syna jsem byla na neschoence cele tehu a omylem jsem tam dala trvaly pobyt nez pobyt kde jsem byla 😂 a to jsem jeste 2m byla u nasich predelavali jsme barak. Tak jsem mela kliku.
Dnes mi bylo receno ze kdyz me nezastihnou doma tak mi pry seberou jen tri dny neschopenky takze ja to asi risknu. Teda samozrejme podle toho jak mi bude a jak se domluvim s dr. Do leta casu dost. Ale v cechach ti muze dr dat misto pobytu jake si das. Takze kdyz si tam das penzion mala horni upa od 1.7.-10.7 tak proste ses tam.
Ja jsem na neschopence teprve od ctvrtka takze uvidim co bude pristi tyden na kontrole….

Pozor na pojištění do zahranici, tehotne myslim vetsinou pojistuji jen do 26.tt. Jestli najdete nejakou, ktera pojisti i dele, sem s ni. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
15.3.23 08:00

@dendron
Tak to jsem vubec neresila 😱 a ani me to nenapadlo :/

Tak to zkusim poresit. Budu cca 27-28tt
No zatim tak jak mi je bych se nepoustela dal nez ma zahradu 😂
Ale doufam ze uz to bude lepsi a lepsi 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
15.3.23 08:19
@Niky.91 píše:
@ranni_ptace Já rodila ve Vinohradech a taky jsem spokojená nebyla. Teď vůbec nevím. Jediné + že to tam znám a vím do čeho jdu. Přemýšlím teď nad Podolím ale pořád nevím :?

Ahoj, a kdy jsi v těch Vinohradech rodila? A jestli se můžu zeptat na důvod nespokojenosti? Já tam rodila v roce 2021 a asi do toho půjdu zas. Pro je to, že to mám 10 min od bytu.
Za mě už byly porodní sály po rekonstrukci, každý svojí vanu a sprchu, i porodní asistentka skvělá. No šestinedělí by mohlo být lepší, ale dalo se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
15.3.23 08:52

@papousekkakadu Ahojky, já rodila take 2021 :D 30.7. Sprcha tam byla, vana ne. Byla jsem tam sama, což vidím jako velké +. Nespokojenost, že jsem nedostala vůbec nic na bolest. Když jsem něco chtěla, už bylo prý pozdě. I když myslím že rajský plyn např. se může podle mě dát kdykoliv ale třeba se pletu. Ze všech holek na pokoji nedostal nikdo nic na bolest, buď bylo,,moc brzy'' nebo,, moc pozdě ''. Tak jsme si to pěkně vyžraly od začátku do konce :roll:. Jaký na to máš názor ty? Slyšela jsem, že u Apolináře pomáhají napr. jehlickami mezi prsty, v Podolí také pomáhají od bolesti. Tak uvažuji kde rodit teď. Jinak jsem nechtěla při porodu mediky a připadala jsem si tam jak exot, že se na mě chodili stejně dívat 8o. I přes to vše stejně o Vinohradech uvažuju, protože už vím do čeho jdu. Můžu se zeptat jak to probíhalo u Tebe?
Jinak šestinedělí v pořádku až tedy na jednu nepříjemnou sestru (to ale bude všude :lol: ) tak úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
15.3.23 12:01

@ranni_ptace já rodila prvně ve Zlíně a katastrofa.. Takže taky zvažuju ten Kroměříž.. Navíc jsem spádově do Kroměříže. Jen nemám ráda moc změny a ve Zlíně mám veškerou dokumentaci v pc a vím jak to tam chodí. Takže se budu ještě dlouho rozmyslet 🙈 Zlín mám 15 minut, Kromeriz 30 minut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.3.23 12:46

Ahoj, mám dotaz.. Jsem 11+1 a už nějaký den nepociťuji příznaky těhotenství. Od začátku mi každý den nebylo dobře a teď už nevím ani o bolesti prsou. Jen se mi zhoršila pleť. Myslíte že by mohlo být něco špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
15.3.23 13:10

@Lucie1209 já budu mít po přestěhování Vyškov 12 minut a Kroměříž 19, ale ve Vyškově mi hrozně vadí to komunistický prostředí. Takže v tomhle mam jasno, ikdyz mám veškerý zprávy a papíry v Brně 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
15.3.23 13:12

@Mariee3 spíš bych řekla, že kolem toho 12.tydne nevolnosti a tyhle prvotní příznaky mizí,.jak se srovná HCG:) ale samozřejmě pokud máš špatnej pocit, tak bych si zavolala ke gynekologovi nebo zajet na pohotovost 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
15.3.23 14:00

@dendron ERV pojišťuje do 2 měsíců před termínem porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
15.3.23 14:25

@Mariee3 Ahoj, také jsem 11+1tt a dá se říct, že jsem ani žádné příznaky nepociťovala. Neměla jsem žádné nevolnosti, jen ze začátku kolem 4tt jsem cítila víc prsa ale jinak nic. Měla jsem teda teď o něco větší hlad a mám citlivější čich ale jinak nic, takže myslím že je to uplně běžné a normální.
Ale samozřejmě pokud máš opravdu nějaký špatný pocit tak to začni řešit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
15.3.23 14:48

@Mariee3 Ahoj, já jsem 10+2 a asi od včerejška pociťuji méně citlivá prsa a konečně každý nechtěný dotyk nebolí 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí