TP říjen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
603
27.3.23 08:47

Tak u nás dnes na kontrole vše v pořádku, podle MS jsem 11+1, miminko odpovídá 11+3 😊 a doktorka říkala, že je teda ještě brzo, ale že kdyby si teď měla tipnout, tak by řekla, že to bude holčička 😁 tak uvidíme za dva týdny na screeningu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
27.3.23 08:55

@ranni_ptace jee, to ti přeju. :hug: taky bych si ji přála :srdce: já dnes 12+0 byla na odběrech krve, dostala jsem průkazku a ve čtvrtek mě čeká screening. Sestra mi zkoušela i uktrazvuk přes břicho, ale vypadá to, že mám zakloněnou dělohu, tak miminko pořádně neviděla a nejspíš i ten screening bude muset doktor udělat vnitřní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
27.3.23 09:07

@Kacikac5659 díky, já už mám právě staršího chlapečka, tak bych si holčičku moc přála. Ale po tom potratu v říjnu mi to je víceméně jedno, hlavně ať to dotáhneme do konce 🤞🏻
Já měla taky ještě vnitřní ultrazvuk, ale 1. Screening už počítám přes břicho, nebaví mě se furt vyslikat 😁 tak pak napiš, já mám screening až 12.4. 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
27.3.23 09:14

@ranni_ptace jojo, určitě dám vědět. Já mám doma dva kluky, „potřebuju“ holku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
27.3.23 09:34
@Niky.91 píše:
@papousekkakadu Ahojky, tak jsem poslední noci nemohla nak vůbec spát a pročítala jsem diskuze porodnic pro a proti a rozhodla jsem se, že půjdu znovu do Vinohradské ;). Všude je něco, u každé porodnice najdeš katastrofální případ, to si nevybereš. Už to tam znám, vím do čeho jdu, mají novorozenecku JIPku kdyby se cokoliv stalo. No a tak už jsem se rozhodla a hrozně se mi ulevilo :lol:.Čekání na kontroly se sice táhne ale jinak to hrozně letí, už jsem začala 12tt (11+2). Ono se to přehoupne a jdeme se registrovat 8o.
Jak je Tobě? U mě pořád šílená únava, přijdu si nepoužitelná :,(

Ahooj… No právě to s tou porodnicí si taky říkám, že člověk se všude dočte jak dobrý, tak špatný zprávy. A už vím kde co je a tak… Takže půjdu taky do Vinohrad.
Jinak každý ráno do 5 min od vstani se dávim. To je šílený. Pak ale dobrý. Někdy je mi zle i večer. Ale řekla bych, že už je to lepší. I ta únava. Ale zase jsem začala chodit dřív spát, tak to asi bude tím 😁. Čekají na mě nějaké zakázky na zpracování (od roku dcery po večerech pracuju), teď na to ale fakt nemám. Zatim se šéfovi, kamarádovi, vymlouvám, že jsem nastydlá a hotová, za chvíli ale budu muset s pravdou ven. Snad ta únava ale ještě ustoupí a budu moct zase začít fungovat. V létě to bude super - přesunu si zase celou kancelář na chalupu. Ve vedlejším baráčku je tchýně a ta bude přes den s dcerkou a já budu mít klid na práci. Přes den a žádný ponocovani.
Už jste to někomu řekli? My rodině zatím ne, čekáme po screeningu. Ale budeme s tchánama celý Velikonoce na chalupě a myslim, že to poznají už. No uvidíme. Jinak to ví pár mých kamarádek, s kterýma jsem v kontaktu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
27.3.23 11:38

Odkaz do fb skupiny

@marketkah omlouvám se, dlouho jsem tu nebyla. Skupina na fb je hodně aktivní, tak sem už moc nechodím.
Odkaz je zde, určitě se k nám přidej https://fb.me/…VZU/4rYXhxRZ?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
27.3.23 11:45

@papousekkakadu z toho mám největší strach taky, že to na mě poznají dřív, než jim to oznámíme. Chceme jim to oznámit po 12.týdnu. Což vychází na tchyni narozeniny. Máme připravený certifikát udělující akademický titul babička a dědeček. Tchyně si vyrve vlasy radostí a tchán šílenstvím. :D Jinak u nás to samé.. pár kamarádů a teda moje mamka, před ní bych to neutajila. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
27.3.23 12:12

@Ev-žena to je hezký 😁. Bude to jejich první vnouče? Před mojí mamkou bych to taky naživo neutajila, dáváme si spolu večer lahvinku 🍷 😁. Ale minule sice byla její a mojí dcerky oslava narozenin, ale nějak jsem to zvládla zakamuflovat, byl zmatek. Teď jsme tam měli na víkend jet, ale kvůli nemoci zrušeno a pojedeme až po Velikonocích po screeningu. Tak bude rovnou překvápko a nebude se nervovat až do screeningu… Tak vám držím palce s tím oznámením :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
27.3.23 12:17

@papousekkakadu Ví to moje rodiče, kdyby to totiž zase nevyšlo musela bych stejně zase do nemocnice na kyretáž a stejně by se to dozvěděli. Tak jsem to mamce řekla skoro hned, teď už to ví i táta a ten to prokecl už babičce :roll: :lol:. Bylo mi docela blbě tak bych to těžko utajila, navíc mamka hlídá když chodím po doktorech. Jinak tchýni to říkat opravdu nepospíchám ;). Jinak to tajím lidem z okolí práce, chci aby se to oblastní dozvěděla ode mě a né někoho jiného. (Že se nevrátím za rok ale za 3,5 :lol: ). Když můžeš dělat z domova, to je taková paráda, to Ti moc přeju a dělej podle sebe jak to zvládneš. Držím palce ať už všechny nevolnosti a únava ustoupí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
29.3.23 10:14

@papousekkakadu ano, první. :) Jak u moji mamky, mého táty, i tchánů. Všichni na nás tlačí, ať máme miminko, my každému odsekneme, že máme psa a co je víc? (Náš pes je rozmazlený od mojí mamky a tchyně- je to jejich “vnouče” :lol: ) všem spadnou brady, nikdo to nebude čekat. :D U nás nebyla oslava, ale masopust. Připila jsem si s tchánem slabým kafíčkem v barvě rumu. :D Divil se, že piju rum, když nikdy nepohrdnu zelenou. :lol:.. To u vás bude překvápko, s fotkama ze screeningu. :srdce: Držím pěsti, ať vše vyjde jak má :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
29.3.23 20:53

@Kindervajicko99 ahoj, tak jak jsi dopadla? Držím pěsti, ať je vše ok. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
30.3.23 09:09

Holky takovej dotaz, kdo jdete na screening odpoledne. Berete moč než jedete k doktorovi nebo musí být první ranní? (To je asi blbost co, to by se tam za tu dobu vytvořili asi bakterie?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
30.3.23 09:30

@Niky.91 po mě teda vůbec moc ke screeningu nechtěli, ale je možný ze každý Dr to má jinak :) moc nosím jenom ke svoji doktorce, vždy ranni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
30.3.23 09:50

@Niky.91 já moč vůbec mít nemusím, ale nejdu ke svými gynekologovi, ale přímo do specializovanýho centra 😊 ani na lačno nemusím, i když mi budou brát krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.23 13:11

@Ev-žena Jee to je moc hezky ze sis vzpomnela! Vcera kontrola a vsechno vypada v poradku :srdce: Podle MS bych mela byt 9+1, podle ultrazvuku 8+5 a kontroloval to zase vsechno a rikal ze je spokojeny se vsim. Srdicko bilo jak ma, placenta se uz utvorila a cipek zatahnuty tak snaaaad! Uz chci mit aspon ten prvni trimestr za sebou! Jak jsi na tom ty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí