Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Amalka244 nemeni, byli jsme na placeným ultrazvuku a bylo tam krasne poznat, ze budeme mit chlapečka ☺️
Ahoj
Tak konečně máme výsledky z genetiky, měli být do 14dni, dnes 19den.byli to nervy
Vše v pořádku a cekáme kluka
![]()
@Lilikaspi super tak konečně můžete oddechnout
a gratuluju k chlapeckovi ![]()
Ahoj, nějakou dobu jsem tu nebyla a už nejsem v uzavřené skupině, ale snad někdo občas přijde i sem 😊. Dneska jsem byla na kontrole v 16tt+2, kdy paní doktorka dělala ultrazvuk, vše krásné ukázala i kontrolovala moc. Jenom jsem na Facebooku četla, že spoustu mělo i přibližnou váhu miminka a i kontrolu čípku. Placentu paní doktorka taky neříkala, jak je, tak snad z toho soudím, že byla v pořádku.
Jak jste na tom vy? Víte nějak váhu miminka nebo je to až později? 😊 Já byla tak nadšená z ručiček atd. že mě nenapadlo se zeptat přímo ji a pak mě to napadlo až při cestě domů, že nic nevím o váze, o čípku, placentě 😊
@Karla22 Ahoj, jsem 20+1, včera jsem byla na kontrole a také nic o váze, čípku a placentě nevím. Takže je to asi uplně běžné a normální. Uvidím co mi řeknou příští týden na 2 screeningu. Ale mám pocit že toto u dcery kontrolovala až kolem 30tt ale fakt si jistá nejsem.
@Karla22 mě to kontrolovala teď poprvé v 20. tydnu.. jinak myslím ze driv váhu nekontroluji 🙂 na dřívějších kontrolách vždy jen mrkla jestli bije srdíčko a kontrola byla vždy tak na dvě minutky
Ahoj jestli se k Vam můžu přidat, mam termin 31.rijna ![]()
Karla22 : Dneska jsem take byla na kontrole 16+1 a taky jen kontrolovala miminko, moc a pres ultrazvuk čipek.
Myslela jsem si že nam pani doktorka řekne pohlavi a ono se mimi pořád nechce ukázat…😁
@Karla22 Ahoj, já byla včera na kontrole, 17+0 a taky nekontrolovala čípek ani váhu. Jen srdíčko, říkala, že čípek kontroluje cca 24tt, tak je to asi normální ![]()
Je tak to jste mě uklidnily 😊. A je super, že i tady je náš ještě hodně. Budu se snažit být aktivnější 😁.
Jinak já mám termín taky až 31.10 a pohlaví nám na prvním screeningu říkali, že asi holčička, teď paní doktorka ne htela odhadovat. 😁 Nám je to teda jedno, bude to první, hlavně aby bylo v pořádku ❤️
@Karla22
Nám se právě nechtělo ukázat ani na prvnim screeningu, mělo mezi nožičkama pupeční šňůru ![]()
To ja jsem zvědavá co to bude, ale samozřejmě je hlavní aby bylo vše ok.
A už cítíš pohyby? Moje to teda je třetí těhotenství, už pár dní lehké citim.
Taky sem budu vic psát, ja to do teď jen sledovala protože mi přišlo že to tu je málo aktivni, dneska jsem si řekla ze uz sem napíšu ![]()
Necítím nic, nebo myslím 😁. Občas mě píchne v nějakém místě, kde si myslím, že je, ale předpokládám, že pohyby nebudou „píchnutí“ ale nějaký jiný pocit 😊
Třetí, to je krásny 😊 co máte už doma? 😊
@Karla22 Kluka a Holku.
Ale syn je s Tátou ten už je větší. Mame to tam takové složité.. Snami je dcera, a pro přítele to bude premiéra (první mimčo) ![]()
A chodis do práce? Ja jsem na neschopnce a už me to doma nebavi ![]()
😊
Chodím, učím, takže už vyhlížím prázdniny 😁, protože odpoledne už jenom prolezim na gauči, ale jinak se cítím celkem dobře 😊