Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte, chtěla jsem se poradit jestli některá z vás nemá podobnou zkušenost. Doktorka zjistila mé těhotenství až teď, řikala že jsem v 17tt..
Na začátku března se nedostavila MS a test byl negativni. Doktorka mi udělala test na prolaktin (v minulosti jsem ho měla vyšší). Výsledek byl vysoký a doporučila mi vyšetření na endokrinologii. Čekací doba 2 měsíce.. Doktorka mi řekla že neotěhotním dřív než mě uzdraví. Ale já jsem otěhotněla, příznaky žádné..z nevědomosti jsem občas měla i alkohol, větší míru stresu z důvodu umrtí v rodinně.. Teď místo radosti mám strach jestli mimi nebude mit nějaké následky.. Nevím jestli nemám změnit doktorku..jestli to teď jěště má význam. Popřípadě jaké testy bych měla podstoupit pro klid..Mám jít na první vyšetření vad na konci června.
@Jana312736 Ahoj já beru ethyrox, který mi nasadili na endokrinologii. Podle krve přidají nebo ubírají. Nasadili mi ho až v teho na základě předchozích potratů a zvýšené náké hodnoty v krvi. Jinak co se týče nervů a stresu v těhotenství. Manžel začal pít v šíleným množství tvrdej, hrozný hádky, lhaní. Ztráta několika zaměstnání, utíkala jsem k rodičům. No něco hroznýho opravdu. Malá je naprosto v pořádku, šťastná veselá holčička plna energie (až moc
). Vůbec se tohodle neboj
a držím palce ať se vše srovná a je tak jak má být ![]()
@Niky.91 Děkuji snad bude vše v pořádku. A mimi bude také zdravé ![]()
Léky mi na endkrinologii zatím nedali. Doporučili mi udělat ještě test na štítnou žlázu. A dále mám počkat až po ukončení kojení.
Holky, nechcete některá Femibion 2? Exp. 07/2023, 9+9 tobolek
Za 150,–
@Lilikaspi já jsem v této soukromé skupině a tam teda ta konverzace válí podstatně víc 😊. Posílám odkaz, snad půjde otevřít
https://www.emimino.cz/…nkovani/108/?…