Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kindervajicko99 jeee to je milý, že sis vzpomněla 😍!!! A já jsem ostuda, že jsem nenapsala! Máme ještě soukromou skupinu „snažení“ a tam jsem to psala, tady už jsem ale zapomněla. No musím se už soustředit víc sem…
Ale k věci 😁…
Na UTZ nález, že počátek těhotenství, srdíčko ale ještě nebilo. Ale Mudr že v pořádku, že je ještě brzy a příště, za dva týdny, už bude. Tak snad! V pátek, v den kontroly, jsem byla 6+4.
A tady fotka bublinky ❤️
Co ty a čekání? Ten termín 4 týdnů (jestli se nepletu?) do další kontroly je šílenej!!!
@Mommy12 je to bojovník a moc vám držim palce 🍀 ❤️!!!
A na únavu ti bohužel nic neporadim, žádnej trik nemám a taky usínám pomalu ve stoje…
@ranni_ptace U holky jsme se rozhodli už dávno že naše druhá dcera by se jmenovala Hana (po mně). První máme Alžbětu
. A kluka já bych chtěla Matěje a manžel Vojtěcha, takže toto asi si rozhodne dcera až se dozví že bude sestřička
.
Co ty, přemýšlíš nad něčím?
@Hanulka54 staršího máme Jonáše, pokud bude další kluk, tak s největší pravděpodobností Jáchym. A u holčiček mám ve výběru 4 jména, tam se nemůžu rozhodnout - hlavně proto, že mám vnitřní tušení, že to bude zase kluk 😁
Mě by se u holky líbila Aneta nebo Anita a klučičí jméno se nám líbí Štěpán Tadeáš a Matyáš
já bych si strašně přála kluka ale ve finále je to jedno hlavně ať se narodí zdravé miminko ![]()
Tak já jsem objednaná na kontrolu 21.3. Dneska mě pobolívá břicho a špiním. Tak uvidíme.
Naše malá se jmenuje Štěpánka. Kdyby to byl kluk, tak bude asi Marek nebo Jakub a kdyby holka, tak bych ráda Helču (Helena) nebo Joli (Jolana). U nás vzhledem k příjmení připadají v úvahu pouze tradiční jména. Nic cizího ![]()
My už teda máme taky jména vybraný
možná se něco změní, možná ne, ale holčičku by jsme chtěli Valerii a chlapečka Ivana ![]()
@Lucie1209 Hele máme to nějak podobně
Jména pro naše děti nemůžou končit na písmeno Š, což je u kluka docela problém
takže nějaký Tadeáš, Tobiáš, Matyáš, Tomáš a pod. jdou mimo nás protože příjmení nám na Š začíná, tak by se to strašně mlátilo
. A zároveň se chceme i vyhnout celkově písmenu š v celém jméně ![]()
@Lucie1209 jeeee, já jsem Jolana! 😂 Krásný jméno, ale jako dítě jsem dost trpěla. Ale dneska s těma Josefínama, Melissama a Vanessama už se to ztratí. 😊
Ahoj holky, trochu jsem tu na to zanevřela a dlouho jsem to tu nečetla, tak musím večer napravit resty a dohnat to.
Já jsem byla včera poprvé u doktorky, na UTZ je zatím jen šmouha, ale už mi ukazovala aktivitu a celkem mě překvapilo, že tu šmouhu rovnou nazývala miminkem, to bylo takový milý ☺️ dnes jsem 6+4 a na kontrolu jdu za 4 týdny, to už mi slibovala, že tam bude vidět hezkej sněhuláček 😃 ⛄️
Jména jsme měli vybraný snad dávno před tím, než se nějaký těhotenství vůbec plánovalo, ale předpokládám, že se to bude ještě aktualizovat. Ale měli jsme favority Adélu a Jakuba. Ale v poslední době je Kubíků všude jak máku, tak nevím nevím 🤷♀️ Mě by se ještě líbil třeba Lukáš, Marek a pro holku Aneta, Klára možná Barbora a pak mám takovej osobní úlet - Olivie (vzhledem k tomu, že jsem v tomhle jinak dost konzervativní, ale tohle se mi prostě líbí 🤷♀️)
Ahoj holky, tak já se těšila, že se dnes k vám ofiko taky přidám, ale zatím teda neofiko. Doma mám 4 letou holčičku, před půl rokem bohužel revize a teď teda začínáme další pokus. Že jsem těhotná jsem poznala hned a pár týdnů jsem vyčkávala. Dneska jsem 6+4 a byla jsem na ultrazvuku a bohužel zatím bez srdeční akce
tak snad se příští týden už zadaří ☺️ všem držím palce ![]()
@ranni_ptace mam..Aničku pro holcicku..citim, ze to bude holcicka😀hlavne mi je furt blbe a presne takto bylo mamce se mnou. Tak uvidime. Beztak to bude kluk🤣