Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ranni_ptace jako Brno - Zlín není tak daleko.. Třeba to někdy vyjde
až budu mít cestu do ikei 😂
@XxDxX píše:
@Elza2311 ahojky, můžu se prosím zeptat, ten Clearblue sis dělala už dřív nebo teď, když víš tu hodnotu 400? Děkuji za odpověď
Ahoj, test jsem dělala včera ráno, ale s hodnotou to nema nic společného-tu měří z krve, byla jsem na tom v nemocnici
![]()
Holky, tak mi volal doktor, ze už se HCG srovnalo a nepokračuje ve zběsilém růstu, takže kontrola 3.3., kde už bude chtít vidět srdíčko.
Ten skokový růst si vysvětlit neumí, prý musíme počkat na kontrolní UTZ. Důležité je, ze už to takhle šíleně neroste dál.
Pro upřesnění:
28DC 590 HCG 4.tyden
35GC 15 900 HCG 5.tyden
38DC 33 000 HCG 6.tyden
Tak uvidíme!
![]()
Ahoj, tak to vypadá že se můžu hlasit mezi vás. Tp vychází na říjen.
Holky je tady nějaká uzavřena skupinka? Nechce se mi moc vypisovat do otevřené skupiny. V předchozím těhotenství jsme to tak s holkama měly…
Budu moc ráda když budeme moct sdílet společně své zkusenosti a průběh těhotenství. ![]()
Máme na Facebooku skrytou soukromou skupinu. Nikdo bez odkazu jí nenajde a odkaz je platný 3 dny.
https://fb.me/…3rM/8HpGLePK?…
Konverzace je tam živější než tady ![]()
@CoCo93 píše:
Máme na Facebooku skrytou soukromou skupinu. Nikdo bez odkazu jí nenajde a odkaz je platný 3 dny.
https://fb.me/…3rM/8HpGLePK?…
Konverzace je tam živější než tady
Díky moc, ale raději bych zůstala na emiminu ![]()
@Elsia píše:
Soukromá skupina:
https://www.emimino.cz/…-rijen-2023/
Díky, uz jsem zažádala o členství. ![]()
@Paja.525 @Lucie1209 ahoj holky, tak jak jste dopadly na kontrole? Žádné info ani fotky tu nevidím
. Já byla včera velikostně odpovídá a doktor viděl problikávání takže
je
. Doufám, že i u Vás je vše v pořádku 🤗 dejte vědět. Je to tu náké mrtvé ta diskuze ![]()
@Niky.91 ahojky, dekuju, že sis vzpomněla. Kontrola dopadla relativně dobře, 5+4 odpovídalo a srdíčko už taky tlouklo. Další ko 7. 3. Akorát často růžově špiním a je to tím, že se mi udělal v pochvě velký polyp a ten krvácí. V těhu se však neodstranuje, takže se s ním budu trápit celé těhu.
nikdy jsem o poševních polypech neslyšela.
No jinak je mi prostě divně, občas mě natáhne z nějakého jídla, ale nezvracim. Bolí mě často hlava a jsem unavená, spát mi ale nejde.
@Lucie1209 ach jo
nemůže být nic bez problémů, co? Taky jsem o tom neslyšela. To mě moc mrzí 😔. Hlavně ale že mimi je v pořádku 🤗 a je paráda, že už takhle brzo bylo vidět srdíčko
. Já jsem podle doktora včera 6+6. Kontrolu mi dal až 14.3. i s odběry. Já také nezvracím ale zvedá se mi žaludek když nejím. Únava mi dává zabrat hrozně
. V lékárně mi doporučili magnesium a vit. C. Tak snad to pomůže, jsem úplně nepoužitelná
. Musíme ten začátek nák zvládnout pak už bude líp
určitě alespoň druhý trimestr
![]()
@Niky.91 ahoj moc gratuluju
u mě taky kontrola dobrý máme i
byla jsem 20.2. další kontrolu mám 7.3. většina holek je presunutych do uzavřené skupiny pojď taky… O pár příspěvků výš je odkaz ![]()
@Niky.91 s tím jídlem je to na nic. Já jsem zvyklá jist tak 2× - 3× denně. Teď musím každou hodinu sníst aspoň 2 piškoty nebo plátek sýru. Jinak mi není dobře.
Hlavně ať jsou mimísci v pořádku. 🙏 🍀
Mám to úplně stejně, sotva vstanu první co musím je něco sníst jinak je mi divně, naštěstí mě nenatahuje ale spíše cítím žaludek a je mi od něj zle. Jakmile něco sním jsem v pohodě ![]()
A jinak mi teda přijde že ta konverzace vazne nejen tady ale i v té uzavřené. Tak nevím jestli to není tím, že se nedočkavě založila brzy a ještě se lidi neuvolnili ![]()
Na druhou stranu. Pro mě je to ještě čerstvé. Přijde mi to moc brzy a tak jsem i více uzavřena, opatrná. Tak si přijdu jakože je to jenom sen a ne realita, a díky té nejistoty že začátku ani nemám tendenci moc psát. Přispívat. Jakobych to měla celé zakriknout a myslím si že je nás takových více
![]()