TP říjen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
320
19.2.23 11:43

@ranni_ptace jako Brno - Zlín není tak daleko.. Třeba to někdy vyjde :-D až budu mít cestu do ikei 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
19.2.23 16:36
@XxDxX píše:
@Elza2311 ahojky, můžu se prosím zeptat, ten Clearblue sis dělala už dřív nebo teď, když víš tu hodnotu 400? Děkuji za odpověď :hug:

Ahoj, test jsem dělala včera ráno, ale s hodnotou to nema nic společného-tu měří z krve, byla jsem na tom v nemocnici :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.23 17:05

.

• Citovat
  • Upravit
2128
20.2.23 11:16

Holky, tak mi volal doktor, ze už se HCG srovnalo a nepokračuje ve zběsilém růstu, takže kontrola 3.3., kde už bude chtít vidět srdíčko.

Ten skokový růst si vysvětlit neumí, prý musíme počkat na kontrolní UTZ. Důležité je, ze už to takhle šíleně neroste dál.

Pro upřesnění:

28DC 590 HCG 4.tyden
35GC 15 900 HCG 5.tyden
38DC 33 000 HCG 6.tyden

Tak uvidíme! :oops: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.23 19:57

Ahoj, tak to vypadá že se můžu hlasit mezi vás. Tp vychází na říjen.

Holky je tady nějaká uzavřena skupinka? Nechce se mi moc vypisovat do otevřené skupiny. V předchozím těhotenství jsme to tak s holkama měly…

Budu moc ráda když budeme moct sdílet společně své zkusenosti a průběh těhotenství. :)

• Citovat
  • Upravit
853
20.2.23 20:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
20.2.23 20:51

Máme na Facebooku skrytou soukromou skupinu. Nikdo bez odkazu jí nenajde a odkaz je platný 3 dny.
https://fb.me/…3rM/8HpGLePK?…
Konverzace je tam živější než tady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.23 21:34
@CoCo93 píše:
Máme na Facebooku skrytou soukromou skupinu. Nikdo bez odkazu jí nenajde a odkaz je platný 3 dny.
https://fb.me/…3rM/8HpGLePK?…
Konverzace je tam živější než tady :mrgreen:

Díky moc, ale raději bych zůstala na emiminu :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.2.23 21:35
@Elsia píše:
Soukromá skupina:
https://www.emimino.cz/…-rijen-2023/

Díky, uz jsem zažádala o členství. :)

• Citovat
  • Upravit
767
23.2.23 12:41

@Paja.525 @Lucie1209 ahoj holky, tak jak jste dopadly na kontrole? Žádné info ani fotky tu nevidím :(. Já byla včera velikostně odpovídá a doktor viděl problikávání takže :srdce: je :dance:. Doufám, že i u Vás je vše v pořádku 🤗 dejte vědět. Je to tu náké mrtvé ta diskuze :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
23.2.23 15:18

@Niky.91 ahojky, dekuju, že sis vzpomněla. Kontrola dopadla relativně dobře, 5+4 odpovídalo a srdíčko už taky tlouklo. Další ko 7. 3. Akorát často růžově špiním a je to tím, že se mi udělal v pochvě velký polyp a ten krvácí. V těhu se však neodstranuje, takže se s ním budu trápit celé těhu. :( nikdy jsem o poševních polypech neslyšela.
No jinak je mi prostě divně, občas mě natáhne z nějakého jídla, ale nezvracim. Bolí mě často hlava a jsem unavená, spát mi ale nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
23.2.23 16:15

@Lucie1209 ach jo :( nemůže být nic bez problémů, co? Taky jsem o tom neslyšela. To mě moc mrzí 😔. Hlavně ale že mimi je v pořádku 🤗 a je paráda, že už takhle brzo bylo vidět srdíčko :srdce:. Já jsem podle doktora včera 6+6. Kontrolu mi dal až 14.3. i s odběry. Já také nezvracím ale zvedá se mi žaludek když nejím. Únava mi dává zabrat hrozně 8o. V lékárně mi doporučili magnesium a vit. C. Tak snad to pomůže, jsem úplně nepoužitelná :,(. Musíme ten začátek nák zvládnout pak už bude líp :dance: určitě alespoň druhý trimestr ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
23.2.23 17:56

@Niky.91 ahoj moc gratuluju :andel: u mě taky kontrola dobrý máme i :srdce: byla jsem 20.2. další kontrolu mám 7.3. většina holek je presunutych do uzavřené skupiny pojď taky… O pár příspěvků výš je odkaz :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
23.2.23 21:07

@Niky.91 s tím jídlem je to na nic. Já jsem zvyklá jist tak 2× - 3× denně. Teď musím každou hodinu sníst aspoň 2 piškoty nebo plátek sýru. Jinak mi není dobře.
Hlavně ať jsou mimísci v pořádku. 🙏 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1195
23.2.23 23:47

Mám to úplně stejně, sotva vstanu první co musím je něco sníst jinak je mi divně, naštěstí mě nenatahuje ale spíše cítím žaludek a je mi od něj zle. Jakmile něco sním jsem v pohodě :lol:

A jinak mi teda přijde že ta konverzace vazne nejen tady ale i v té uzavřené. Tak nevím jestli to není tím, že se nedočkavě založila brzy a ještě se lidi neuvolnili :lol:
Na druhou stranu. Pro mě je to ještě čerstvé. Přijde mi to moc brzy a tak jsem i více uzavřena, opatrná. Tak si přijdu jakože je to jenom sen a ne realita, a díky té nejistoty že začátku ani nemám tendenci moc psát. Přispívat. Jakobych to měla celé zakriknout a myslím si že je nás takových více :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí