Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Denisa208 ahoj, prosím te, ten nejsilnější test jsi dělala kolik dnů po ovulaci nebo kolikaty den cyklu? ![]()
Ahoj, ráda bych se k vám přidala
dvě čárky jsem našla na testu teprve včera, ale poslední MS byla 25.12.2022 😃 tuším, že @CoCo93 to má stejně? Takže by jsme měly být nastejno? 😃 na nás se konečně usmálo štěstí po více než roce. Měla jsem hodně komplikací po vysazení antikoncepce. Měla jsem dlouhé cykly a tak jsem vynechání MS nevěnovala pozornost. Včera jsem měla zpoždění 17 dnů a tak jsem zkusila mamatest a hned po namočení na mě vyskočila druhá čárka ![]()
Ahoj holky,
mozem sa k vam pridat?
Mala by som byt 5+3, TP 13.10. Je tu niekto s podobnym terminom?
23.2 idem na UZ, tak uvidim ci je vsetko ok.
My sme sa snazili posledne 4roky, z toho 1,5roka na klinike (IVF/KET).
@PAULMON ahoj, já mám TP 15.10., na první kontrolu jdu až 10.3., tak se těším na vaše fotečky 🍀 😊
@ranni_ptace Ahoj, a nie je ta kontrola nejak pozde alebo to je tak schvalne? Ja by som tak dlho asi nevydrzala cakat.
@PAULMON moje doktorka takhle zve. Ale mně to nevadí, v září jsem měla kontrolu se srdíčkem a o deset dní později už nebylo a přišlo ZT. Takže tentokrát jdu radši později než mít falesnej pocit klidu 🤷🏼♀️
@ranni_ptace to ZT ma mrzi a chapem preco sa tentokrat neponahlas. Hlavne, ze si v klidu
Moc ti drzim palce a urcite sa potom ozvi ako si dopadla. Ja napisem po 23.2.
Ahoj vsichni, já jsem objednaná na 1. kontrolu až 28.února a to bych měla byt podle kalendáře už 7+1 tak snad bude vidět
![]()
Ahoj holky, jdu se k vam pridat ☺️ posledni ms 11.1. a TP vychazi na 18.10.. Dnes jsem udelala jedinej test, kterej jsem doma mela 😃 a stve me, ze nemam obycejny testy na carky, protoze u 1. tehu me bavilo sledovat, jak sili 😃 (do lekarny se dostanu, az ve ctvrtek🙈) Doma mam 1 cacorku, ktere budou v kvetnu 2 roky ❤️
Holky…
Já mám za týden úplně nesmyslný nárůst HCG. Beru Utrogestan, ale ten by to snad dělat neměl..
Co si o tom myslite???
7.2. HCG 590 4+0
14.2. HCG 15906 5+0
@ranni_ptace píše:
@TeeeT a nemůžou tam být miminka dvě? 😇
Doufám že ne, ale asi můžou no ![]()
Tak mi volala sestřička, ze ji doktor poprosil aby mi zavolala a ze mi má říct, že si víc řekneme až v pátek na prohlídce 🤷🏻♀️. Ze nic víc ji k tomu neřekl.