Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky TP 4.10. ♥️ ♥️ ♥️ ♥️ Jeeej to jsem rada ze už tu někdo je ![]()
Gratuluju všem i sobe🤣 🤣 ♥️ ♥️
Mě je “už” 35🤣 a máme doma dvě deti.
O 3ti se snažíme půl ročku ![]()
Dnes 4+1♥️
K Dr jdu 8.2. v 6+0
@MaminkaMiška
Tak já se brzo do klubu pětatřicátnic přidám.
Mám zatím doma štěstí jedno. V létě tříleté.
O sourozence se snažíme už přes rok. Po půl roce to skončilo ZT a teď se podařilo zase „až“ po půl roce. Tak si držím palce ať to tentokrát dopadne. K doktorovi nespěchám. Teď 5+0.
@Anonymní píše:
@MaminkaMiška
Tak já se brzo do klubu pětatřicátnic přidám.
Mám zatím doma štěstí jedno. V létě tříleté.
O sourozence se snažíme už přes rok. Po půl roce to skončilo ZT a teď se podařilo zase „až“ po půl roce. Tak si držím palce ať to tentokrát dopadne. K doktorovi nespěchám. Teď 5+0.
Jee super, no mě je taky ještě 34 jakože🤣 🤣 aby se neřeklo teda ![]()
Jinak ZT Mě mrzi, já si tím prosla 3× před dcerkou(dcera 8,syn 6)
Taky nespecham.dnes jsem si volal a vypocitala mi ze za 14dni ![]()
@MaminkaMiška
No já se chytám až tak v osmém týdnu. Protože mi přijde že stejně není kam spěchat. Minule v šestém týdnů vše ok. Vcetne
. A v osmém už bylo po všem. Takže mi přijde že ta „první“ brzká návštěva stejně o ničem moc nevypoví. ![]()
@Anonymní píše:
@MaminkaMiška
No já se chytám až tak v osmém týdnu. Protože mi přijde že stejně není kam spěchat. Minule v šestém týdnů vše ok. Vcetne. A v osmém už bylo po všem. Takže mi přijde že ta „první“ brzká návštěva stejně o ničem moc nevypoví.
Máš pravdu, ale stejně se těšim ![]()
@Anonymní píše:
@MaminkaMiška
No já se chytám až tak v osmém týdnu. Protože mi přijde že stejně není kam spěchat. Minule v šestém týdnů vše ok. Vcetne. A v osmém už bylo po všem. Takže mi přijde že ta „první“ brzká návštěva stejně o ničem moc nevypoví.
Já u jedno z tehu měla i na kontrole v 10tt vše ok a v 11 tt jedno malé spinení a bylo vymalovano😔 takže dokud člověk ty piďata nema venku, je to vzdy 50:50 a tím nechci být pesimista, ale je to tak ![]()
@Anonymní píše:
@CoCo93 a kolik je prosím dní rozdíl mezi prvním a posledním testem?
6 dní ![]()
@MaminkaMiška ahooj, taky moc gratuluji.. já se do klubu „30“ přidám letos v létě
a mám doma taky už jednoho cvrčka, za chvíli mu budou 3 roky ![]()
A k doktoru jsem objednaná na 13.2. ![]()
@CoCo93 tak to máš krásně stoupající hcg. Já mám takhle rozdíl 11dní, poslední je v 5+0 aneb 5.den po vynechané ms. Snad bude vše v pořádku ![]()
Ahojky, tak na půl se přidávám také, včera (13dpo) mi vyšel pozitivní test a Dr mě kvůli práskum které beru poslala na krev a hodnota je jen 48 jednotek HCG. Takže teď budu cely víkend v nervu a příští týden znovu na krevní testy. Asi nevíte jaké mate HCG ze? ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky, tak na půl se přidávám také, včera (13dpo) mi vyšel pozitivní test a Dr mě kvůli práskum které beru poslala na krev a hodnota je jen 48 jednotek HCG. Takže teď budu cely víkend v nervu a příští týden znovu na krevní testy. Asi nevíte jaké mate HCG ze?
Našla jsem takovouhle tabulku a vypadá to že hodnota HCG je hodně individuální. Výrazně vyšší je pak u vícečetných těhotenství.
Jaktoze jste všechny říjnový, když já mám mít TP 4.11. a jsem teprve 4+2 a vy tu pisete ze jste 5-6tt? A to mi vyšel test už 11dpo a tady už Vás je?😍
A ještě se chci zeptat, moc se tu na tom e-mimču nevyznam. Je nějaká vylozene skupina Řijnovek?? Já třeba vim ze jsme se staršími detmi měli pak skupinu na fbooku a to bylo fajn😇 ale to jsme si zakládaly z Mojetěhotestvi. cz
@Anonymní píše:
@CoCo93 tak to máš krásně stoupající hcg. Já mám takhle rozdíl 11dní, poslední je v 5+0 aneb 5.den po vynechané ms. Snad bude vše v pořádku
To máš taky krásný, určitě to je typem testu. Ten poslední je mamavit a ten krásně barví. ![]()