TP říjen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.2.23 18:35

@Klofinka Jee já to mám úplně na stejno…ale nemůžu se zbavit “černých myšlenek”..Pořád mi přijde, že nemám žádné velké příznaky..a jako prvorodička jsem ze všeho ve stresu.. :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
84
16.2.23 12:39

Ahoj, tak ja mam take pozitivni tehotensky test, tak se k vam pridavam. Dle posledni MS bych mela byt v 5tt+1, doktorka me na kontrolu pozvala na 1.3., takze to bude jeste dlouhe cekani.

Mam za sebou uz jedno nezdarene tehotenstvi z minuleho roku, takze mam opravdu velky strach, aby to tentokrat vyslo a jakekoliv pichnuti, zmirneni nevolnosti, zmirneni bolesti prsou me hrozne vystrasi :zed:. Bylo by to nase prvni miminko a samozrejme bychom si hodne prali, aby to bylo vse v poradku.
Ale nemohu se zbavit cernych myslenek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
16.2.23 15:21

@LidaCh
Holky klobouk dolů u vás co jste zvládly neúspěšný pokus o první mimi. Na mě byl osud vlídnější a první těhotenství bylo na první dobrou a bez komplikace. Až teď u druhého si vybíráme delší snažení a jedno ZT.
Nebo ty z vás, co už mají za sebou těch neúspěchů i vic. 8o to musí být na psychiku hrozný nápor.
Myslím na vás a držme si palce ať je to tentokrát ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
16.2.23 15:33

@Elsia no nejhorší je ta vtíravá myšlenka, jestli vůbec zvládneme mít zdravé dítě. Vnímám jako výhodu už jedno doma mít, pak to jsou snad ošklivé náhody. Ale když už mám za sebou dva potraty a teď jsem těhotná potřetí a doma dítě žádné, často se mi do hlavy dostane tahle blbá myšlenka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
16.2.23 16:00

@TeeeT plus si myslím, že smířit se s tím, že přinejhorším bude doma jen jedno dítě lze snáz než že nebude žádné. Nebo i že to druhé budeme případně řešit alternativně (adopce, pestounstvi), asi se s tou psychikou pracuje přece jen o fous snaze.
Tak držím palce ať se nám ta duhová miminka v pořádku narodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
16.2.23 16:35

@Elsia ano vnímám to stejně. Tak snad :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.23 16:37

Ahoj holky, sice k vám úplně nepatřim, ale narazila jsem na vaši skupinku a vybavila jsem si, co jsem prožívala přesně 3 roky zpět v tuto dobu. Teď už mám doma malou raubiřku z října 2020 a naše druhé dítko neznámého pohlaví má termín porodu za 2 týdny :palec: :mrgreen: tak vám moc držím palce, ať se všechna miminka ve zdraví narodí, ať jsou vaše těhotenství co nejsnazší a porody pokud možno co nejednodušší a rychlé :palec:

• Citovat
  • Upravit
Veru333
16.2.23 17:26

Ahoj.
Ráda bych se k vám přidala.

Toto je můj 11.KET
Mám za sebou 2× Biochemko, dva potraty 4 týdny po KET a několikrát nic nic a teď po dlouhé době // :srdce:

U nás všech je to ještě čerstvé.
Všem přeji hodně štěstí… Snad tu s vámi pobudu do října :dance:

• Citovat
  • Upravit
18
16.2.23 17:34

Ahoj @Veru333,
moc ti drzim palce, aby ti to tentokrat vyslo. Ktory si den po KET?
Ja som mala prvy KET neuspesny, tento druhy mam tehu potvrdene z krvi a cakam na UZ, dnes som spinila, tak snad to nie je zle znamenie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veru333
16.2.23 17:45

@PAULMON

Teprve osmý den po KET :mrgreen:… Když to neodešlo první týden po KET, tak už se to udrží. Nejvíce mám strach z hranice 4 týdnu po KET. To dvakrát (přesně na den) přišel potrat bez varování.
Embryo se prostě přestalo vyvíjet.

Takže první milník mám za sebou a
dalších 5 před sebou :lol:

Špinění nemusí být hned špatně :hug:. Když se má embryo udržet, udrží se i přes krvácení :kytka:..

• Citovat
  • Upravit
18
16.2.23 20:14

@Veru333 tak si budeme spolu drzat palce 👍 ✊.
Urcite nam to tentokrat vyjde 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veru333
16.2.23 20:34

@PAULMON

Tak tak. Tobě i všem ostatním přeji, aby to vyšlo  :srdce:

• Citovat
  • Upravit
333
17.2.23 00:26

Ahoj, zatím vás tady jen „stalkuju“. Aktuálně asi 5+1, den po termínu MS krasne pozitivní test. Dle kalkulačky TP 19.10.

Mam doma 3,5 rocni. V listopadu spontanni potrat v 5+5, bez zákroku. Tak v lednu jsme to zkusili zase a hned napoprve se povedlo (stejne jako predtim). Takze ted si tak sedim, stresuju nad tim, jestli se zas neco nepose*e :nevim:, kdyz to i ted slo tak jednoduse, tak aby v tom nebyl zase zakopany nejaky ten pes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.23 08:25

Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala do týmu… :srdce: ale nejsem si moc jistá co mi chce test říct :nevim: mám teprv den zpoždění… co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
61
17.2.23 09:40

Jaaaaa se taky pridavam :) termin 5.10.cca

Jsem v 8.tydnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie