Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Stitch 2019
Ahoj, hele uklidním, kluci jsou od začátku parťáci. měla jsem z toho hrozný strach, že na staršího čas nebude a že bude chudák odstrčený a tak. No a světe div se nic takovýho se nestalo, staršího jsme brali často po obědě ze školky aby nebyl chudák ve školce nebo hned po spaní ale pátky jsme nastavili tak, že nespal vůbec a občas zůstal i doma pátky(Dnes co mu je 11 tak na to rád vzpomíná za to jsem ráda protože si taky pamatuje že byl ve školce první a jednou i poslední
- naštěstí se mu to stalo jen jednou
) když jsme jeli na lyže nebo do bazénu, tak jsme sebou vzali babču nebo jsme mladšího dali na hlídání na odpoledne a jelo se se starším. A teda jsem ráda za to, že jsme dali pak kluky spolu do pokoje, na začátku měli každý svůj, ale pak jsme je dali dokupy a myslím, že to bylo nejlepší rozhodnutí, večer si povídali, hráli hry spolu i teda na tabletu nebo s legem, a mají spolu hezký vztah. myslím, že jsme to v nich od začátku budovali
aby spolu prostě vycházeli ![]()
@CherryB to jsi mě uklidnila ale hodně! Fakt! Já si právě skoro přeju kluka aby byli parťáci a nemuseli jsme řešit dva pokoje)) tak třeba to vyjde!
Zdravím všechny ![]()
Dnešním dnem bych měla být 5+1
Na kontrolu jsem objednaná 22.2.
Bolí mě prsa, podbřišek a přepadají mě hladové chvilky, po jejich uspokojení je mi na zvracení, ale zatím se to dá zvládat.
S manželem polemizujeme, že bychom si pohlaví nenechali sdělit, ale nevím jak to vydržíme ![]()
@Lonnielle
U prvního jsme si nechali pohlaví jako překvapení a teď to zvažujeme taky.
Za mě jeden z mála důvodů proč se těšit na porod. ![]()
@Elsia přesně a taky jsem si říkala že nebudeme kupovat moc věcí. Do začátku nějaké neutrální barvičky a pak se uvidí.
@eleonora29 gratuluji, krásná dálnice ![]()
@Elsia tyjo, to bych asi nevydržela 🫣 ale musí to být skvělý překvapení.. @elenora29 krásný test, moc gratuluji
Kdyby se ještě někdo chtěl přidat k nám do skupiny na Facebooku, konverzace je tam živější 😊
O skupině na fb jsem četla, ale moc mě tato varianta konverzace neláká. Tady si přece jen částečné soukromí lze uchovat. Děkuji ![]()
@Lonnielle já přemýšlím ze bychom si taky nenechali říct případne pohlaví, manželovi jsem to teda ještě nerikala, já jsem zatím hrozne nervózní jestli všechno vůbec dobre dopadne, takže s tehotenstvim počítám tak na 50%..
Každopádně doma mame kluka a u toho jsem si tenkrát nedokázala představit ze bych nevedela co to bude, ale teď už je mi to úplně jedno.. většinu věci stejně mame po synovi a jediný co bysme kupovali je kočárek a obleceni, ale to se dá v pohode až po porodu a do te doby se dá nakupovat univerzální třeba na ten první mesic 🙂
@Nikol2307 vím o čem mluvíš, dělala jsem si pět dní po sobě ráno test abych si byla jistá, než to manželovi řeknu☺️ I tak si připouštíme, že to nemusí dopadnout dobře. Ale asi je potřeba myslet pozitivněji. Taky už mám syna, je v pubertě, stala jsem se brzo mámou. Teď se těším že si druhé těhotenství užijeme naplno.
@Lonnielle jako to ze jsem těhotná manžel ví, protože mě zezacatku trochu vyděsila doktorka ze mam nízké HCG, tak jsem mu to řekla hned ze jsem otěhotněla, ale ze to vypadá buhvijak..
Ale to ze bych si chtěla nechat pohlaví až k porodu, o tom jsme ještě nemluvili..
@CoCo93 @Lonnielle dekuju🙂. Taky se na to moc neupínám..vím, co vše se může ještě stát.
Ahoj, tak se k vám taky moc ráda přidám 😊 poslední MS 8.1., dnes den zpoždění a test viz fotka, ale duchařim už asi týden 😂 v říjnu jsem měla v 11.tt ZT, tak snad to tentokrát zvládneme do konce bez problémů 🤞🏻
Ahoj holky,
děkuji za přidání do skupiny ![]()
TP dle kalkulačky 18.10.2023.