TP říjen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
382
25.2.23 15:29

Ahoj, tak já se tak jako polehoučku opatrně taky přidám. Poslední MS 21.1., dnes mám týden zpoždění a testy už jednoznačně pozitivní, k doktorce jsem objednaná na 7.3. Dle zdejší kalkulačky TP 28.10., tak možná spadnu nakonec ještě do listopadu 🤷‍♀️
Krom bolesti prsou a občasného píchnutí v podbřišku (což mě teda vždycky dost vyděsí), zatím nepociťuju vůbec nic. Možná tak větší psychickou labilitu, rozhodí mě teď věci, které mě dřív nechávaly naprosto klidnou 🤷‍♀️ Včera jsem si v práci vzteky šla pobrečet na záchod, jak mě za celej den vytočil jeden kolega 😡 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
26.2.23 19:54
@CoCo93
@CoCo93 píše:
Máme na Facebooku skrytou soukromou skupinu. Nikdo bez odkazu jí nenajde a odkaz je platný 3 dny.
https://fb.me/…3rM/8HpGLePK?…
Konverzace je tam živější než tady :mrgreen:

Ahoj, můžu poprosit o platný odkaz? Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
27.2.23 09:57

Ahoj, taky se k Vam pomalu pridam..jsem nyní 5+1 a ve stredu jdu na dalsi uzv..hcg pozitivni, tyden zpet videla doktorka malou tečku, ale ze pry se pod to nepodepíše. Clear blue ted ukazuje 3+, tehotenske příznaky jsou(únava, bolest hlavy, zad, podbrisku, zvětšena a bolestiva prsa, sem tam pupinek na obliceji), tak verim, ze je vse, tak jak ma🙂jinak TP by mel vycházet na konec rijna..posledni ms 22.1.
Jinak je mi 27 let, snažení od cervna 22 ale od prosince lecba pri nalezu na cipku( to nejmensi zlo ascus, hpv negativni - lecba dojeta ze 3/4 a dle doktorky neni duvod k obavam, verim ji, ale stejne se za ten mesic udela kontrolní ster)
Na miminko se moc tesim💚 a vsem drzim pesti, at vse dobre dopadne✊ ✊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.2.23 13:46

Zdravím všechny :) Potřebuji konzultaci prosím- doktorka mě objednala na první prohlídku na termín 6+1. Je šance, že už tam bude něco vidět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
27.2.23 13:53

@marketkah ahoj, řekla bych, že ano a možná klidně i srdíčko, ale záleží kdy byla ovulace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
27.2.23 14:06

@marketkah ahojky, já jsem byla v 6+6 a bylo vidět už i :srdce: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
27.2.23 14:17

@marketkah ahoj určitě něco vidět bude já byla 6+2 a ❤️ už blikalo 😊držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
27.2.23 19:55

@marketkah já byla na první kontrole před týdnem v 5+4 a srdíčko jsme viděly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.23 12:57

Ahoj holky, jsem momentálně těhotná 5+1 týden. (Termín podle kalkulačky konec října) Testovala jsem s Clear Blue digital a první jsem měla 1-2 týdny, druhy týden to skočilo na 2-3 a v úterý jsem si udělala odpoledne další test a vyšlo 3+. Včera večer jsem udělala další (protože tomu porad nějak nedokážu uvěřit ze jsem těhotná) a objevilo se 2-3 týdny, což mě samozřejmě vystrašilo protože to znamená ze mi klesá hcg? Dneska jsem udělala další a opět 2-3 týdny. Tak panikarim. Mate s tím někdo zkušenosti? Na první prohlídku jdu odpoledne, ale chtěla bych slyšet názory ostatních jestli se vám to stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
1.3.23 13:00

@Kindervajicko99 nestalo, dělala jsem si jen jeden test, když jsem měla dva dny zpoždění, tím pádem odpadly tyto nervy…odpo máš prohlídku, tak uvidíš, co ti poví :srdce: ale asi nic extra nevykouka, když jdeš takto brzy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.23 13:09

No ted si za to taky nadavam ze jsem testovala dal :roll: ale Škoda je už napachana bohužel a já se nemůžu zbavit myšlenky ze to nedopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
1.3.23 13:18

@Kindervajicko99 Moc držím palce a dej vědět jak jsi dopadla. Testovala jsem jen papírkovými/ nebo tyčinkovými testy. Já třeba u prvního prcka měla odpoledne testy silnější než ráno :think: i když jsem testovala stejnou značkou. Zkus se trochu uklidnit, to Ti nepřidá, uvidíš odpoledne. Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.23 13:19
@Niky.91 píše:
@Kindervajicko99 Moc držím palce a dej vědět jak jsi dopadla. Testovala jsem jen papírkovými/ nebo tyčinkovými testy. Já třeba u prvního prcka měla odpoledne testy silnější než ráno :think: i když jsem testovala stejnou značkou. Zkus se trochu uklidnit, to Ti nepřidá, uvidíš odpoledne. Držím palce :hug:

Moc dekuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
1.3.23 14:46

Ahoj holky, tak jedu z kontroly a uz byl videt gestacni vacek se zloutkem. Vse pry uplne v poradku, i mi doktorka gratulovala🙂za tri tydny zas a to uz bude i srdicko, verime v to🤞🏻 🙂hezky den vsem🌞
Fotku nemam, pockam az tam bude bejby hezky videt😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
1.3.23 15:28

@Kindervajicko99 ahoj, poradim ti. Vyprdni se na testy, jestli uz ti doktorka podle hcg potvrdila tehu. Akorat zbytecny nervy. Tak to rekla mne🙃jelikoz jsem si taky delala hodne testu a jen by to cloveka rozhodilo. jinak ja jsem dnes 5+3, tak jsme skoro stejne. Tak dej vedet, jak jsi dopadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí