Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky ráda se k vám taky přidám a doufám že už se do října nebudu muset stěhovat jinam
jsem po IVF a dnes bych měla být 6+2 v pondělí 20.2. mě čeká 1.UTZ… Tak snad bude všechno v pořádku
všem držím palce ať jsou ti naši prckove správný bojovníci a zdárně to všechny do toho října dotáhnem ![]()
Jste tu některá už po 1.UTZ?
Ahoj holky, můžu se k Vám také přidat? Poslední MS 4.1. podle kalkulačky TP 11.10. ale ovulace byla podle všeho o týden dřív a zadařilo se
. Je to úžasné a docela nečekané. Snažili jsme se hrozně let a nic. Prošli jsme si teda ZP ve 14tt a 3krat SP do 10tt.. Zkousela jsem i 3krat KET neúspěšně. Pak, když už jsem si říkala že bohužel mít rodinu nebudeme - jse nám konečně zadařilo a máme doma úžasnou holčičku
v létě 2 roky. No a miminko druhé jsme chtěli jen jsem nak ani nedoufala, že se zadaří hned. Malá je hroznej ďabel. Mě je docela blbě, jak to zvládáte vy? U mě šílená ale šílená únava, motání hlavy. Snažím se malou moc netahat. Vím že není vyhráno a vše může dopadnout jakkoliv ale snažím se myslet pozitivně. Kontrolu mám 22.2.. Pročetla jsem diskuzi, spoustu osudů - moc Vám holky všem držím palce
![]()
@Paja.525 ahojky já bych dnes měla být také 6+2 ☺️. Kontrolu máš o 2 dny dřív budu moc držet palce a dej určitě vědět jak jsi dopadla ![]()
@Niky.91 jee tak mám spolubojovnici paráda
no v poslední době mi přijde jako totální rarita když má někdo vše bez problémů a zasebou žádný potrat nebo cokoliv dalšího… ![]()
@TeeeT já jsem už po páté těhotná a doma dítě žádné, takže ti naprosto rozumím ![]()
Ahojky me tp vychazi tez na zacatek rijna na.prvnim.utz uz jsem vyla v 6+1 bylo videt uz i srdicko ![]()
@Priserka25 moc gratuluju já bych měla být na kontrole 6+5… Jdu tohle pondělí tak snad budeme mít taky ![]()
@Paja.525 urcite ano je. pravda ze mimi bylo opravdu desne malinky ale i ja videla jak.to blika
na dalsi kontrolu jdu 28.jinak je.mi.permanentne zle dost.me.boli a svedi prsa a tlaci podbrisek
Ahoj holky, takhle my s Piškotem
měla bych být cca. 5+4, na ofiko na kontrolu jdu 28.2. ![]()
Byla jsem ale včera ve špitálu kvůli bolestem-vše nakonec ok a hodnota hcg 400, ve středu jdu zas, tak snad vše bude stále ok
držte se holky ![]()
@Elza2311 ahojky, můžu se prosím zeptat, ten Clearblue sis dělala už dřív nebo teď, když víš tu hodnotu 400? Děkuji za odpověď ![]()
Ahojky, přidávám se k vám. Po půl roce se nám zadarilo konečně druhé díťátko. Doma už mám 19 měsíční holčičku. TP vychází dle MS na 20.10. V úterý 21. 2. Mám první kontrolu. Dnes bych měla být 5+2
hodně zdraví a štěstí všem 🍀 🍀 🍀
@ranni_ptace ahooooj
kdybych nevěděla, že bydlíš tak daleko, tak už bych navrhla i nějaký sedanek 😂 😂 😂
@Lucie1209 no vítej 😁 a přitom bych řekla, že Brno je blízko odevšad 😂
Kontrolu máš podstatně dřív než já, tak už se nemůžu dočkat fotky 😍