Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, tady odkaz na uzavřenou skupinu ![]()
https://www.emimino.cz/…-rijen-2023/
@AntoAnettka ahojki a gratuluji 🤗a doufám že bude vše v pořádku
… No já bych možná nedočkavě šla i dřív ale dr. neměl termín… Ale až tak mi to zase nevadí… Chci už jít na jistotu, než abych tam byla moc brzy… Ale taky tlačím dny 🥳 😄
@AntoAnettka on funguje jen 2 dny, aby skupina byla anonymní.. odkaz sdílím https://fb.me/…SuM/vm9FGtCP?…
Kdyby nefungoval napište mi do zprávy.
Ahojte, tak ja se sem jdu asi teda taky pridat
Vcera mela prijit ms, uz predevcirem a dneska pro jistotu znovu jasne pozitivni test.
Mam obrovskou radost, ale vim, ze to jeste neni 100%, tak i trochu smiseny pocity, jestli se fakt uz muzu tesit.
Jsem tehotna poprve (a nazvat se tehotnou mi porad prijde zvlastni
) a tak vlastne moc nevim co a jak, takze ctu celej internet a doufam, ze bude vsechno ok. ![]()
Obnovuji odkaz do facebookové soukromé skupiny, kdyby se k nám chtěl ještě někdo přidat. Kdyby byl problém, napište mi do zprávy. ![]()
@CoCo93
Dobry den, ahoj
Pridala jsem se do skupiny na fb kdyz je soukroma tak nikdo neuvidi co pisu? Zatim je to tajne a ceka me kontrola az 21. nerada bych abych to takhle proflakla 😂
@CoCo93 také by mě zajímalo, nerada bych to takhle rychle proflakla do sveta ![]()
Holky a nechcete radši přispívat do soukromé skupiny tady na emiminu? Popravdě se mi pod svým jménem a vším na Facebooku přidávat nechce, přeci jen nevím na koho tam mužů narazit ![]()
@Nikol2307 nu tak ona tady skupinka vytvořena je, ale není moc aktivní
zatím ![]()
Holky mate po kontrole?
Mate nejake priznaky?
Ja jsem teda 4tt na kontrolu jdu 21. Do te doby se asi ukousu.
Od min tydne nez jsem to zjistila je mi divne. To mi do utili udelat test.Od zaludku a strasne me boli podbrisek. Od patka mi je blivno, vcera se to povedlo a trapi me teda i streva. Od vcera jsem i desne unavena.
Dnes si prijdu jak po luxusnim flamu 😂
Jinak je to moje 3tehu jen teda po 8mi letech a tajne doufam v holcicku. Mam dva kluky (11 a 7) Rikam ji Boženka takova pracovni prezdivka 😂
Ahoj, máš ve stejný den kontrolu jako já
já jsem dnes 4+2tt
a mám pocit, že to asi nevydržím do té kontroly
jinak příznaky mám píchání v podbřišku, velmi citlivá prsa a blbě je mi paradoxně každý večer a ne ráno
já mám doma zatím 3 letou holčičku ![]()
@CherryB Prosimte, ja jsem unavena strasne a mam porad hlad))). Ale co mě zaujalo, máš kluky 11 a 7, hrají si spolu? Jaký to bylo když se narodil druhej? Já mám doma kluka 3roky, takze budou od sebe podobně jako tvoje starší děti
uklidníš mě? Nebo naopak?)))
@CherryB já mám pouze po neplánované kontrole kvůli spineni (a to nebylo nic vidět) jinak jsem objednána až na 20.2. a to mě sestra prý objednala driv než obvykle objednává. Koukala jsem když jsem byla poprvé se synem a to bylo až v 9+1 dle MS, no to bych teď už vůbec nevydržela ![]()
A příznaky mám jen bolení břicha a spodek zad a jsem taková nafouknuta snad po všem co sním, furt ve mě tak nějak skrunda ![]()
@CherryB ahoj, neboj, je skrytá.. nemůže ji nikdo vyhledat bez pozvánky a nikdo nevidí členy.