Bolest bříška

Andulinečka
31.8.10 20:24

Bolest bříška

Ahojte,stává se Vám,že Vás někdy bolí bříško?Já jsem ve 27týdnu a dneska třeba bolelo hodně :cry: ale naštěstí jdu zítra k doktorovi,tak budu klidnější.Něco jsem doma uklízela a pak mě začalo bolest bříško,takové křeče kolem pupku a na pravé straně od pupku,jako kdybych měla velký hlad ale byly to spíš křeče jako při silnější menstruaci když bolí bříško.Potom jsem si chvíli lehla a trošku to přešlo ale ta píchavá bolest na pravé straně od pupku je pořád,vím,že už je mimčo veliký tak je to možná tím,nevím :nevim: Vždycky se hodně vylekám,mám o mimi strach :-( :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10351
31.8.10 20:27

Bolesti v těhu byly a budou:) Ve tvém týdnu by se ale neměly stupňovat a neměla bys začít krvácet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
31.8.10 21:02

Samozřejmě, že bolí, děloha se roztahuje a roste, natahují se vazy, ono to bez bolesti nejde. Tak hlavně klid a nečíst moc na netu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
31.8.10 21:11

Ahoj,nekrvácím a to je dobře.Myslím,že jsem se jen nějak natáhla při tom uklízení,kdyby to asi něco znamenalo,tak bych asi měla ty bolesti větší a pořád ale už je to zaplatˇ panbů lepší :lol: :andel: Myslíš,že kdybych začala krvácet,tak by my musely vyvolat předčasně porod ale mimčo by snad zachránily. 8-o

• Citovat
  • Upravit
Andulinečka
31.8.10 21:12

To je pravda,kolikrát mi přijde,že na netu jsou někdy diskuze,které zbytečně vystresují maminky :roll: A někdy si myslím,že si tam i někteří něco přidají :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7602
31.8.10 21:32

Já vždycky, když ten pupík bolel, jsem říkala, že dítko roste a zvětšuje si bejvák. Prostě jsem myslela pozitivně :-) Stresování je nanic, akorát se nervuješ. A taky si zakazuju číst katastrofický diskuze, ono je to kolikrát opravdu nanic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
31.8.10 21:42

Andulinečko klid,do konce těh.už to lepší nebude,bříško třeba přestane bolet ale příjdoui jiný bolístky,ale to k tomu patří :wink: a Erian máš pravdu,já taky furt čtu a akorát se pak nervuju :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky