Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, nevíte jestli je normální, že mi miminko v bříšku škytá i 4× denně? Jsem ve 32tt
Prodigy, rekla bych ze ano. Me maly take hodne skytal v brisku a sem tam skyta i ted, ve dvou letech.
Asi to ma po me, jak zacnu skytat, s prestavkami skytam i cely cely den. ![]()
cernus píše:
Prodigy, rekla bych ze ano. Me maly take hodne skytal v brisku a sem tam skyta i ted, ve dvou letech.Asi to ma po me, jak zacnu skytat, s prestavkami skytam i cely cely den.
tak tak, u nás to samé,taky malej škytal v bříšku,jako novorozenci jsem mu dávala trochu napít z prsu,aby přestal,ale dnes už to neřeším ![]()
Ahoj, neboj je to normální. Mě malá taky hodně škytala, hlavně večer, když jsem chtěla spát
a zůstalo jí to i po narození ![]()
Našeho jsem cítila škytat asi od 6.měsíce, kdy jsem dostala škytavku já a pak škytalo mimi, docela sranda jak to šimralo a škytal také dost často.
Taky jsem měla uškytaný miminko. Jak v bříšku, tak i po narození. Škytá minimálně jednou denně dodnes
.
Taky myslím, že je to v pohodě, malý škytal taky několikrát denně ![]()
Děkuju moc, uklidnily jste mě. Přijde mi to děsně srandovní, ale občas mám pocit že se mi vyškytá z bříška pryč ![]()
jjj…je to úplně normální…mě škytal taky pořád,ale nepřešlo ho to ani venku ![]()