Kabela do porodnice

478
31.8.10 12:07

kabela do porodnice

Ahoj holky, jsu v 35tt a uvažuju, že je asi na čase, nachystat si tašku do porodnice :roll: Když ale čtu, co si všechno mám vzít, mám pocit, zda to nebude spíš krosna, než taška :lol: Jak velkou tašku do prodnice jste měli, nebo máte vy? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22048
31.8.10 12:09

Brašnu stylu krosna :mrgreen: :pankac:

Jako nepoužila jsem pokaždé všechno, ale na pokoji zastrčená pod postel taška nikomu nevadila a já měla dobrý pocit, že jsem „vybavená“… Ale samozřejmě jsem ji netahala na sál, to jsem měla jen malou příruční a tu velkou mi pak muž přinesl na šestinedělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
31.8.10 12:11

já měla docela velkou sportovní tašku a byla jsem ráda, že jsem to tam narvala už jen župan a pantofle zaberou hromadu místa. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
31.8.10 12:13

MAjinko já jsem si sbalila věci podle toho co píšou na netu u mé porodnice a když budu potřebovat něco více, tak to mažel doveze :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
31.8.10 12:15

Měla jsem takovou větší sportovní,a dala jsem tam vše,co bylo potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
31.8.10 12:19

veeelkou cestovní kabelu. NApřed jsem si nachystala menší, prtoože jsem si říkala, že přece nepojedu s takovou „krávou“ (pardon za ten výraz, ale je naprosto výstižný :-) ) no jenže jak jsem tam postupně přidávala věci JEN ze seznamu, tak jsem tu menší musela stejně vyměnit za tu obří,měla jsem fakt jen nutné věci, nic navíc a když jsem přijela do porodnice a viděla, že tam všechny maminy jsou s takovýma loďákama, tak jsem se jen pousmála a uklidnila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
31.8.10 12:20

Taky jsem měla větší sportovní tašku a ještě mi toho hromadu chlap musel dovézt :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
31.8.10 12:20

no ono taky hodně záleží na tom, co která porodnice požaduje, někde musí mít maminky i oblečení pro miminka i po dobu pobytu. Vždyť jen plinky pro mimi kolik zaberou místa! A ze dva balíky vložek pro tebe a je půl kabele plné a kde je zbytek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
31.8.10 12:32

Já měla clekem velkou tašku, ale třeba podstatně velkou část zabral župan, který jsem vůbec nepoužila. Noční košile, dokud jsem mohla, tak jsem nosila erární, svojí jsem si vzala až na poslední noc, kdy už ta erární byla fakt ble.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
31.8.10 12:56

Ahoj, taky jsem měla celkem velkou sportovní tašku + malou s věcma pro mrňouse :wink: Ono fakt moc záleží na tom, co která porodnice dává, u nás téměř nic, takže to potom tak vypadá :wink: Naštěstí jsou na pokojích skříně, takže je taška kam uložit :wink:
S taškou si hlavu nedělej, hlavně přeju rychlý porod a zdravé miminko :-D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
31.8.10 14:23

Jojo, je lepší mít dvě, jednu na sál a do druhé pak zbytek, co budeš potřebovat až na šestinedělí (župan, plínky, vložky (porodnice nedává, ale na sále byly jejich) a takové věci. A pak doma jsem měla nachystanou hromádku oblečení pro miminko, to dovezl přítel až ten den co jsme šly domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
31.8.10 14:29

Tak já měla jen jednu větší cestovní tašku, na sál nic :nevim:

Doma jsem měla připravenou malou tašku s věcmi pro miminko na odchod z porodnice, tu potom donesl manžel, když pro nás jel.

• Citovat
  • Upravit
478
31.8.10 14:53

holky, děkuji za názory, jsu ráda, že to na velkou tašku nevidím sama :) Konkrétně se jedná o tašku do porodnice do Bohunic do Brna… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí