Je tu možnost těhotenství?

21
31.8.10 08:36

Je tu možnost těhotenství?

Ahoj, potřebovala bych poradit. Nikdy jsem s tím neměla žádné problémy. Čtrnáct dní mám lehký tlak v podbřišku, mívám návaly horka, začínají mi vadit různé vůně, mám citlivější bradavky, jsem často unavená, ráno, ale i přes den je mi špatně, bylo mi zle z jízdy autobusem (ten vzduch tam byl hroznej). Můžetemi říct zda je tu opravdu možnost, že jsem těhotná nebo to může mít i jinou příčinu? Předem děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
31.8.10 08:46

ak si urobis test, hned uvidis :wink:
priznaky je mozne sui vsugerovat, nie su spolahlive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
31.8.10 08:53

určitě si udělej test, tady ti to nikdo s jistotou neřekne…a přesně jak říká soldi, příznaky si člověk snadno vsugeruje…já než otěhotněla, měla jsem pocit, že mám taky ranní nevolnosti a že mě bolí prsa díky těhu… :dance: a když jsem otěhotněla, tak jsem se žádných nevolností v pravém slova smyslu nedočkala..takže udělej testík a uvidíš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.19 18:54

Ano či ne?????

Ahoj, ráda bych se zeptala… máme s přítelem nechráněný styk, ms mám pravidelně po 25 dnech. V úterý jsem tedy ms dostala. Nikdy se mi ale nestalo, že bych měla tak silné křeče nejen v podbřišku, ale i do zad. Ms mám slabou, dnes, tedy druhý den již žádnou. Cítím se tak nějak zvláštně, jinak, nelze popsat jak. Jsem náladová a neskutečně unavená, a je mu během dne několikrát na zvracení, jinak příznaky žádné. Můj dotaz. Mohla bych za této situace být těhotná? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
1308
26.9.19 18:56
@Anonymní píše:
Ahoj, ráda bych se zeptala… máme s přítelem nechráněný styk, ms mám pravidelně po 25 dnech. V úterý jsem tedy ms dostala. Nikdy se mi ale nestalo, že bych měla tak silné křeče nejen v podbřišku, ale i do zad. Ms mám slabou, dnes, tedy druhý den již žádnou. Cítím se tak nějak zvláštně, jinak, nelze popsat jak. Jsem náladová a neskutečně unavená, a je mu během dne několikrát na zvracení, jinak příznaky žádné. Můj dotaz. Mohla bych za této situace být těhotná? Děkuji

A co říká test :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.19 19:00

@Jessica4 test zatím negativní. Myslím, že je to ještě krátká doba, nebo ne? Cca 14 dní.

• Citovat
  • Upravit
1308
26.9.19 19:05
@Anonymní píše:
@Jessica4 test zatím negativní. Myslím, že je to ještě krátká doba, nebo ne? Cca 14 dní.

Tak 14 dní od oplodnění by tam určitě už něco bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
26.9.19 19:21

Pořad dokola… mě by zajímalo, kolik ženských s těmito dotazy byly fakt těhotné.

Mas MS. Ta není vždycky stejná, pokud je test negativní, tak na 99% těhotná nejsi.

Fakt všem přeju, ať to vyjde a je dobre, ale nemá cenu se tak pozorovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15300
26.9.19 19:29
@Anonymní píše:
Ahoj, ráda bych se zeptala… máme s přítelem nechráněný styk, ms mám pravidelně po 25 dnech. V úterý jsem tedy ms dostala. Nikdy se mi ale nestalo, že bych měla tak silné křeče nejen v podbřišku, ale i do zad. Ms mám slabou, dnes, tedy druhý den již žádnou. Cítím se tak nějak zvláštně, jinak, nelze popsat jak. Jsem náladová a neskutečně unavená, a je mu během dne několikrát na zvracení, jinak příznaky žádné. Můj dotaz. Mohla bych za této situace být těhotná? Děkuji

Nejsi těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.19 21:03

Je to 14 dní, co se přítel vrátil ze zahraničí a neustále „na tom ležíme“. Ne 14 dní od posledního styku. A věřte, že se opravdu nehlídám, pouze jsem se zeptala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.9.19 14:33

Prosím o radu

Ahoj.
Prosím o radu zkušenější maminky. Mám zpožděnou MS o 8 dní. Dnes jsem shodou okolností byla na prevenci u gynekologa.
Bavili jsme se o tom a říkal, že „čípek těhotně nevypadá“. Pak mi dělal ultrazvuk, a říkal, že těhotenství nemůže ani potvrdit ani vyvrátit, protože vidí dutinku velkou asi 2mm (což by odpovídalo zpoždění, jak říkal). Dostala jsem tedy injekci na vyvolání MS. Včera jsem si dělala test a byl negativní.
Je možné, že jsem těhotná? S manželem se nesnažíme, ale již 2 roky neberu antikoncepci a máme přerušovaný sex.
Omlouvám se za anonym.
Děkuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
27.9.19 15:56

Potřebuju radu

Dobrý den, jsem tu nová a jdu se s vámi poradit. Nedávno jsme měli s partnerem sex. Chráněný.. jenže nám rupl, doslova rupl kondom. Za 24 hodin na to jsem si vzala Ella one. Ale měla jsem ten den ovulaci… někdy druhý den.. nicméně.. je to týden od nehody a druhý den lehounce špiním, opravdu jen lehké náznaky. A dneska jsem měla strašný závratě asi tak 3× po sobě.. cca každou hodinu. Myslíte si, že bych teoreticky, mohla otěhotnět? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.19 15:37
@Verurizeckova píše:
Pořad dokola… mě by zajímalo, kolik ženských s těmito dotazy byly fakt těhotné.

Mas MS. Ta není vždycky stejná, pokud je test negativní, tak na 99% těhotná nejsi.

Fakt všem přeju, ať to vyjde a je dobre, ale nemá cenu se tak pozorovat…

Tak mě to vyšlo 😊 dnes 5+3tt

• Citovat
  • Upravit
1103
28.10.19 15:46
@Anonymní píše:
Ahoj.
Prosím o radu zkušenější maminky. Mám zpožděnou MS o 8 dní. Dnes jsem shodou okolností byla na prevenci u gynekologa.
Bavili jsme se o tom a říkal, že „čípek těhotně nevypadá“. Pak mi dělal ultrazvuk, a říkal, že těhotenství nemůže ani potvrdit ani vyvrátit, protože vidí dutinku velkou asi 2mm (což by odpovídalo zpoždění, jak říkal). Dostala jsem tedy injekci na vyvolání MS. Včera jsem si dělala test a byl negativní.
Je možné, že jsem těhotná? S manželem se nesnažíme, ale již 2 roky neberu antikoncepci a máme přerušovaný sex.
Omlouvám se za anonym.
Děkuji za odpovědi.

Proč ti dával tu injekci??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
28.10.19 15:57
@nototo píše:
Proč ti dával tu injekci??? 8o

Já měla za To, že když těhotná není, rozjede se ms. A když těhotná je tak ta injekce těhu jen podpoří :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí