Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím vás, chci se zeptat jestli jsem neudělala blbost. Naši malou v noci začalo bolet bříško, ale nezvracela, nasadila jsem hned dietu protože syn má střevní virózu. Od rána jedla jen suchý chleba a piškoty a všechno bylo ok pak chtěla jablíčko, tak jsem ji ho oloupala a teď leží jak lazar a bříško ji bolí víc. Udělala jsem blbost s tím jabkem?
Mě taky bolí břicho, když sním jablko. Stejně s tím už nic neuděláš, maximálně si zajde na záchod.
@PeBa12 no už se stalo, jablko je docela těžké do žaludku,
my máme doma takové skleněné „struhadlo“ - na tom se jablko docela rozmělní a pak je to dietní, pro mimina
@stinga Já jsem ztoho právě jelen… Jablko jako takové je dietní, ale líp se tráví když je nastrouhané?
@Asiina To ano, ale jde mi o to abych příště neudělala stejnou chybu, protože vím, že jablko se při nevolnostech může, ale teď jsem ztoho jeliman ![]()
@PeBa12 píše:
@Asiina To ano, ale jde mi o to abych příště neudělala stejnou chybu, protože vím, že jablko se při nevolnostech může, ale teď jsem ztoho jeliman
může ale nastrouhané
@PeBa12 píše:
@stinga Já jsem ztoho právě jelen… Jablko jako takové je dietní, ale líp se tráví když je nastrouhané?
ano, je to tak, ale obyčejné struhadlo je málo, musí to být to skleněné, to z toho udělá takové jakoby pyré
@stinga píše:
ano, je to tak, ale obyčejné struhadlo je málo, musí to být to skleněné, to z toho udělá takové jakoby pyré
Aha, tak děkuju za info
V tom případě jabko vynecháme. Skleněné struhadlo nemám…
@PeBa12 píše:
Aha, tak děkuju za infoV tom případě jabko vynecháme. Skleněné struhadlo nemám…
Nastrouhat, trochu povařit a umixovat na pyré.