Bolest bříška a jablko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2424
4.5.22 14:04

Bolest bříška a jablko

Zdravím vás, chci se zeptat jestli jsem neudělala blbost. Naši malou v noci začalo bolet bříško, ale nezvracela, nasadila jsem hned dietu protože syn má střevní virózu. Od rána jedla jen suchý chleba a piškoty a všechno bylo ok pak chtěla jablíčko, tak jsem ji ho oloupala a teď leží jak lazar a bříško ji bolí víc. Udělala jsem blbost s tím jabkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1554
4.5.22 14:41

Mě taky bolí břicho, když sním jablko. Stejně s tím už nic neuděláš, maximálně si zajde na záchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76040
4.5.22 14:49

@PeBa12 no už se stalo, jablko je docela těžké do žaludku,
my máme doma takové skleněné „struhadlo“ - na tom se jablko docela rozmělní a pak je to dietní, pro mimina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
4.5.22 14:56

@stinga Já jsem ztoho právě jelen… Jablko jako takové je dietní, ale líp se tráví když je nastrouhané?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
4.5.22 14:58

@Asiina To ano, ale jde mi o to abych příště neudělala stejnou chybu, protože vím, že jablko se při nevolnostech může, ale teď jsem ztoho jeliman :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27577
4.5.22 15:24
@PeBa12 píše:
@Asiina To ano, ale jde mi o to abych příště neudělala stejnou chybu, protože vím, že jablko se při nevolnostech může, ale teď jsem ztoho jeliman :nevim:

může ale nastrouhané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76040
4.5.22 16:04
@PeBa12 píše:
@stinga Já jsem ztoho právě jelen… Jablko jako takové je dietní, ale líp se tráví když je nastrouhané?

ano, je to tak, ale obyčejné struhadlo je málo, musí to být to skleněné, to z toho udělá takové jakoby pyré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
4.5.22 16:25
@stinga píše:
ano, je to tak, ale obyčejné struhadlo je málo, musí to být to skleněné, to z toho udělá takové jakoby pyré

Aha, tak děkuju za info :) V tom případě jabko vynecháme. Skleněné struhadlo nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41765
4.5.22 19:25
@PeBa12 píše:
Aha, tak děkuju za info :) V tom případě jabko vynecháme. Skleněné struhadlo nemám…

Nastrouhat, trochu povařit a umixovat na pyré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí