Častý začal plic?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
93
3.5.22 18:00

častý začal plic?

Dobrý den,
maminky prosím o radu! Už jsem opravdu ZOUFALÁ!! :,(
Syn 5,5 roku. NIKDY ještě nebyl tolik nemocný. Od září skoro každý měsíc nemocny.
Od září už měl 4 antibiotika.
V říjnu prodělal silný zápal plic. Začátkem března měl opět náběh na zapal plic. Opět poslechový nález na levé plíci jako předtím. Takže zase antibiotika. A minulý týden začal pokašlávat od pátku se kašel o něco zhoršil. V neděli horečka. A v pondělí mi doktor zase řekl, že poslechově je to zase spatné :( zítra jdeme zase na kontrolu. Zatím bez antibiotik jen se sirupem na kašel. Horečky naštěstí už nejsou. Ale jsem zoufalá, že letos tak moc marodí a hlavně, že mu to jde pořád na plíce!! Kašlal 4 dny a přitom on mívá opravdu ošklivý kašel a tohle zase tak špatné nebylo a stejně je poslech špatný a tentokrát pravá plíce… Jinak dělali mu testy na alergie, spirometrii a to má v pořádku.
Byli jsme na ORL a prý v pořádku, ale osobně si myslím, že to chce ještě jednou a jinde, protože podle Mudr je běžné, že děti kašlou a jsou nemocny :nevim:
Ale tohle přeci nemůže být normální?!
prosím máte s tím někdo zkušenosti? nějaký typ nebo popřípadě jaké vyšetření podstoupit, aby jsme přišli na příčinu toho proč :(
Jinak syn jí ovoce, zeleninu, probiotika, vitamíny na podporu imunity, chodíme do solné jeskyně. Snažím se pro jeho imunitu dělat co se dá. :(
Potřebovala jsem se vypovídat, děkuji za rady a typy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64931
3.5.22 18:17
@Ajena16 píše:
Dobrý den,
maminky prosím o radu! Už jsem opravdu ZOUFALÁ!! :,(
Syn 5,5 roku. NIKDY ještě nebyl tolik nemocný. Od září skoro každý měsíc nemocny.
Od září už měl 4 antibiotika.
V říjnu prodělal silný zápal plic. Začátkem března měl opět náběh na zapal plic. Opět poslechový nález na levé plíci jako předtím. Takže zase antibiotika. A minulý týden začal pokašlávat od pátku se kašel o něco zhoršil. V neděli horečka. A v pondělí mi doktor zase řekl, že poslechově je to zase spatné :( zítra jdeme zase na kontrolu. Zatím bez antibiotik jen se sirupem na kašel. Horečky naštěstí už nejsou. Ale jsem zoufalá, že letos tak moc marodí a hlavně, že mu to jde pořád na plíce!! Kašlal 4 dny a přitom on mívá opravdu ošklivý kašel a tohle zase tak špatné nebylo a stejně je poslech špatný a tentokrát pravá plíce… Jinak dělali mu testy na alergie, spirometrii a to má v pořádku.
Byli jsme na ORL a prý v pořádku, ale osobně si myslím, že to chce ještě jednou a jinde, protože podle Mudr je běžné, že děti kašlou a jsou nemocny :nevim:
Ale tohle přeci nemůže být normální?!
prosím máte s tím někdo zkušenosti? nějaký typ nebo popřípadě jaké vyšetření podstoupit, aby jsme přišli na příčinu toho proč :(
Jinak syn jí ovoce, zeleninu, probiotika, vitamíny na podporu imunity, chodíme do solné jeskyně. Snažím se pro jeho imunitu dělat co se dá. :(
Potřebovala jsem se vypovídat, děkuji za rady a typy :kytka:

no možná by bylo dobré zajít na plicní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
3.5.22 18:23

Asi Tě to neuklidní, ale můj syn to měl ve stejném věku hodně podobné, za 7 měsíců 3× zápal plic z toho jeden těžký s pobytem v nemocnici. Jak začal chodit do školy, bylo to o moc lepší a jak se mu zlepšila imunita, už s ním žádný velký zdravotní problém pak nebyl.

Vydržte, zlepší se to časem samo. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9728
3.5.22 18:32

Spíše by to chtělo alergologicko-imunologické vyšetření, zda je imunita v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.22 18:48

Syn prokasle vždy půl roku. Prošli jsme vším. Teď byl měsíc doma, 3 dny ve škole a dneska chrchlá a je doma. Opět kašel, horečka, rýma, 5× mu tekla z nosu, nemluví, stěžuje si na ucho. Doktorce už ani nevolam. Jen když potřebujeme potvrzení pro školu, protože tam se nelíbí dlouhé absence.
A ano, některé děti jsou nemocné a letos to je extrém.
Taky čekám, kdy se to zlepší. U něj je to celoživotní.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA