Bolest bříška u dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
270
22.12.13 20:50

bolest briska u ditete

Ahoj maminky. Muj syn 6 let ma bolesti bricha a prujem. vcera dokonce i zvracel. Davam mu suchou stravu. prestal zvracet, ale prujem ma porad. bolesti briska taky. masirovala jsem mu brisko a natirala mastickou aby ho prestalo bolet. ale strasne mu tam zblunka. jakoby mel v brisku jen vodu. me kdyz boli bricho, tak take vymackavam a vzdy uspesne prestane bolet. jeho ovsem porad ne. tak uz nevim co mam delat. ze by brecel bolesti, to ne, ale je klidnz, smutny a az moc hodny. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
22.12.13 20:56

Dávat laktobacily, Enterol a čekat. Za pár dní by to mělo být ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.13 20:58

Nejsi z Prahy? Syn si přinesl ze školky „střevní chřipu“, je to virové, prvních 12hodin děs a od čtvrtka tvrdá dieta, jestě není ok. My to za dva dny přesně chytli doma všichni, strašlivě nakažlivé ať jsme se bránili jak chtěli… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
22.12.13 21:10

Hele, to řádí skoro všude. Obě děti kadili jak Alíci, já měla spíš křeče a plyny, které nešly ven.

doktorka nám doporučila nutrilin B, jsou to nejaka probiotika, hlídat hydrataci, hodně pít, případně Kulíška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
22.12.13 21:32

A má teplotu? Zvrací ještě? Dávala bych enterol, endiaron nebo smectu a dietu. Může to být střevní viróza, ty teď řádí. Hlavně do něj dostaň tekutiny, aby se nedehydratoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
22.12.13 21:40

No taky jsme založila diskuzi kvuli synovi. bohužel tohle je všude jsme z Českých Budějovic. Kluk od rána zvracel a průjem ted jsou k tomu horečky. A nejsme sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
22.12.13 21:40

Z Prahy nejsme a horecky nema. Pije hodne. Snazila jsem se do nej nacpat piskoty s bananem, protoze kaka jen vodu a rikala sem si jestli ho neboli brisko z toho ze je moc zavodnenej a nic nechce jist. jenze ted smedl 2 piskoty 2× si kousl do bananu, napil se caje a vse to slo ven. a ze toho nebylo malo. :( chudacek malinkej, uplne vidim jak se trapi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
22.12.13 21:43

Piškoty ne, banán staví, ale žaludek to asi nepobere. Jídlo bych nenutila, spíš to pití a doporučuje se studená kola po lžičkách. To zklidní žaludek a zkus do něj dostat nějaké ty léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.13 21:54

@Petulinka89 colu bych dávala větším dětem. Ona není tak zázračná jak se myslí, někdy zabere, ale nedávala bych. Dávej studenej černej čaj. Den dva bez jídla zvládne v klidu. Ale jen polžičkách, jinak to vyhodí. Čerstvá zkušenost. Když buda hlad tak rohlík, piškot ne, ty jsou na trávení horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
23.12.13 06:05
@skoroprazacka píše:
Nejsi z Prahy? Syn si přinesl ze školky „střevní chřipu“, je to virové, prvních 12hodin děs a od čtvrtka tvrdá dieta, jestě není ok. My to za dva dny přesně chytli doma všichni, strašlivě nakažlivé ať jsme se bránili jak chtěli… :zed:

Ahoj, prosím tě, má syn horečky nebo je bez? Jsme taky z Prahy, ale dcera zvracela jen dvakrát, průjem vyloženě nemá a na pohotovosti ji diagnostikovali střevní chřipku, ale horečky trvají dnes 3. den a jinak nezvrací a neprůjmuje, tak nevím, jestli to není něco jiného :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.13 09:33

@Halamka u každého se to projevuje jinak. Syn prozvracel den, druhý den průjem a teď už relativně ok, ale dávám mu jen rohlíky a rýži a pod. Ostatní strašně pomaličku.

Já s manželem zvracela jak alíci a já k tomu měla i 37.5. takže je to u každého jinak. Ale četla jsem, že horečky jsou časté. Je to prostě na ten organismus pořádný záhul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí